A Disney+ is érkezik Magyarországra

Megérkezik a szuperhősök és a Star Wars otthona. Meg a rajzfilmeké. Gondoltam ha már az HBO Max-ot említettem, akkor a másik nagyobb szolgáltatás se maradjon le. Ez a hivatalos felsorolás:

A Disney+, a The Walt Disney Company streaming szolgáltatása idén nyártól 42 országban és 11 új területen indul el. A Disney+ Magyarországon június 14-én indul. A szolgáltatást az alábbi árakon lehet majd igénybe venni: a havi előfizetés 2490 forint, az éves előfizetés pedig 24900 forint lesz.

Ez nyilván azt is jelenti, hogy szinte minden Disney+ anyag minimum felirattal nézhető lesz.

A pletyka nem bizonyult igaznak a 3100 forintos előfizetésről, végül kevesebb lett. Ennek ellenére az áll, hogy összejön a TV előfizetés. Kinek lesz kötelező a Disney? A családosokra tippelnék mondjuk.

human
írta
2022. 03. 29. 15:31
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Disney+ is érkezik Magyarországra” bejegyzéshez

 1. Egyelőre kivárásra játszok. Leginkább a Fox-os tartalmakra vagyok kíváncsi, hogy mi lesz fent és milyen magyar vonatkozással. Csak felirat, netán szinkron is? A Pixar, Marvel, SW nagy része úgyis moziban nézendő, ahhoz nem kell a platform.

  De elhiszem, hogy az animációs blokk vagy az érkező Obi-Wan vagy Moonknight miatt előfizetnek sokan.

 2. Örülhetnek a népek, lesz szinkron a Mando-hoz.
  (amit amúgy mindenki látott már akit érdekelt:))

 3. baromi sokan fogják megnézni DIsney+-on, ne legyenek kétségeid. A warez nem akkora szelet, mint a warezolók gondolják, hátmég a feliratos warez.

 4. röhej lassan ez az egész…
  nincs bajom a szolgáltatással, nem fáj, hogy fizetni kell érte.
  De ez az egész kezd átesni a másik oldalra.
  Tény, hogy sokkal kevesebbet járok a “tékába” filmekért…, de ha sorba veszem:

  Netflix 4500.-
  Beszarok, néha olyan képe van némelyik filmnek, sorozatnak. A tartalom szerintem nagyon szar. Van a szolgáltatónak egy maximális minimum szaga. 95%-ban közepes az egész, mint egy konzervhal. Vannak kedvencek, 6Underground, Stranger Things.., most az Adam is nézhető volt. De ennyi pénzért többet várnék…, viszont ha meg azt nézem, ennyit a mekiben is bezabálok és éhesen jövök ki..

  HBO max 1600.-
  Sokszor azzal megy el fél óra, hogy mi a tökömet nézzek.., tekergetem, tekergetem, aztán elindítok valamit vinyóról.
  Az átállás jó tett, 4K végre.., sokszor fagy a kliens.
  Háttérzajnak a Jóbarátok remek.., elindítom reggel, hagy menjen.
  Az árazására nyilván nem lehet panasz.

  Té 2700.-
  Hiába.., még mindig a kábelest nézzük a legtöbbet. Van 2000 csatorna, azt se tudom hol a vége. Megvannak családon belül mindenkinek a kedvencek.., speciel én azt a 6 sportcsatornát nem adnám semmiért.., nekem már ezekért megéri a havidíj.

  És akkor jön a Disney..
  A tartalomra kíváncsi leszek, az árával nem lenne bajom.

  És akkor már majdnem 10k megy el agymosásra. Olyan ez, mint a mobil előfizum. Korlátlan mindenből, mert csak akkor megy a thunderstruck, de ha megnézném mennyi a havi forgalmam, elég lenne a negyede is.
  Nem baj.., lefekvés előtti másfél órában végigpörgetem a kínálatot, mély levegőt veszek és mosolyogva hunyom le a szemem egy remek nótát dúdolva magamban…
  Thunder!! áááÁÁÁáÁááÁááÁáááá

 5. Jim bá – ezeket úgy kapcsolgathatod, mint a tévén a csatornákat,csak mondjuk havonta. Minden hónapban kb 5k, egy hónap Disney meg valami, aztán egy hónap Netflix meg valami. Ha úgyse a kínálat, hanem egy-egy konkrét sorozat miatt nézed, bármikor lemondható bármelyik,aztán viiszakapcsolható. Sőt általában mégtürelmi idő is van lemondás után, de ebben nem vagyok biztos.

 6. 2490, és kezel 4 profilt, úgyhogy ~623 Ft-ért jó lesz ez is, de több már tényleg nem kell.
  Már a Max óta is alig néztünk fel Netflix-re, azt se tudom mi jött épp oda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.