Bruce Willis visszavonul a színészkedéstől

A pletykák igaznak bizonyultak, Bruce Willis afáziában szenved, és hivatalosan is bejelentették, hogy visszavonul a színészettől. Ezek szerint az is igaz lehet, hogy az utóbbi évek borzasztó B filmjei, amiknek a forgatásán 1-1 napokat volt, tényleg a pénzgyűjtésről szóltak a családja számára.

A lánya, Rumer Willis jelentette be a hírt.

human
írta
2022. 03. 30. 18:49
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Bruce Willis visszavonul a színészkedéstől” bejegyzéshez

 1. Ezt azért rohadtul nehéz lehetett a Világ elé tárni. Így már én is úgy gondolom, hogy azért volt az a sok rossz filmje az utóbbi időben, mert előre menekült.. amíg tudott dolgozott..

 2. Szomorú h visszavonul,viszont tényleg rossz filmekben játszott.
  Szomorú h erre kényszerült,H zs filmekben legyen, bár úgy tudom nagyon sokat kért a szerepekert.Inkabb sok zs filmet csinált ugyan annyi pénzért ,mint kevesebbet kert volna talán nívósabb filmekért.

  Megnéztem ,2011 ben kezdte a b filmeket közbe azért becsúszott egy két jobb film aztán az utóbbi években tényleg zs filmek.
  Nem tudom ez a betegség mikor alakul, alakult ki nála.

  Hollywood szerintem egyik meghatározó alakja marad akkor is.

 3. Akármit csinált az elmúlt 1-2 évtizedben, legendaként fog megmaradni, és jó okkal.

 4. Én olyanokat olvastam, hogy az elmúlt időben ( hogy az mióta azt nem tudom) már fülhallgatón keresztül mondta a szöveget, mert nem tudta megjegyezni.illetve, hogy mentálisan sem volt a toppon , ezért is írt alá minden hulladékhoz.îgy vagy úgy ennek már nincs jelentősége. Remélem rendbe jön vagy legalábbis nem romlik nagyon az állapota. Hajrá Mclane ez nem állíthat meg téged!

  A pénzgyűjtés dumát nem tudom hová tenni.Most a hajrában kellene össze kaparnia még pár milliót a családnak? Nem gondolnám.

 5. Szomoru. Azert ez a napi 1 millio ha jol emlekszem Stallone-tol olvastam eloszor az Expandebles 2 kapcsan.

  Penz, ha nem jon, csak megy, akkor eleg ijesztoen tud am fogyni. Foleg, hollywoodi mercevel.

 6. A második házasságából született lányai még nagyon kicsik (9 és 7 évesek). Ha tényleg pénzgyűjtésről volt szó az elmúlt években, akkor alighanem ez is közrejátszott benne. A helyében én elsősorban az ő jövőjüket próbálnám meg biztosítani. Sajnálom. Sok kellemes percet szerzett, főleg vígjátékokban szerettem nagyon. Azokat bármikor szívesen veszem elő újra.

 7. Szomorú hír, nagyon sajnálom, hogy beteg gyermekkorom egyik legnagyobb ikonja.
  A régi jó filmjei a csibészes, szórakoztató alakításával pedig örökre megmaradnak nekünk.

 8. Szóval nem lesz Dia Hard 6 vagy most akkor egy remakel fogják tovább gyalàzni a franchiset?

  Mintha az rémlene, hogy elkezdtek írni valamit, amiben vissza hozták volna Samuel L. Jacksont. Vagy az már amúgy is elhalt project volt?

 9. Nem értek hozzá, de nen úgy van – persze szerződéstől függően – hogy amikor műsorra tűzik valahol a filmjét, akkor kap érte valamennyi pénzt? Azért abból is szépen el lehet éldegélni.

 10. serra: vagy kap jogdíjat mindig vagy olyan magas összeget ajánlanak neki, hogy azzal megváltják azt.

  Én is sajnálom, mert egy igazi karakter és bárkivel is történik ilyesmi nagyon szomorú. Rettenetes lehet neki és a családjának. Azért hajrá Bruno, ha a vásznon, képernyőn nem is, de szép életet!

 11. Szomorú hír ez! Sajnos egy ideje,mint kiderült küzdöt ezzel a betegséggel! A Glass forgatása sem volt már egyszerű 2019-ben… A nagy legendák így múlnak el idővel :(

 12. Ennek fenyeben a sajat kategoria az Arany Malnan mar inkabb elgondolkodtato, mint vicces. :(

 13. jaj “Ernest” :( nagyon sajnálom, nagy ikont veszít el a világ.. bízom benne, hogy felépül és tud majd kisebb szerepeket vállalni. Magyar vonatkozásban Kulkának is ilyen betegsége van

 14. Nagyon szomorú hír. :(
  Az a napi 1 milla meg még az első Expendables idején volt téma és az nem ma volt. A sok B film után nem biztos hogy olyan sokat keresett az utóbbi évek forgatásain.

 15. Azt egyébként lehet tudni, hogy mi az időben utoljára felvett szerepe?

  Jó lenne megnézni kicsit más szemmel.

  Azért legendás hagyatékában marad fenn a neve.

 16. nem is tudtam erről, nagyon sajnálom. hát ez nem valami yippee-kay-yay motherfucker így.

 17. N’taro: ha tudták akkor igen, de ha így álluk hozzá, akkor semmit nem lehet kritizálni, mert mi van ha kiderül 10 év múlva valami.

 18. Na azért gyűjteni még nem kell nekik…..csak a Hell reklámokért kapott gázsiból nagyon szépen eltarthat 2-3 generációt. Emiatt nem aggódnék.

 19. serra és a többiek: a Red Letter Media Half in the Bag: The Bruce Willis Fake Movie Factory youtube kibeszélője indította el a lavinát, ami után kezdtek megszólalni a “gyárban” dolgozók, hogy mi is a helyzet.

  Willis állapotán túl a gyár elemzése miatt is érdemes végignézni.

 20. human: igazad van es nincs. Egyszer ultem a munkahelyemen es arra jott egy kollegam, eleg elveszetten. Mondtam neki:
  – Mit boklaszol itt, nincs mit csinalnod? Adjak valami munkat?
  – Adsz?
  Aztan meg beszelgettunk es tovabbment. Fel ora mulva ert el az info, hogy elotte par perccel rugták ki.
  Nem tudtam, igy vegulis nincs mit szegyelnem. De azert azota is bant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.