Firestarter-előzetes: Zac Efron az óvó apa? Repül az idő.

Egy különleges lány, aki képes tüzet fakasztani, egy család aki fel akarja készíteni ennek következményei, és persze pár gonosz aki meg akarja szerezni a világ “első szuperhősét”. A Stephen King-regény új adaptációja mozi+VOD (Peacock) premier lesz márciusban, poszter alatt előzetes.

Backup:

7 hozzászólás a “Firestarter-előzetes: Zac Efron az óvó apa? Repül az idő.” bejegyzéshez

  1. Annak ellenére, hogy hosszú… miért ilyen hosszú?
    Szóval szerintem egész jó, bár partyarc Zac még hogyha független filmekben már bizonyított is, ez a mentor/apa szerep szerintem nem passzol annyira hozzá, de nyilván majd a filmből kiderül.

    Az eredetit ki szereti? Emlékeimben az egy egész jó adaptáció.

  2. Túl sokat mutatott :( ettől függetlenül kíváncsi vagyok. Nem hiszem, hogy megremegtetné az évet, de nem is süt róla a gigászi gagyiság. Ennyi alapján a ’19-es kedvencek temetője szintjére tudnám belőni, azt is elnézegettem (bár sanszos, hogy inkább a kutyánk emelt sokat az emlékén, mikor a legrémisztőbbnek szánt jelenetnél, a legnagyobb sötétből lopakodott elő és hozta ránk a frászt:D). Az meg nem baj, hogy Efron ki akarja tépni magát a partyarc köntösből, sorigyilkos szerepben pl egészen magára talált, lehet itt is meglep majd.

  3. Jézusom human, meg ne nézd. Én most szenvedtem végig. Köze sincs a regényhez. Gagyi B-filmet csináltak belőle. Hogy az egyik IMDb-s kommentet idézzem: inkább nézz kandallótüzet a YouTube-on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.