Az új Batman tényleg csak 45 napot lesz moziban

Az HBO Max felületén volt valami gixer, amiből kiderült, hogy The Batman április 19-én felkerül majd a szolgáltatásba (legalábbis odakinn). A legnagyobb blockbustereknél lerövidült mozis ablakot látjuk a valóságban itt. Nyilván nem mindenki lesz ilyen gyors, ahogy a No Way Home sem jött ennyire hamar, de a Warner ezek szerint az első idei nagy durranásával nem vár túlzottan.

human
írta
2022. 03. 17. 02:04
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Az új Batman tényleg csak 45 napot lesz moziban” bejegyzéshez

  1. Ok..legyen…de mi lesz a bluray-el?lesz..nem lesz? streaming vs bluray,dvd,uhd,4K..stb…….

  2. Én most nem értek valamit. Egy vagy két hete olvastam valahol, hogy a következő filmek, 45 nappal a mozis premier után lesznek HBO Max-on: Dumbledore titkai, a DC League of Super-Pets, a Black Adam, az Aquaman and the Lost Kingdom, a Creed III, és a The Flash.

    Nagyon nem találom, hogy hol olvastam, de hivatalos infónak tűnt. Akkor ez még sem igaz?

  3. @newzoli: miért ne lenne bd, 4k, stb. Egyelőre még nem szűnt meg a lemezes piac. Itthon is kiemelt cím lesz, mivel Warner-film. Lesz steelbook, sima kiadás stb.

  4. Azért itt kérdezem (újra), mert mégis csak a megjelenésekkel kapcsolatos ez a topic.

    Hogy lehetséges az hogy a Pókember – Nincs haza út hamarabb jelenik meg szinkronosan és lesz elérhető több platformon is, mint az Örökkévalók.

    Én már csak arra tudok gondolni hogy az LMBTQ jelenetek miatt nem engedélyezik neki az itthoni megjelenést.

  5. LnB:

    Az csak lehetőség hogy a studiók 45 nap után streamingen is megjelentessék a filmeket.
    Van studió aki él ezzel a lehetőséggel, ezek szerint a warner aki az HBO-val van leszerződve élni fog.

    De biztosan lesznek studiók akik többet esetleg 60-90 napokat is várnak míg felkerül streamingre.

    pl. a mai napig nem értem hogy a netflixen, miért nem kapott még szinkront a Bright Will Smith-es produkció …. :D

  6. @abu: rossz úton jársz. Nem az LMBTQ jelneteknek van köze ehhez. A Pókember Sony disztribúció legfőképp, tehát a házimozis része a Sonyhoz tartozik, annak van itthon forgalmazója még. Ha észrevetted minden korábbi Pókember film megjelent.

    Az Eternals tisztán Disney-Marvel brand, mivel a Disneynek nincs hazai forgalmazója és nem is lesz, így a Marvel-filmek nem jelennek már meg egy ideje. Csak dvd-n jelent meg a Végjáték is vagy a Marvel kapitány, ha észrevetted.

    A Disneynek nem érdeke a lemezes piac fenntartása a kisebb országokban. A Disney+ érkezése miatt ez meg halott ügy. Tehát se az Eternals, se a Shang-Chi, illetve más Marvel mozik sem jelennek meg nálunk.

  7. A HBOMax a hírlevelében konkrétan ezt ígérte:

    “Nézd meg a Warner Bros filmjeit 45 nappal a premier után”

    Akkor ez a The Batman-re is kell vonatkozzon nem?

    A Shang-Chi-t ITuneson meg lehet vásárolni, a Fekete özvegy együtt jelent meg a Shang-Chi-vel. Az Eternals nincs fent.

    Az ITuneson a No Way Home most szombaton jelent meg előrendelések között 2022. április 8-ai megjelenési idővel. Tegnapi állapot szerint extrák nincsenek a megjelenéshez.

  8. Nagyon furi még a hazai HBO Max: Mátrix és Dűne fentvannak, de olyan warneres filmek mint az uj Suicide Squad vagy a Hugh Jackman-es Új múlt nincs.. amúgy sztem mindig ez volt a marketing dumájuk itthon az indulás előtt,h minden warneres film felkerül 45 nappal a mozis premier után. Az más kérdés,h említett filmek régebbiek, és mégsincsenek fent.. nem nagyon mondják azt sem,h a sony-s kontingens mikorra ér el az élesítésig. Nem annyira tűnik átgondolt és összeszedett brigádnak eddig.

  9. A Feketeözvegy és a Shangchi is még megjelent.
    Abban látok rációt hogy a disney+ miatt tartja vissza, de az mikor fog indulni itthon?

  10. @Abu:

    Pedig úgy van, ahogy @Watchmen írta. Évek óta nem jelennek meg lemezen a Disney címei itthon. A Végjáték és a Marvel kapitány voltak az utolsók DVD-n is az MCU filmek közül (ha a Pókember 2.-t a fenti ok miatt nem számítjuk). Semmi köze a Disney+hoz. Egyszerűen tényleg túl kicsi a piac, nem éri meg kiadni (ezért nem lett új forgalmazójuk sem).

  11. @mAGIK

    Elvileg kellene, hogy vonatkozzon. Ha MO valami hatranyos megkulonboztetest kap a MAXon es csak kesobb lesz elerheto a content mint az USA-ban, akkor cancelelem a subomat es marad a jo oreg kaloz sapka.

  12. Megint csak kib*sznak magukkal. Értem hogy nyomni kell a HBO Maxot meg szerződés de simán futhatna sokkal tovább a mozikban ezzel is több pénzt beszedve.

    @Anthonz:
    Mihez képest jött hamar? Pont hogy sokára jött. Ha nem szivárog ki egy héttel korábban akkor meg lett volna a korábban megszokott 90 nap.

  13. @ human

    Úgy értelmeztem ezt, hogy te most meglepődtél, hogy tényleg hamar jön a The Batman. Én meg már egy ideje tényként kezeltem ezt, hogy minden fog jönni 45 nap után (ami Warner). Azt hittem, hogy az én információim voltak tévesek, vagy változott valami ez idő alatt, amiről én nem tudtam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.