The Adam Project-előzetes: Reynolds összefog magával

Időutazásos sztori, amiben a felnőtt Reynolds a fiatal önmagával kell összefogjon a jövő megmentéséért. Az időutazás eltörléséért? Azt mondják, hogy Spielberg kaland-idézés az egész, a feliratos előzetes alapján ezt adom is, de a sztoriban benne van egy About Time-szerű gyomros lehetősége.

Jól ráidőzítette a Netflix a Jurassic World 3 előzetesére, és az a helyzet, hogy nem is tűnik rossznak. Igen, Reynolds sok volt a Red Notice-ban, de a Free Guyban elment, és annak a készítői vannak itt is? Meg Banshee készítő? WTF. Na mindegy, meglátjuk.

16 hozzászólás a “The Adam Project-előzetes: Reynolds összefog magával” bejegyzéshez

  1. Aha ezt fél órája láttam és az a helyzet, hogy imádom. Nem értem miért, mert látszólag semmi új nincs benne, de a kiskölyök eleve jó karakternek tűnik és Reynolds tök jól passzol hozzá. A többi szereplő is oké, kaland, kockázat, meg minden. Nagyon rápörögtem, tiszta jó.

  2. A Free Guy-ban nem “elment”, hanem csúcsformában volt Reynolds, és valószínű ebben is lubickolni fog.

  3. Reynolds tavaly valamikor posztolt egy videót a forgatási szünetben a kissrác komplett dialógusokat idézett a Deadpool-ból! Ettől függetlenül,hát nem lesz ez a film egy nagy durranás,azt hiszem! (bár olyan jó lenne már végre kellemesen csalódni… :/)

  4. Zombeeka: A szülők igazán szégyellhetnék magukat, hogy a 12 éves gyerekük már betéve tudja a Deadpool szövegkönyvét. Reynolds-ot sem értem, hogy ezzel büszkélkedik az Instáján.

  5. hiába Reynolds, az időutazás a gyengém, ezzel mindig el tudnak csábítani..a kiskölyök meg a kiemelt kép egészen cuki:D kifejezetten becsülendő, már-már plusz egy pontot jelent, ha nem idegesítő. Egyedül a “fénykardos”, jediket megszégyenítő hülyüléseket nem tudtam mire vélni benne, de ám legyen:D

    Szerintem mi is néztünk-idéztünk rémes dolgokat gyerekként tesómékkal, nem kell azért máglyán elégetni senkit, mert tudja a deadpool szövegkönyvét:D kritikus tömeg..

  6. csakegysrac: Ne haragudj, de mi közöd van hozzá, hogy a szülők mit engednek megnézni a 12 éves gyereküknek és mit nem? Attól, mert 12 évesen a Deadpoolt nézi már egy erőszakos mocskosszájú debil lesz belőle?

    Én 10 éves korom alatt láttam az összes addigi Die Hard, Halálos fegyver, Terminátor filmeket, ahogy a Kommandót, a Pusztítót és még sorolhatnám. Mind véres, káromkodós R kategóriás filmek. Mégsem lett belőlem egy aggresszív elmebeteg felnőtt. Ja és az Amerikai Pite első három részét is kb 10-11 évesen láthattam, ami meg szexszel ÉS káromkodással van tele.

  7. Tényleg nekem ~12 évesen ott volt a kegyetlen játékok…abban is durvabb szövegek voltak, mint a deadpoolban (“Hogy tetszik Bali a pénzéhes kurva anyádnak?”) Nem ezektől lesz az ember fia lánya elmebeteg..:D

  8. wow, döbbenetesen erős a hangulata, nem erre számítottam (jól rátesz nyilván a zene a hangulatra sok lapáttal), de ez most TÉNYLEG jól néz ki eddig

  9. Nekem a Free Guy nagyon mellément. Reynoldsnak is jobban áll amikor nem nyomja fullba a kretént. A Deadpoolnak és a Hitman’s-nek jól állt a humor de a Free Guy és a Red Notice-t már az sem mentette meg. Időutazást bírom, de hátast nem dobtam az előzetestől. Középszernél többet várnék de eddig nem tűnik többnek.

  10. Én 10 évesen néztem az evil dead első részét kazettán. Sőt még a moziba is beengedtek a rémálom az elm utcában-ra.
    És semmi bajom nem lettem beteg elméjű.
    Csak Filmbuzi.

  11. A Buried után azt hittem nekiáll komolyabb szerepeket is a repertoárba emelni, de tökéletesen megelégedett a az évi 2-3 bugyuta limonádéval. Szomorú.

  12. Miért kell minden félig tisztességesnek kinéző filmet hazavágni Reynolds-szal? Egy ismeretlen(ebb) színész is el tudna viccelődni, akciózni egy ilyen filmben. Jó, tudom, el KELL adni valakivel a filmet, de na… Tényleg hanyagolják már RR-t, a könyökömön jön már ki az arc.

  13. Nekem tetszik az előzetes. Az eddigi hírek alapján nem nagyon tudtam hova tenni ezt a filmet, viszont most egész felvillanyozott, hogy talán jó kikapcsolódás lesz. És még Gamora is ideteleportált :D Lehet veszek popcorn-t is :)
    Amúgy én szeretek moziba járni, de basszus ahogy meglátás az előzetes végén a Netflix logót megörültem, hogy otthoncmeg tudom nézni. Ez azért kicsit elszomorított. Úgy látszik én is kezdek ellustulni vagy mi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.