Képeken a Spirited

Ryan Reynolds, Will Ferrell és Octavia Spencer az Apple TV+ musicaljében, ami A Christmas Carol (Karácsonyi ének) újraképzelése lesz. Tudjátok, ahol egy férfit meglátogatja a múlt, a jelen és a jövő karácsony szelleme, akik időutazásra viszik.

human
írta
2022. 03. 12. 02:59
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Képeken a Spirited” bejegyzéshez

  1. Rendkívül sok és fárasztó ez a Reynolds. Ugyanaz az erőltetett humor, amin kínos nevetni. Mondom ezt úgy, hogy minden utóbbi években kiadott filmjének adtam esélyt.

  2. Érdekes. hogy Reynolds ekkora probléma Ferrel pedig nem, aki már jóval Reynolds előtt is mindig ugyanazt az irritáló lúzer figurát játszotta minden filmjében.

  3. úristen, Reynolds mer csinálni 2 filmet évente, mindennel ő van tele :D mármint a Red Notice-ban én is untam picit, és a Hitman’s 2 sem működött, de max nem fogom nézni a filmjeit. Ferrell amúgy nekem is rosszabb manapság, szóval a Spirited részemről tuti kihagyós :D

  4. Reynolds mentségére szóljon, hogy Ferrell jóval fárasztóbb, selejtes darabja a filmiparnak:D én legalább is előbb nézek meg inkább 10 Reynoldos filmet, mint bármit Ferrelltől. Előbbi még szerethetően ripacs, utóbbi inkább péklapáttal ütnivalóan ripacs.. szerintem

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.