Kecsap: Renfield, Meg 2, Blade, Kraven, The Boogeyman, Nosferatu, Bullitt, Haunted Mansion, Wild Things, Christie-Verse

A Drakula segédjére koncentráló Renfield, amiben Nicholas Hoult lesz az főszereplő és Nicolas Cage a vérszívó, 2023 áprilisában érkezik.

Nem tudom máshol hogy hozták le, de egy interjúban Kenneth Branagh (Death on the NIle) azzal viccelődött, hogy milyen lenne egy Christie-Verse, vagyis Agatha Christie univerzum lehetne. Eközben persze arról is beszélt mennyire kedveli Agatha Christie többi karakterét, el tudom képzelni, hogy a Nile buktája után esetleg Miss Marple-t kapunk tőle.

Kyle Allen lesz az élőszereplős Masters of the Universe főszereplője végül. Megnyugodhatnak a Noah Centineo-n kiakadók? A Netflix pénzeli a filmet amit a Nee testvérek (The Lost City, Band of Robbers) rendeznek. Ő az:

Spielberg filmet akar készíteni Frank Bullitt karakterére építve. Igen, a régi Steve McQueen által játszott rohadt cool kocsis zsaruval akar kezdeni valamit. Nem sokat tudni egyelőre a projektről, amit  Josh Singer ír, a Deadline szerint nem ez a következő filmje a rendezőnek.

A kínai blockbusterek sztárja, Wu Jing is jön a Meg 2-be. Nem aprózzák a piacra kerülést a stúdiónál. Az első részből Li Bingbing nem tér vissza.

Itt egy cikk Robert Pattinsonról, mert miért ne?

Aaron Pierre (Krypton) érkezik a Marveles Blade filmbe.

2023-ban érkezik az új Haunted Mansion, amiben Tiffany Haddish, Owen Wilson, Rosario Dawson, LaKeith Stanfield, és Danny DeVito szerepel.

Fred Hechinger lesz Chameleon a Sony-nál készülő Kraven The Hunterben.

A King novellából készülő The Boogeyman forgatását már elkezdték a Hulu megrendelésében. Rob Savage (Host) rendezi, egy fiatal lány testvérpár van a középpontjában, akit egy természetfeletti kezd zaklatni miután az özvegy pszichiáter apjuk valamit csinált az egyik páciensével.

Még nincs címe a Searchlight filmjének, de Bill Murray és Aziz Ansari már aláírt a komédia főszerepére. A valóságról szóló Being Mortal: Medicine and What Matters in the End regény alapján készül, ami az életvégi gondoskodásról és ennek kapcsán az orvoslás változásáról szól.

A Robert Eggers (The Witch) által készülő Nosferatu a cseheknél forog majd Anya Taylor-Joy főszereplésével. A vámpír történet új értelmezése lesz.

Új 4k felújítást kap a Wild Things, az unrated verzió is.

12 hozzászólás a “Kecsap: Renfield, Meg 2, Blade, Kraven, The Boogeyman, Nosferatu, Bullitt, Haunted Mansion, Wild Things, Christie-Verse” bejegyzéshez

  1. Nem tudom a James Deanes filmmel mi van, de ha neki szabad feltámadni, akkor McQueennek is lehet :D

  2. A Meg-nél már nem is próbálják leplezni, hanem az arcunkba vágják: igen, csakis a kínai piacra építünk:D Kit érdekel bármi is, ha a kínaiak özönlenek a kopaszra meg a nagy halra. Píííz

  3. Egy Christie-Verse tényleg vicces lenne. De akkor már legyen “multiverzum” 3 Poirot-val, Branagh mellett legyen egy visszafiatalított David Suchet meg egy full CGI Peter Ustinov.:)

  4. A Nosferatu jobban érdekel, mint a Renfield. Van Helsing -ről még megnéznék egy jó spinoff-ot (vagyis nem olyat, mint a Hugh Jackman-es) de Renfield? Hagyjuk már…
    Mi lesz a következő, Mina Harker vagy Lucy Westenra felnövéssztorija?

  5. A Nosferatu a Drakula nem hivatalos feldolgozasa, de mi ujat lehet a temaban mutatni?
    Nem ertem. Semmi bajom a remake-ekkel, ha van alapjuk, nemi idö eltelt a regebbi verzio ota stb., de a drakulas temabol folyamatosan jönnek az ujabbnal ujabb filmek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.