Kecsap: Dwayne Johnson, Murder Mystery 2, IF, Cut & Run, Knives Out 2, Marry Me, Wallace & Gromit, Thirteen Lives, Father Stu, The Aristocats, “Kitbag”, True Love,

Dwayne Johnson azt mondja, hogy újabb játékadaptáció készül majd vele. Még nem fedte fel mi, csak annyit mondott, hogy “one of the biggest, most badass games”, szóval lehet találgatni a színész brandjét ismerve. Far Cry? Just Cause?

Csúszik Ron Howard új filmje, viszont ez esetben pozitív okból. Konkrétan idén áprilisról áttették novemberre, mert a tesztvetítéseken olyan jól szerepelt, hogy láthatóan többet remél tőle az MGM. A címe amúgy Thirteen Lives, és Thai barlangban rekedtek mentéséről szól.

A Father Stu a Sony-nál kötött ki, aki az előbbi filmcsúszás miatti időpontot be is vették a Mark Wahlberges filmmel, ami egy bokszolóból lett papról szól. Ez a kép járt a hírhez.

Pár hónapon belül forog a Murder Mystery 2, nyilván Sandler és Aniston visszatér, de sok új vendégszereplő is lesz.

Steve Carrell és Ryan Reynolds lesz két főbb szereplő John Krasinski új írta és rendezte (mint a Quiet Place) filmjében, az IF-ben (korábban Imaginary Friends). Egy gyerek újra felfedezi a képzeletét lesz a fő téma.

A Cut & Run thrillerben Jake Gyllenhaal fog a tengeren kirabolni valamit, de ha jól értem, akkor olyan emberektől, akiktől nem lett volna szabad.

A producerek felébredtek végre, és Kitbag helyett átnevezték Napoleon-ra Ridley Scott új filmjét, amiben Joaquin Phoenix a főszereplő.

A Mr Robotért felelős Sam Esmail filmjének, a Leave the World Behindnak bedurvult a szereplőgárdája mostanra: Ethan Hawke, Myha’la Herrold, Julia Roberts, Mahershala Ali. Két egymást nem ismerő családról szól, akik kénytelenek együtt tölteni egy hétvégét.

Gareth Edwards újra a Rogue One fényképészével dolgozik közösen a True Love-on. A történetről még mindig nem fedtek fel semmit, de sci-fi lesz.

A Variety értesülései szerint ősszel érkezik a Knives Out 2.

Élőszereplős The Aristocats (Macskarisztokraták) filmet tervez a Disney, amit Will Gluck és Keith Bunun ír.

A Netflix-re 2024-ben érkezik majd új Wallace & Gromit film.

Itt egy részlet a Jennifer Lopez és Owen Wilson szereplésével készült Marry Me-ből.

16 hozzászólás a “Kecsap: Dwayne Johnson, Murder Mystery 2, IF, Cut & Run, Knives Out 2, Marry Me, Wallace & Gromit, Thirteen Lives, Father Stu, The Aristocats, “Kitbag”, True Love,” bejegyzéshez

  1. A Macskarisztokraták remake az nem a borzasztó Macskák volt? Jó tudom, hogy nem, de ha ilyen megvalósításban gondolkodnak, akkor hagyjuk is. Talán a Garfield élőszereplős verziója volt az egyetlen vállalható ilyen macskás hülyeség. Nem véletlenül nem készült azóta se semmi ebben a koncepcióban.

    A Napoleon címnél nagyot nevetett. A producerek felébredtek… köszi human, feldobtad az estét. :D

  2. Human, neked tényleg a Just Cause ugrik be a “one of the biggest, most badass games”-ről? Mondjuk annak legalább van valami története, nem úgy mint a Far Cry-nak.
    Kiindulva abból, hogy a Microsoft elég jó kapcsolatot ápol Johnson-nal és mostanában nyitnak a sorozatok felé, nem lepne meg ha a Gears of War film készülne el, kb olyan régóta szó van róla, mint Gore Verbinski Bioshock filmjéről.

  3. tényleg, a Gears of War jogos, de az túl véres lenne, vagy pedig a rajongók kikelnének ha nem, pedig az illene Rockhoz.

  4. Én God Of War-ra tippelnék, de ahogy human írja felettem, az se az a bababarát alapanyag :D

  5. Most valahogy ugy erzem egy Dwayne Johnson filmet sem akarok tobbe latni.

    amugy mi van a spy hunterrel? sokaig elegge green lit szaga volt.

  6. Nagyon birom a Rockot, de az a helyzet hogy amiben résztvesz az kb garantálhatóan egy pg13 limonádéfeszt lesz. Megvannak azok a fajta filmek, műfajok ahol ez nem gond, pl egy jungle cruise, de egy hires játékadapciónál szinte biztos hogy megint csak veszik a nevet brand recognition miatt és ahelyett hogy egy hithű adaptációt csinálnak egy teljesen felhigult generic hollywoodi semmi lesz. (uncharteddal is hasonlótól tartok, trailerek alapján nem valószinű hogy egy 6/10 egyszernézős valminél ez jobb lesz, pedig nagyon adnék pirates of the carribean szintű kalandfilmet)

    ps. kitbag lol

  7. Hmm, szóval ezért a filmért növeszt bajusz Marky Mark, az Uncharted-ért pedig nem, logikus…
    Rock kicsit túl van már tolva, mint anno Fassbender, Butler meg még néhányan. Vannak jó filmjei, de 90%-ban mind PG13 vagy lejeeb. De ha mondjuk tényleg a Gears lenne az, vagy mondjuk egy UT vagy egy tényleg jó játék, és nem egy túltolt cod vagy ahhoz hasonló ürülék, akkor még jó is lehet. Adják az égi szellemek, hogy a BioShock legyen az :D

  8. Jaja ez az, hogy Rock kb csak PG13-as cuccokban van. Így az említett játékok sajnos elvéreznének a PG13-al. Ed Bloom meg is jegyezte, hogy az MK-ban jó is lenne Shao Kahn szerepére. Akkor a kövi Mortal film is tuti PG13-ba kötne ki…

    Viszont Swarci a Twitterén meg egy olyan képet osztott ma meg, ahol Zeusként szerepel. Szóval már megy a találgatás a God Of War-ra.

    Tekintve, mintha a Sony régebben azt mondta volna, hogy a PS játékokra szeretnének filmeket ráhúzni, így nem is hülyeség a dolog. Bár egy PG13-as GOW az inkább a köszi de nem kategória nekem. Kell egy újabb Titánok Harca/Haragja? :D

    Amúgy egy Duke Nukem John Cenaval a főszerepben az nagyon adná, ami fricskát int az elmúlt x évnek. :D

  9. awwww thriller Jake-kel bármilyen mennyiségben jöhet.:D Rácsodálkoztam, mennyi új film jelent meg a nevénél imdb-n (the division-ből csoda lesz, ha bármi összejön.. túl nagy a csend körülötte) és örömmel konstatáltam, hogy őt is elcsábította a minisorik világa. Komolyan sokszor van, hogy egy minisori jobbra sikerül, mint 10 random film.. egy defending Jacob kaliberű dráma baromi jól állna Jake-nek (is)

  10. LasDen: ebből is látszik, hogy csak az első trailert láttam, ami nagyon nem tetszett, lévén ez megint valami giccses hollywoodi látványfilm lesz, megint telibe… azt, amit adaptálna. Na de ha lesz benne, akkor nem tudom, minek titkolják, vagy kapunk egy fordított Justice League-et, csak itt most feltüntetik a bajuszt :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.