Csúsznak a Mission Impossible filmek

Sajnos pénteken odakinn késő délután a megszokott időszakban ledobták eltemetődni a hírt, miszerint mindkét következő Mission Impossible az eddig tervezetthez képest később kerül bemutatásra. Mindezt úgy, hogy a Mission Impossible 7 már csúszott nemrég egy fél évet, hát most….

 • Mission: Impossible 7 jelenlegi állás szerint 2023 július 13., avagy átkerül jövőre, pedig eddig mostani szeptember vége volt beírva.
 • Mission: Impossible 8 2023 július 7-ről átment 2024 június 28.-ra.

Mindkettő nyári időpontra került, ami biztosabban tervezhetőnek tűnik a stúdiók számára, mert eddig olyankor nyugisabb volt a világjárvány, ha mondhatom ezt rá.

17 hozzászólás a “Csúsznak a Mission Impossible filmek” bejegyzéshez

 1. MI7 már kész van teljesen, nem? Még +1 év? (kösz.) A jövőbe ők sem látnak, nem tudhatják, hogy 23 nyarán már minden oké lesz. Kár.

 2. Nyílván nehèz tervezni előre, a nyár biztosabbnak tűnik úgy általában. Ugyanakkor csak volt nemrèg egy NoWayHome decemberben..

 3. A vírus miatt fosnak? Nevetséges. A pókember megmutatta, hogy ilyenkor is lehet kasszát robbantani.

 4. Véleményem szerint a M:I sorozatba max annyi van amennyit az elmúlt 3 filmtől is láttunk: US:~200millió$ + international:~500millió $
  Ha jó a film, és ügyes a marketing hasonló hozható lehetne vírusos időben is, lásd: “No Time to Die”
  Nem értem miért tolták el, de sajnálom…

 5. Csak a Top Gun: Maverick ne csusszon tovább. Arra is már 2. éve várunk. Ha jól emlélszem akkor 2020 nyár volt az eredeti terv. Tuti azért csúcsik az MI: is mert Tom nem akart két filmet ugyanabban az évben kiadni.

 6. Elég beszari lépésnek tűnik, de biztos van rá magyarázat.
  Ettől a covidra fogok mindent üzleti politikától már hányingerem van.

 7. Van mogotte annyi logika, hogy megvarjak, hogy az emberekben ujra kialakuljon a mozibajarasi szokas. Ha lesz ilyen, akkor ahhoz valoban kelleni fog 1-1.5 ev.

  Legyunk oszintek, Cruise mar nem fiatal es nagy valoszinuseggel kb ez a ket film lesz az utolso kasszasikere (Top Gun-t nem szamitva) szoval teljesen ertheto, hogy a leheto legtobbet akarjak kihozni beloluk.

 8. @walker: – nem értek egyet, Tom Cruise 59 éves, még legalább 20 évig nyomhatja az ipart, hogyne lehetne még kasszasikere, drámai színésznek is remek, a múltban is volt több emlékezetes szerepe sikeres filmekbe.
  Akció mozikban lehet hogy majd egyre kevesebb kaszkadőrmutatványt vállal be, de ha van valaki aki majd 65 évesen is háztetőkön ugrál, meg zuhan, meg motorozik, meg repül, akkor az pont Ő lesz!

 9. Emlékszem, amikor 2019 nyarán ledobták az első Top Gun előzetest, és elszomorodtam azon, hogy ki volt írva benne, hogy “2020”. Hát, oké :D

 10. Én ezen a szánalmas vergődésen már csak röhögök. Top Gun-t is majd látjuk az Avatar 4 után.

 11. “nevetséges” “remélem bukta lesz” “ostobák” “beszari lépés” “szánalmas vergődés”
  Én sem örülök hogy elpakolták, de nem omlok össze és sírom tele a párnám. De akik beleöltek a pénzt azok döntését nem kéne kérdőjelezni és fikázni. A nyári időszak és a Top Gun jelenléte is meg lett említve. Ez a kettő elfogadható, logikus tipp. Pont.

  Egy Marvel (tudom ez Sony) filmmel is kár hasonlítgatni, mert úgy tűnik amiben még a “régi” szereplők vannak azok nagyot fognak menni tök mindegy miről szól vagy mennyire jó vagy nem jó a sztori. A Doctor Strange 2 és Thor 4 ami beugrik a soron következők közül.
  Egy Bond bevételét biztos jobban elemzik és még nem adtak ki az M:I 7-hez semmi előzetest vagy posztert ami emelné a büdzsét, ami a Top Gun 2 esetén is történt.

 12. Misi: jaja jogos, még nem is reklámozgatták az MI-t, avagy most még könnyebb tologatni, csak az alap befektetés áll benne és nincs a pár filmnél feltűnt “azt hittem ez már ment a moziban, annyit reklámozták” effekt, amiről tök ritkán van itt szó, de szerintem jó pár embernél bejátszik a sokat tologatott és közben reklámozott filmeknél.

 13. Misi85, veled értek egyet. Végre valaki, aki nem csak mezei filmnéző fejével gondolkodik!
  De most komolyan, akik olyanokat írnak, hogy ez nevetséges meg ostoba, megbeszari lépés, azok tényleg azt hiszik, hogy az ilyen döntések mögött filmbuzi olvasói szintű megfontolások állnak? Tényleg azt hiszik, hogy ők laikusként hozzáértőbbek egy ilyen döntésben, mint azok a szakemberek, akik ennek a szakmának a fellegvárásban dolgoznak nap mint nap? Elég nyilvánvaló, hogy az ilyen döntések nem hasraütésre születnek. Ezernyi olyan dolgot vizsgálnak meg és vesznek számításba, ami a filmbuzi olvasóinak eszébe sem jut.
  Tényleg nem értem ezt a nagy fikázást, hiszen nem az a megfogalmazás, hogy a francba, hogy még 1 évvel tovább kell várni rá, hanem ez egy ostoba nevetséges döntés.

 14. atyaúristen, egy-két komment tényleg hajmeresztő.. meghogy már ott tartunk, hogy Cruise-t is temetjük??:D wtf? A kedvem elmegy attól, hogy kommenteket olvassak,.. hogy ilyen savanyú népség legyünk, tényleg röhejes:D namindegy kár erre több szót pazarolni.

  Én a Black Phone mellett ezt siratom legjobban..nagy kár

 15. A Ghost Protocoll óta nagy kedvencem a széria, sajnálom, hogy újra ez van, pedig nagyon nézném már :/

 16. Most tenyleg, mit nem lehet ezen erteni? A filmgyartasban a Szent Gral egy franchise, ami stabilan hoz egy valag penzt. Mindenki ezt akarja. Cruise eseteben sem a Jack Reacher, sem a Mummy, sem az Edge of Tomorrow nem tudta ezt meghozni, csak a M:I, de az egyre jobban. Ezert ez a franchise, amit nem lehet elbohockodni. Senki nem mondja, hogy vege a karrierjenek, de 60 felett, mar nem nagyon fogja tudni hozni azt a szintet, mint most. Egy Liam Neeson szeru akcio karrier visszalepes lenne szamara, remek dramai szerepei nem fognak 100 milliokat hozni neki, de ezek a filmek igen.

  Ha bejon az uj Top Gun, az konnyen jatszhato 80 evesen is, de nem tudom mennyi kraft van abban. De csinaltak a Vasmadarakbol is vagy 4 reszt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.