Daniel Radcliffe nem akar részt venni semmiféle Cursed Child adaptálásban

Chris Colombus már elejtette, hogy szeretne kezdeni valamit a Harry Potter tulajdonképpeni folytatásával, de Radcliffe részéről nem nagy a lelkesedés. Egy interjúban azt mondta, hogy az életében és a karrierjében ennek már nincs helye, mert már túllépett a Potterségén, és pont emiatt tudta élvezni a reuniont is a múltkor.

This isn’t the answer that anybody’s going to want, but I think I was so able to go back and enjoy it because it’s not a part of my day-to-day life anymore. I’m getting to a point where I feel like I made it out of Potter OK and I’m really happy with where I am now, and to go back would be such a massive change to my life.

Ugye az előző Cursed hírnél is hasonlókra tippeltem 3 éve, miszerint a karrierjük már nem erről szól, nem annyira akarnának visszatérni.

16 hozzászólás a “Daniel Radcliffe nem akar részt venni semmiféle Cursed Child adaptálásban” bejegyzéshez

  1. Nem ismerem a folytatás(okat…több is van már?) könyveket. Ezekben is végig főszereplő a régi bagázs? 1-1 filmre simán “beugorhatnának”. Gondolom nem egy újabb X részes 10 éves saga lenne.

  2. Engem nem zavarna egy ujracasting, Potter total maskepp nez ki a könyvben, raadasul magasabb is.

  3. És gondolom nem akar emlékezni arra az időszakra amikor alkoholba fojtotta minden bánatát.

  4. Ideje újracastingolni, Ryan Reynolds már bekészült. Hermione Melissa McCarthy, Ron pedig Will Smith. Voldemort pedig egyértelműen a Rock

  5. Respect, kar lehuzni a sokadik bort errol a franchiserol. A fantastic beast filmek is feleslegesek, sot szarok is.

  6. Az Uratok olyan butthurt egyénnek tűnik a sokadik ilyen “poén” után. Zavarja hogy más színészek szegény fehér embertől elveszik a munkát, mintha eddig ők automatikusan utaltak volna neki minden egyes szerep után így hogy mások kapják a szerepeket elesett csomó bevételtől 😅

  7. Nem igazán követem a srác karrierjét, Potter utani filmjeiből talán 1-2-t láttam, de amikor időnként latok vele egy riportot, talkshow reszletet akkor nagyon jofej. Ez is egy tök normális nyilatkozat, nem anyáz senkit, nem húzza le, megis benne van minden.

  8. 8 – mondjuk a felsorolt háromból csak a Rock nem fehér szóval nem pontosan értem a kommentodat.

  9. 8. Elolvastál egy viccnek szánt, komolytalan kommentet és máris egy titkos faji-háborút és gazdasági összeköttetést vizionálsz. És én vagyok a “butthurt”.

  10. Az eredeti felvetést sem értettem, tele van a könyv (vagyis a darab) flashbackekkel az iskolás korukból – ha azt újracastingolják, az furcsa lenne… Vagy CG gyerekeket akart Colombus?

  11. Ha egyszer mégis összejönne, akkor nagyon oda kéne tenniük magukat CGI-jal, mert a sztori jó része a régi filmek idején játszódik, sok régi karaktert felsorakoztatva. Lényegében időutazós-jelenmegváltoztatós téma.
    Megértem Radcliffe álláspontját, de egy ilyet még simán bevállalhatna, így is rég elhagyta a Potter-énjét + rajongók millióinak szerezne örömet ezzel. Chris Colombus kezében pedig jó helyen lenne a projekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.