Ki lesz a fan favorit?

Míg a vágók és zeneszerzők a fő shown kívül kapják meg a díjukat az Oscaron, addig valamilyen módon a blockbustereket mégis jutalmazni akarják, szóval kitalálták, hogy legyen netes szavazással Fan Favorite átadás. Nem konkrét kategória, de valamilyen szinten benne lesznek a 3 órás műsorban.

A lenti képen az akadémia által kiadott jelenlegi top 10 nézhető meg, és közben a Variety értesülése szerint a Spider Man: No Way Home vezet. Gondolom meglepő. A Minamata mi a faszt keres ott? És a Cinderella? A több érthető, a MTV Movie Awadson is tarolni fognak.

human
írta
2022. 03. 04. 11:01
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Ki lesz a fan favorit?” bejegyzéshez

 1. a Minamata egyfajta média hack, Johnny Depp támogatása érdekében direkt rászabadult végtelen twitter user, hogy betolják a filmjét :D

 2. Nálama a Dűne a befutó, de úgyis a Pókember vagy a Cinderella fog nyerni……

 3. És itt most bárki szavazhat, bárhonnan? Amúgy szerintem is a póki nyer.
  Én a Dune re szavaznèk,hol ott a poki és a suicede is nagyon bejött.

 4. A Cinderella egy tök fasza musical, ahogy modern zenékre nyomatják korabeli ruhákban :D

 5. @Mate815: Az Akadémia egy irány vonala, hogy rendezői változatok egyáltalán nem játszanak.

 6. Ez engem is érdekelne hogy ez csak USA userek vagy pontosan kiknek a szavazata mert most hogy ránéztem nekem nem elérhető a szavazás. Úgyis esélytelen mindenki a Pókember mellett.

  Én egyébként a King’s Man-nek adnám. Igaz ez is csak egy egyszer nézős limonádé de végre sikerült összehoznia egy brigádnak úgy a kamera mozgást és effekteket hogy szemmel követhető mégis modern akciókba illő. Az operatőri, film- és hangvágásban simán jó volt.

 7. Én a Don’t look up-ot hiányolom.
  The King’s Man +1. Nagyon sokan lehúzták, de én nagyon jól szórakoztam rajta, teljesen jó film volt. Ebből a 10-es listából amúgy meg Dune, egyértelmű.

 8. Egy újabb próbálkozás, hogy valahogy nagyobb tömegek számára is fogyaszthatóvá tegyék a gálát, közben a szakmai díjak mennek a “kukába”

  A lista is érdekes, miért pont ezek a filmek? Kicsit olyan “dobjunk be pár random ismertebb címet” elv mentén készülhetett. Értelme így nemsok van.

  Mar rég bekellett volna vállalni a “legjobb blockbuster film” kategóriát.

 9. micsoda fa..ság..:D Ezzel a mondvacsinált hülyeséggel úgy vetik oda a pókinak a szobrot, mint valami kóbor kutyának a csontot, csak mert nem akarják kivívni a fiatal nézők haragját:D elnézést ha ezzel bárkit megbántok, én csak ezt látom ebben az egészben és nem tetszik, amit látok. Aztán majd ha a korábbi cserbenhagyott blockbusterek rajongói rájuk rúgják az ajtót (ez volnék én), visszamenőleg jutalmaznak mindent vagy széttárják a kezüket hogy sorry guys szánalmunk a régmúlt műveire nem terjed ki?

  Yay netes szavazás, de egyébként korlátozottan elérhető, nem minden régióra terjed ki..fuck logic:D számomra ezzel vált igazán nevetségessé az egész rongyrázás.. pedig egy jó 10-15 éve még élőben követtem, szurkoltam, vártam, mostanra annyira mélyre zuhant a mélyen tisztelt Akadémia színvonala, mint vmi szilveszteri kabarénál.. :(

 10. blady: nem tudom minek erőltetik, a fiatalok úgyis szarnak az egész Oscarra, nem csak azért, mert nincs ott a Póki

 11. Max azt tudom elképzelni, hogy ha így lépnek, több fiatalt fognak becsalogatni..ha most nem, a jövőre nézve. De tényleg a vilagon semmi értelme sincs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.