Chris Hemsworth lesz a gonosz a Mad Max spinoffban

Elég meglepő casting hír, semmiképp sem hagynám a kecsapra, hogy a Furiosa filmbe, ami a Mad Max: Fury Roadban Charlize Theron által alakított karakter előzménytörténete, Chris Hemsworth érkezett gonosznak.

A főszereplő ugye Anya Taylor-Joy lesz, és George Miller visszatér rendezni. Még sok casting van hátra.

Az egyik producer:

George saw Chris [Hemsworth] initially as a courtesy and then fell in love with the idea. He’s going to play totally against type, the lead baddie. Unfortunately, we’ve got to find all of our other characters that aren’t around anymore: a new Immortan, a new Bullet Farmer, and a few others.

P. J. Voeten

human
írta
2022. 03. 01. 02:58
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Chris Hemsworth lesz a gonosz a Mad Max spinoffban” bejegyzéshez

  1. User-maat-re:
    Ahhoz le kéne adnia ezt a sok izmot :D

    Nekem mindegy, ki szerepel, ki lesz gonosz, akármi, csak legyen még Mad Max film! <3

  2. Itt az a lényeg, hogy új Mad Max film készül és G.Miller rendezi továbbra is. A többi már “mellékes” :-).

  3. Természetesen alig várom, de én jobban örültem volna egy Fury Road folytatásnak.

  4. Ha ez most előzmény lesz, akkor nem lesz poszt-apok? A Mad Max első része, ahol Max fiatal volt, azért közel sem egy olyan “vonzó” közeg egy ilyen filmet tekintve, mint pl. egy Fury Road-folytatásé lehetne. Oké, hogy a filmből nem derült ki Furiosa kora Max-éhez viszonyítva legalább, de csak nem volt olyan nagy különbség, akkor meg az ő fiatalkora a Mad Max első része tájékán lenne… Nem?

  5. @Raidon: szerintem a két Max nem ugyanaz, hiába kvázi folytatás a Fury Road. Szóval bőven lehet, hogy Furiosa is már az apok időben élt. Máshogy nem is lenne értelme. Vagy bemutatják magát a világégést is, az király lenne! Nekem az első Mad Max világa a peremen lévő apokalipszissel baromira bejön, valahogy sokkal fenyegetőbb, mint az elcsépelt (bár attól még imádom) apok jövőkép. Még vannak városok, szolgáltatások, de már érezni a levegőben, hogy mi készül, gyülekeznek a sötét felhők. Egy ilyen kalandot is adnék vagy egy közvetlen Fury Road folytatást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.