Men-előzetes: az Ex Machina, Annihilation és Devs után

“Lázálom-szerű alakváltós horrorfilm”. Alex Garland elfordult a sci-fitől kicsit?

A történet szerint egy fiatal nő a férje elvesztése után a gyönyörű angol vidéken akar békét és lelki gyógyulást találni. Sajnos nem fog sikerülni, mert a közeli erdőből valaki vagy valami mintha követné őt, és a kezdeti rémülete egyre inkább teljes rémálommá változik amit a legsötétebb titkai és félelmei fűtenek.

A teaser mondjuk nem sokat árul el, csak a furcsa hangulatot sulykolja.

human
írta
2022. 02. 09. 20:44
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Men-előzetes: az Ex Machina, Annihilation és Devs után” bejegyzéshez

 1. Egyedül Garland miatt várom valamennyire, de az A24 és a horror kombinációja nálam egyenlő a dögunalommal.

 2. Azért a posztcímmel behúztatok: a Devst végignéztem, az Ex Machinát kedveltem, az Annihilation pedig all-time egyik legjobban várt filmem volt anno :)

 3. Hú, de szép képek! Szerencsére nem vagyok műfaj-specifikus, mindenben lehet maradandót alkotni. A hangulat megvan, megy a listára!:)

 4. Van hangulata a trailernek, de én annyira nem kaptam el, és a horrorok sem az én asztalom. Ettől függetlenül várom. Nem tudnám megfogalmazni mitől, de van a filmjeinek egy nyomasztó de mégis könnyed vizuális nyelvezete ami szerintem jellemző a rendezőre.

 5. Eddig remek. Bízom benne hogy ez nem lesz dögunalmas kategória. Az Annihilation is tartalmazott horror elemeket és nem állt rosszul.

 6. Annihilation nem tetszett, Ex Machina bejött, a Devs nem ismerős.
  Mindenesetre hangulatos darabnak igérkezik

 7. A Devs-et nem ismerem.

  SPOIlerek az előző filmek?

  Az Ex Machina képlet nekem nagyon tetszett, főleg a környezet ahol az a ház állt. A sztori végén a csaj gonosz lett? Már nem emlékszem. El lehet spoilerezni?
  Petrov az Annihilation-t olvastad könyvben? Mert szerintem már az is csoda, hogy ezt a filmet össze tudták hozni belőle. Mondjuk a végletekig lecsupaszították a sztorit. Igazából a csapat maradt meg, a zóna benne a világító toronnyal. De a könyvek (3 kötetes) annyival összetettebb, hogy szerintem lehetetlen is lenne megfilmesíteni. Viszont a filmben is voltak olyan jelenetek, amik szerintem a könyvekben nem voltak, az kifejezetten tetszett..
  A MEN-hez még megvárok egy újabb előzetest..

 8. Nrglord: a filmet elvileg úgy írta, hogy direkt nem olvasta vissza a könyvet, avagy az emlékei alapján írt egy érzést amit el akart érni vele. azért olyan furcsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.