Cavill kémkedig az Argylle-ban

Az Apple TV+ filmjét Matthew Vaughn (The Kingsman) rendezi, és hát Henry Cavill a főszereplője, aki mellett a képen Dua Lipa látható. A mű Ellie Conway nemsokára megjelenő könyvén alapszik, a világ legjobb kémjéről szól, aki beleveredik valami több országon átívelő sztoriba.

Egy videó is van a kép alatt.

human
írta
2022. 03. 09. 03:16
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Cavill kémkedig az Argylle-ban” bejegyzéshez

 1. A Man from UNCLE óta várom, hogy vagy folytassák (nem fogják), vagy egy filmadaptációban Cavill legyen Sterling Archer :)

 2. Dua Lipa most a filmvásznon is meg tudja mutatni hogy mennyire 0 kiállása, karizmája és tehetsége van, fenomenális

 3. @gore: Ez most így honnan jött? Kevés olyan mai előadót tudok mondani a korosztályából, aki ennyire komolyan veszi ezt a szakmát. Süt a csajból, hogy mindig is a popszakmában akart tevékenykedni. Ha nem lenne jó a kiállása, karizmája, akkor nem jutott volna arra a szintre ahol most van.

  Nem védeni akarom és a zenéjéről egy szó sem esett, mert az vagy tetszik vagy nem, de az egyszerűen látszik rajta, hogy tudatosan építkezik és nagyon elhivatott.

 4. A YouTube-om hónapok óta dobálja fel a “Dua Lipa having zero stage presence” videókat és szerintem katasztrófa a nő konkrétan

 5. Watchmen: nekem csak az jön le minden klipjéből és számából, hogy ritka unott fejjel/átélésmentesen/egyen és érzelemmentes hangon ad elő mindent, mint egy darab márvány.

  Szóval meglássuk mit hoz majd össze színészként.

 6. Tom cruisenak volt ilyen haja a collateralban, errol a keprol full o ugrott be nekem :D

 7. Szegény Henry lassan már minden kémet eljátszik aki csak él és mozog, de mégse kezdődik 007-el a kódja…

 8. “tudatosan építkezik és nagyon elhivatott.”

  ez szép, de ettől még lehet tehetségtelen. a The Room is tele volt igyekezettel, ez a blog is tele van. Igazából nem tudom milyen a zenéje, csak a felvetésre reagáltam.

 9. @Watchmen
  “aki ennyire komolyan veszi ezt a szakmát. Süt a csajból, hogy mindig is a popszakmában akart tevékenykedni.”
  “tudatosan építkezik és nagyon elhivatott”

  Ok, mindezek milyen összefüggésben állnak a kiállással, karizmával és tehetséggel? :D Semmilyen.

  “egyszerűen látszik rajta, hogy tudatosan építkezik”. Igen, a 20 éves csaj biztosan, és tutira nem a management csapat ami mögötte dolgozik, hát persze. :)

  “nagy dózisban semmi sem jó”. miért értelmezed direkt így félre? ezt senki sem írta. nem a dózisok mennyisége miatt alakult ki egyesekben ez a vélemény, haver. fogadd el, amit te belelátsz, mások nem.

  én is annyit látok, hogy egy csinos csaj és issszonyúan tolják a szekerét, mindenhol ő van, de közben a szikra nincs benne. neked bejön, mások nem látják meg benne azt, amit te, nem kell ezt magyarázni dózisokkal, meg elhivatottsággal, aminek aztán a tehetséghez és a karizmáshoz semmi köze.

 10. Matthew Vaughn?
  Ide vele most azonnal!
  Amíg nem folytatást rendez a muki, addig nem tud hibázni. Szegény flótás elpofázta ~8-10 éve, hogy nem rendez egynél több részt semmiből, sajnos a Kingsman-nél kivételt tett a rengeteg lóvé és pozitív kritikák miatt. Bár ne tette volna…

 11. bár ne tette volna? Hát kinek mi, a 2021-es kingsman még jobbra sikerült, mint a golden circle:D úgy írom ezt, hogy alapvetően sosem rajongtam érte..

 12. Hamár érzelemmentes és unott fej 0 karizma akkor inkább mondanám a billy eyeleasht. Olyan tekintete van annak mint egy 3 hetes döglött halnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.