The Unbearable Weight of Massive Talent-előzetes: ilyen című filmben csak Nic Cage játszhat, nem?

18+ besorolású előzetest kapott a Lionsgate filmje, amiben Nicolas Cage saját magának fikcionalizált változatát alakítja, ami azért merít a valóságból. Nic Cage le van égve, kell egy nagy szerep neki, de közben bevállal egy fellépést valami milliárdos partiján, akivel lógnak közösen is, de ez valami CIA szál.

Imagine me and you. Ez nagyon kell!

9 hozzászólás a “The Unbearable Weight of Massive Talent-előzetes: ilyen című filmben csak Nic Cage játszhat, nem?” bejegyzéshez

 1. Azt hiszem nincs még egy ilyen figura Hollywoodban, akire lehetséges volna egy ennyire testreszabottan elborult szerepet írni, amiben önmagát alakíthatja.
  Cage csak egy van. :)

 2. Cage újra feljövőben?
  Pig
  Èn a Color Out of Space és a Willy’s Wonderland Ben is bírtam, bár igen,meg se szólalt ott.
  Most talán ez a filmje

 3. Nekem egy ideje az ugrott be, hogy persze biztos könnyű pénzeket kap a sok filmért az utóbbi éveben, de közben sok film olyan közülük, ahol legalább is van ötlet, vagy tehetség. Az utóbbi, meg főleg leginkább a pénz hiányzik szinte mindből, de tényleg, nagyon sok, papíron érdekesnek hangzó filmben játszott. Szóval gondoltam, ő is csak ember, pénzből él, de közben olyan, kicsi projekteket választ, amiben lát potenciált, szemben mondjuk Bruce papával.
  Nekem szimpi nagyon az utóbbi évek alatt befutott karrierje, még ha a filmjei közül csak alig akadt, amit igazán élveztem. Úgy érzem, hogy szereti a szakmáját, de tisztában van a lehetőségeivel, azzal főz, ami van.

 4. Szomorú ez az egész, hogy egy ekkora tehetségnek saját maga paródiáját kell alakitania, és legyünk őszinték a bemutató alapján ez lesz az egyik legjobb filmje hosszú évek alatt.
  Egyszerűen azért , mert nem volt hajlandó adót fizetni és elb….ta a pénzét.

 5. “legyünk őszinték a bemutató alapján ez lesz az egyik legjobb filmje hosszú évek alatt.”

  ööö, Pig 2021-ből?

 6. Cage nagyon jó volt a Pig-ben, annyira minimal volt az a film és mégis annyira jó.
  Egyébként ez nagyon őrültnek néz ki, kell mindenképp. Ott leszek rajta moziban

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.