Varázslatos IMAX

Vagyis a Dumbledore film érkezik nemsokára, gondolom sokan várják. Oké, ez cinikusan hangzott, de egyszerűen a 2. filmen annyira nem tudtam túljutni, hogy az agyam rögtön oda fut, hogy miért készült a harmadik el. Sorry.

Bónusz:

10 hozzászólás a “Varázslatos IMAX” bejegyzéshez

  1. Én simán abban voltam valamiért, hogy a 2. meg bukott, így nem is lesz már 3. rész. Egy vasárnap délutáni matinéra jó lesz…

  2. Ezen a ponton teljesen elvesztettem a fonalat, hogy ki is a főszereplője ennek a franchisenak.

  3. Kellene még egy alcím. Mondjuk “Csikócsőr első szárnypróbálgatásai” vagy “Dobby elgurult kontaktlencséjének keresése” vagy teljesen mindegy, csak legyen még egy alcím, mert ez így túl kevés.

  4. én az elsőn sem jutottam túl. mármint nem néztem végig, a feléig csak talán. egy katyvasznak rémlik, értelmes sztori nélkül

  5. Az, hogy engem nem már érdekel, ez egy dolog. De amikor a kiskamasz lányom azt mondta, hogy ‘apa ez engem nem érdekel’. Ez van.

  6. Komolyan mondom, a nem rég kiadott 20 éves a HP doku film sokkal izgalmasabb és érzelmesebb volt, mint ez az új sorozat :( sajnos kapkodva kezdtek bele.

  7. Yates sikeresen kiölt mindent, ami az első 4 HP filmet varázslatossá tette. Decemberben az elsőt (legendást) újra lekínlódtam, de a másodikat már én is képtelen voltam. Az elátkozott gyermekben még látnék potenciált, de ezek a filmek rettenet gagyik.

  8. szerintem már a legelső ilyen legendás cucc halva született ötlet volt:D

    Viszont egy King féle Duma Key adaptációt megnéznék. Annyi jó ötlet van, nem hiszem, hogy az állandó önismétléssel sok pénzt fognak keresni:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.