Megvan a Deadpool 3 rendezője

Legalábbis van ahol úgy láttam, hogy tárgyalnak Shawn Levy-vel róla, de Reynolds már fixnek hozta le a twitterén, hogy a Free Guy és az Adam Projekt rendezőjének kezébe kerül a Deadpool franchise vezetése. Ez már a Disneysebb iránynak tűnik az előző kettő komolyabb akciórendezője után.

Ez a bejelentő kép Reynoldstól.

human
írta
2022. 03. 12. 03:04
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Megvan a Deadpool 3 rendezője” bejegyzéshez

  1. awww kár érte… pont azt a fekete humor szerű cinizmust, vagy mondjuk akasztófahumort fogja kiherélni, amit igazán szerettem benne. Mondjuk az Adam Projektet még nem láttam, a Free Guy-jal nagyon-nagyon nem került be a top10-be. Nem is értem a koncepciót. Csakmert volt két közös filmje Reynoldsszal, innentől kezdve legyen minden 2. filmjük is közös?

  2. Azt hiszem ő nyilatkozta, hogy szeretne összehozni egy közös filmet Reynolds-al és Jackman-el és ezért mindent megtesz. Itt lesz a lehetőség egy Rozsomák cameo-ra. Eleve Deadpool most már tud utazni az időben és ugye multiverzum van. Minden adott, hogy ez összejöjjön!

  3. A Free Guy és az Adam Project után kijelenthetem, hogy a Deadpool 3 erősen visszaesett a várólistámon eme bejelentés után.

  4. Mindegyikben ugyanazt a karaktert, saját magát alakítja, úgyhogy tökmindegy. Ilyen “színészt” sem láttam még

  5. Elsüthetnének végre egy póki poént ahogy Deadpool vmilyen ugrásból pókipózba vágja magát és kiszakad a gatya vagy elfingja magát:D Ahogy uram a minap fogalmazott, miközben néztük a no way home-ot; csoda hogy még nem jutott Reynolds eszébe..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.