A 20th Century Studios hivatalos jövője

Bejelentették, hogy a Disney által felvásárolt, és a FOX névtől megfosztott stúdió mit fog szállítani a következő években. Röviden: leginkább olyasmit, ami nem illik a Disney brandbe, avagy komédiát, thrillert, ifjúságit és horrort.

A stúdiófejes Steve Asbell állítása szerint:

2023-ra 10-nél több filmet szállítanak streamingre. Itt lesz a Prey, a Predator előzményfilm is. A moziba illő franchiseaik, avagy amik már bizonyították hogy képesek nézőket hozni, azok ott folytatódnak, értve ez alatt az Avatart és a Free Guy-t, de a Planet of the Apes-t is. Utóbbinál még csak a forgatókönyvön dolgoznak, de Wes Ball rendezi majd.

Nem mellesleg habozás nélkül megerősítette, hogy az Avatar 2 tartja a 2022-es bemutató dátumot.

Még nem lesznek sorozatokkal való összekötések, olyasmik mint amit a Disney csinál, vagy épp nemrég a Peacemaker-The Suicide Squaddal a Warner alkotott.

Azt mondja, hogy kész a 3. Poirot film forgatókönyve, és mivel nagy benne a hangulatváltás, a háború utáni Velencében játszódik, így feltehetően látjuk még a bajszos nyomozót. Branagh marad rendezőnek is.

human
írta
2022. 03. 04. 08:21
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “A 20th Century Studios hivatalos jövője” bejegyzéshez

  1. Gondolom Poirot prestige filmként kap méeg egy lezáró darabot, hogy egy szép trilógiát kitehessen az új stúdió az ablakba. Mert igazából semmi más nem indokolja, hogy még egyszer 100 milliót eltapsoljanak rá…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.