11 hozzászólás a “Még egy adag Batman poszter” bejegyzéshez

  1. (Folyamatosan) annyi anyag érkezett/ik már a filmhez, hogy én egyre jobban elveszítettem az érdelődésem iránta. :( Szvsz túl sok ennyi anyag, poszter, karakterkép, részlet, mittomén. Mire moziba jut a film, már közel sem izgat annyira.
    Lehet, csak túl öreg vagyok és fordítva működök, mint a fiatal nézőközönség és őket inkább mégjobban felcsigázza ez a folyamatos adagolás.

  2. nemtom, elég tipikus a reklámkampánya, sőt, tv-spotból alig érkezett, meg részlet is, eskü visszafogták magukat ahhoz képest, hogy Batman film sok pénzből.

  3. human: Pedig Endymion-nak igencsak igaza van. Én megnéztem a nagy előzeteseket már jópárszor, ezért a YouTube felkínál minden egyes TV-Spotot és klipet, előbbiből naponta jön egy új fajta, ha pedig a klipeket nézzük, nos: temetés, autós üldözés, Bruce és Falcone-párbeszéd, Bruce és Alfréd-párbeszéd, Batman a kapitányságon, Riddler elfogása, Catwoman és Batman találkozása, ezek mind szembejöttek velem.

  4. A rohadt moziban csak 19.45-ös kezdéssel lesznek a vetítések, egyedül hétfőn (amikor csak 6 euró, március 8.) és kedden (10 euró, március 9.) adják le egyszer 16.45-től. Muszáj leszek 9-éig várni, mert ha belekalkulálom a szokásos 15 perc késést és a 10 perc reklámot, akkor 23.10-re végeznek a későbbi opcióval és éjfélre érnék haza.

    A Pókembert bezzeg adták délelőtt 11-től is hétvégén.

  5. Amúgy nem értem, hogy miért van ez, a korhatárra sem lehet fogni, mert mozijegyet online rendelni csak 18 éves kor felett lehet, a belépésnél pedig simán kérhetnek igazolványt. A blockbustereket napi 3-4x, hétvégén akár 5x is vetítik.

  6. Buzifiú: mindig van egy idióta, aki hőbörög, nem felel meg neki semmi…Grat, te vagy a hét hülyéje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.