12 hozzászólás a “Fantasztikus szörnyek és Dumbledore titkai” bejegyzéshez

 1. A HP-eket szerettem, de ezek a filmek már semmit se jelentenek. Többször is elkezdtem nézni őket, mert néha adja a tv, de sose láttam elejétől a végéig egyiket sem és fogalmam sincs, miről szólnak. Nem tudom, mit akar Grindelwald és Redmayne miért vág végig olyan fejet és miért beszél úgy, mint egy önbizalomhiányos és nem kicsit neurotikus újonc egy munkahelyen, aki legszívesebben ott sem lenne. De ezt a vibe-ot valami színművészeti történelmet író módon állandósította ezekben a filmekben, még talán Segal arcjátéka is magas szintű hozzá képest…
  Vajon ebben már lesz fiatal Voldemort/Tom Denem?’

 2. ezt a franchised minek eroltetik meg mindig? Az elso resz kozepszeru volt a masodik pedig konkretan nezhetetlenul rossz.

 3. Szerettem a Harry Potter világot, főleg annak befejező részét.Ebben az új sorozatban is Dumbledore-t vártam, de ezidáig csupán mellékszereplője volt a sztorinak, ami meg is látszik.Unalmas karakterek még unalmasabb történetvezetés.Ez egy sorozatban még elmegy, de mozifilmként siralmasan gyenge volt.
  Ha ebben a részben sem fog felpörögni akkor menthetetlenül a Hobbit sorsára fog jutni.

 4. Hobbit sorsára fog jutni…
  Azert a hobbitok legalább jók már bocs ha nem is gyuruk ura szint.
  Ennyi

 5. A Hobbit hasonlatot én is kikérem magamnak azért…A Hobbit filmek hozzák, amit Középföldén hozni kell, még ha a történet csak egy kis lábjegyzet is a Gyűrűk urához képest.Ott teljesen jól működik, hogy belenézhetünk a nagy háborúk és a világ megváltozása előtti idők végébe egy viszonylag jelentéktelen kis kalandon át Gandalffal és a többiekkel. De itt valami nagy és grandiózus előzményt akartak, aminek egy se íze, se bűze vacak lett a vége, Redmayne -nel az élen, mint vezérfőkatasztrófa..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.