A Rebel Moon fejlemények

A visionary Zack Snyder következő projektje. Sofia Boutella mellé megérkezett Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Doona Bae, Ray Fisher.

A történet egy a galaxis szélén levő kolónia megtámadásával indul, akik egy rejtélyes múltú nőt küldenek a közeli bolygókra, hogy toborozzon hadsereget. Snyder azt mondja, hogy a Star Wars és Kurosawa inspirálta.

Vannak új concept artok is.

human
írta
2022. 02. 10. 04:00
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “A Rebel Moon fejlemények” bejegyzéshez

 1. Érdekel a sztory és jól néznek ki a concept artok ki.
  Zack Snyder gondolom olvas kritikákat, nézői véleményeket. Vajon mikor fogadja már meg az emberek tanácsát és bizza rá a scripter, írást hozzáértőbbekre.
  Ha valamihez értessz, miért nem lehet arra goncentrálni és leadni azt, amihez nem?
  Ez a legutóbbi Zombis is tök jó film lehetett volna, ha nem lett volna benne annyi hiba és logikátlanság.

 2. Kedvcsinálónak tökéletes, aztán a green screen előtt már nem ilyen lesz a végeredmény. Hajrá Zack, valaha még bíztam benned!

 3. eddig érdekes nyilván, valószínűleg szép is lesz, de elég sok visinoary director bicskája tört bele abba, amikor egy komplett új univerzumot akartak nulláról felépíteni. Snyder meg nem tud írni, so…

 4. Ezek bizony nem tul jo koncept artok. unalmasak, nem inditjak be az ember fantaziajat. Egy jo koncept art-nak pedig az lenne a feladata.

  pozitiv ellenpelda Ralph McQuarrie munkai vagy amiket a star wars sorozatok vegen lathatunk. de eleg elnezni az art station-re es masodpercek alatt sokkal jobbat talal az ember.

 5. “vagy amiket a star wars sorozatok vegen lathatunk”
  bár nem kerestem róluk így-készültet de azok nem előzetes concept artok, hanem kb filmkockák alapján készült grafikák. Elég megnézni amikor színészek arca szerepel rajtuk, tökéletesen felismerhetőek akárcsak ha megállítanád a filmet. Az nem feladata egy concept artnak.

  Concept artból pedig van sokféle, persze stílusban is de attól függően mi a cél és emiatt mennyi időt szabad rá szánni. Szerintem ezek is hangulatosak és tök jók, az én kiváncsiságomat egész biztosan felkeltették hogy milyen lesz majd megvalósítva.

 6. bvr, latod, olyan egy jo koncept art, hogy azt hiszed a film utan keszultek. Altalaban kap az artist egy kis leirast, legtobbszor tudja, ki a szinesz es ez alapjan csinalja a kepeket. A szemfulesebbek fel is ismerhetnek par szineszt, aki nem is jatszotta el a szerepet, de tervbe volt veve.

  De erdemes megnezni a book of boba fett harmadik reszenek a konceptjeit. A wookie es boba osszecsapasa. Nezd meg a konceptes mit almodott meg es Rodrigez, hogyan valositotta meg.

  Nekem ez inkabb tunik mood board-nak, amikor a story board par kockajat kiszinezik, hogy reprezentalja a vegso kepkocka szineit es fenyeit.

  A bajom az veluk, hogy ismerve snydert ezek letezo shotok amik elegge unalmasak onmagukban. Erzesem szerint a koncepcioja, hogy az adja el, hogy milyen lelegzetellalitoan gyonyoru. Ez nem jon at nekem, de komolyan orulok, hogy en vagyok a kisebbseg.

 7. ” latod, olyan egy jo koncept art, hogy azt hiszed a film utan keszultek”

  dehogyis feltétele ez a “jóságnak”, hiszen nem ez a feladata. Nincs annyi idő sem rá és felesleges is hogy ennyire részletes legyen. Nem a közönségnek készülnek hanem a produkcióhoz van rájuk szükség, döntéshozatalhoz kell, adott esetben különböző lehetőségek közötti választáshoz.

 8. Senki sem beszel a kidolgozottsagrol. A kepek meselnek. Meselnek ezek a kepek is, de nem keltik fel az erdeklodesemet.

  Ralph McQuarrie kepei is meseltek es attol berobban az ember fantaziaja. Es tudom nem fair star wars-al pedalozni, de nem en, hanem mr Snyder kezdte a hasonlitgatast.

 9. “Senki sem beszel a kidolgozottsagrol” Ez biztosan nem igaz hiszen én beszéltem, az általad szóba hozott star wars sorozatok end creditje kapcsán. Azok concept artnak fölöslegesen részletesen kidolgozottak, ezért nem is tartottam jó összehasonlítási alapnak ide.

  Ha a te erdeklodesedet ezek a concept artok nem keltették fel, azon természetesen nincs mit vitatni. De ettől ezek még jó concept artok, csak speciel neked nem tetszenek. Van ilyen.

 10. De te semmit sem léptél el a szubjektivitástól hanem kinyilatkoztattad hogy nem jók. Zack Snyder meg a Netflix meg egy csomó követő szerint meg jók és érdekes koncepciót mutatnak. Itt is ebben a pár kommentben pozitív volt a fogadtatása. Esetleg fogadd ezt el.

 11. jaj, nem akartam belemenni. Nem tudom munkahelyeden mennyi concept art-al talalkozol, en sokkal. Van nemi fogalmam, hogy ertekelsnel hova teheto be valami. Van szubjektiv oldala is, de van szakmai oldala is. Es a ketto valahol azert talalkozik. Pl az uj Bruce Willis filmeket is nezi valaki. Van akinek a mercejet meguti. Ki merjuk jelenteni, hogy rossz filmek vagy csak izles dolga? Ezek a kepek eleg naivak. Tokeletesen megertem, ha nem mindenkinek vagja ki a biztositekot, nem mindenki nezi szakmai szemmel. De ha egy szakmabeli mondja, hogy ez az olcso, amator kategoria nem kell elfogadni, de nagyon eroskodni sem kell.

 12. Remélem ütős lesz, ha már az egekbe van magasztalva az emberünk a közepes filmjeivel. Utoljára a Watchmen volt számomra quality film tőle.

 13. Szakmai szemmel nézem. Csak az én világomba belefér hogy sokféleképpen lehet valami jó. Ellenben az számomra a téves megközelítés hogy ezek nem jók mert ezzel szemben az XY, meg az artstaionon másodpercek alatt talált az a jó. Pedig ezek nem egymást kizáró dolgok, emiatt ez eleve téves érvelés. Eddig semmi olyan szakmai érvet nem hoztál (és gyanítom nem is lesz ilyen) ami szerint ezek ugyanúgy rosszak mint ahogy Bruce Willis filmjei (amikről ellenben viszont valóban vannak érvek (akár reviewkban de emlékeim szerint itt a blogon is a kritikákban és kommentekben is) hogy mi velük a baj, tehát megintcsak rossz a példa)

 14. Jajj remélem ez most kocka helyett háromszög alakú filmre forog majd… Esetleg fánk? Legyen fánk plíz.

 15. A filmben 60 percnyi felvett anyag lesz látható, de abból 30 2x lassítással, így fog kijönni a 90 perc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.