Super Bowl-előzetes: The Adam Project & Netflix

A Netflix egyik legnagyobb tavaszi dobása, ami még jól is néz ki. Tudom, páran már nem kedvelik Reynoldsot, de úgy tűnik itt nem húzza túl magát. Volt teljes előzetes, most itt a rövid, pörgős változat.

Előtte pedig kicsit reklámozzák a legnagyobb idén várható filmjeiket is, jó pár milláért ment ez az 1 perc majd megtudjuk milyen sok millió ember szeme elé.

5 hozzászólás a “Super Bowl-előzetes: The Adam Project & Netflix” bejegyzéshez

  1. Nem Reynolds a gond. Szerintem tök okés a srác. A gond az, hogy nem tud megújulni. A Deadpool sikerén akar még mindig megélni az elmúlt 8 évben. Konkrétan mindenben ugyanazt nyújtja. Semmilyen pluszt nem ad egyik filmje se.
    Mi az, hogy “még jól is néz ki”? Értem, akkor 2022-ben már az is elég hogy mindenki leboruljon, ha egy film jól is néz ki. Elárulok valamit. Még csak az sem kellene egy ilyen kaliberű filmnek, hogy jól nézzen ki, ha lenne lelke. Akármennyire szeretem Ryant, simán kihagyható darabnak tűnik az alapján amiket az elmúlt 8 évben produkált, a sztori meg pff…

  2. “Mi az, hogy “még jól is néz ki”? Értem, akkor 2022-ben már az is elég hogy mindenki leboruljon, ha egy film jól is néz ki. ”

    nyilván arra gondoltam, hogy jónak néz ki a film, működhet az apa-fiú szálban a lélek is, nem pedig húú egy blockbustert rendesen fényképeztek, bár a Red Notice és Jungle Cruise idejében lassan már ezt is ki kell majd emelni…

  3. S23L3S :

    “Nem Reynolds a gond. Szerintem tök okés a srác. A gond az, hogy nem tud megújulni. A Deadpool sikerén akar még mindig megélni az elmúlt 8 évben. Konkrétan mindenben ugyanazt nyújtja. Semmilyen pluszt nem ad egyik filmje se.”

    És akkor most ezzel bárki irányába elszámolással tartozik? :) csinált tök jó filmeket régen is, egy csomó zsánerben, amik működtek és még jól is alakított (Definitely Maybe, Chaos Theory, Buried, Woman in gold), voltak kísérletei, amik nem feltétlen jöttek be (Captive, Voices, 9). Kipróbálta magát, sok helyen, sokszor, Hollywood többször megrágta, kiköpte.

    Most meg azt csinálja, amiben jó, meg is fizetik érte, népszerű is miatta ÉS ránézésre baromi élvezi is. Szerintem nem akar ő senkinek bizonyítani és ezzel nincs is gond – talán ezért is akar egy kicsit félreállni mostanában, mert ő is besokallhatott. Lehet sokáig kereste azt a megoldást, amivel elszórakozik ráadásul mellette megszedi magát egy életre – hát ez a mostani Reynolds branddel bejött.

    Én a Deadpool sikere után sokszor sok helyen leírtam, hogy alig várom azt a pontot, amikor kifutnak a meglevő filmes szerződései és lubickolhat a sikerben -> mert akkor derül ki merre megy tovább és képes lesz-e felépíteni magát még egyszer. Szerintem kihozta belőle a legtöbbet.

  4. Miért is kellene megújulnia.
    Hányan végignyomnak úgy egy karriert, hogy végig 1 karaktert hoznak?
    Nem kell mimdenkinek az oscarra hajtani. Elég, ha hiteleses a filmben a karaktert, nekem ennyi eleg.

  5. Érdekes ez a Reynolds téma, nekem pont az első Deadpoolig volt érdekes meg izgalmas maga a színész, meg ez a bohócfigura amit hoz. Abban új volt tényleg és szerintem eredeti. A második rész már csak erőlködés, annak is kínos. Azóta szerintem nem is láttam semmit, amiben szerepelt, csak a Free Guyt, az is totálisan felejthető lett.

    Ennek ellenére ezt a filmet várom, mert Reynolds sem fogja elszúrni az előzetes alapján, a kiskölyök nekem telitalálat, ami nagyon ritka azért (hogy egy gyerekszínész ennyi alapján okés legyen) és hatalmas sucker vagyok, ha ilyen történetekről van szó. Jól is néz ki, zene is oké, most kit érdekel, ha éppen Reynolds a főszereplő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.