Kecsap: Crazy Rich Asians 2, Violet, Tron, Bones and All, Blonde, Voltron, Evil Dead Rise, Nekrokosm, Sonic 2, Joker, Being Mortal, MGS

Végül Amy Wang írja a Crazy Rich Asians folytatását, rendezőnek pedig visszatér Jon. M Chu. Az első rész írói nem vállalták, mivel anyagi nézeteltérésük volt.

A Mandy rendezője az A24-nek készíti a Nekrokosm-ot, ami egy furcsa galaxisba helyezett scifi, ahol két szerető azért küzd egy invázió ellen, hogy együtt lehessenek.

Matt Reeves ezt mondta a kiadott Joker jelenetről. Röviden: egy gyerekkori betegség miatt egész életében mosolygott és emiatt torz az arca, az Elefántember ihlette.

It’s like Phantom of the Opera, he has a congenital disease where he can’t stop smiling and it’s horrific. His face is half-covered through most of the film. It’s not about some version where he falls into a vat of chemicals and his face is distorted, or what [Christopher] Nolan did, where there’s some mystery to how he got these scars carved into his face. What if this guy from birth had this disease and he was cursed? He had this smile that people stared at that was grotesque and terrifying. Even as a child, people looked at him with horror, and his response was to say, ‘Okay, so a joke was played on me,’ and this was his nihilistic take on the world.

Lena Headey egészestés film rendezésére adja a fejét, az első ilyen munkája a Violet című thriller lesz. Susi Holliday regénye alapján két utazó nőről szól, akik találkoznak és közösen szállnak a Transzszibériai Expressznek, hogy kiderüljön egyikőjük sem az, akinek mondja magát.

Seth Rogen is benne lesz Aziz Ansari egészestés filmjében, a Being Mortalban.

Oscar Isaac, aki elvileg a Metal Gear Solid film főszereplője, azt mondta, hogy keresik a sztorit… Ööö, már én sem tudom követni mi van ezzel, de úgy tűnik sehol nem tartanak, akármit is láttunk korábban.

Jared Leto elejtette egy interjúban, hogy egész jól állnak a tárgyalások a következő Tron filmről, amiben szerepelne. Valami “very very close” vagy hasonló szófordulatot használt.

Az MGM szerezte meg a Bones and All-t, ami Luca Guadagnino & Timothée Chalamet közös filmje. Itt a sztori.

A Marilyn Monroe élete által inspirált Blonde megkapta az NC-17 besorolást. Tudjátok, Ana De Armas alakítja az ikont, és tényleg nem teljesen életrajzi film, nem a pontosságot kell várni tőle majd. Egyes pletykák szerint menstruáló nő orális kényeztetése tette be a kaput az MPAA-nál.

Az új Evil Dead film, az Evil Dead Rise hivatalosan is R besorolást kapott.

Rawson Marshall Thurber (Red Notice) rendezésében jöhet a Voltron film. Elvileg több, legalább 6 stúdió licitál érte. A forgatókönyvet a rendezővel közösen írta Ellen Shanman.

Részlet a nemsokára érkező Sonic-folytatásból.

3 hozzászólás a “Kecsap: Crazy Rich Asians 2, Violet, Tron, Bones and All, Blonde, Voltron, Evil Dead Rise, Nekrokosm, Sonic 2, Joker, Being Mortal, MGS” bejegyzéshez

  1. A Volton tényleg ennyire sikervárományos IP? Teljesen el vagyok tájolva, de én biztosan nem gondoltam volna ezt. :D
    Mondjuk ha a Red Notice rendezőjétől, akkor sok jóra (=minőségi szórakozás) nem számítok.

  2. Man Who Laughs inspirálta a Jokert, nem az elefeantember, nem?
    Szerintem amúgy érdekes a karakter ezen ábrázolása.

  3. Andrew Dominik elmondta hogy a Blonde-ban nem lesz semmiféle orális nő kényeztetése, sőt azt olvastam tőle hogy egy rész az Eufóriából durvább dolgokkal bír mint a Blonde, ezért nem is érti ezt a besorolást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.