Chose or Die-előzetes

A Netflix horrorfilmje a Sex Education sráccal, bár nem ő a főszereplő. Egy csóró diók talál egy 80-as évekbeli játékot, amiben elvileg 100 000 dollár a nyeremény, amit sosem váltottak be. Elkezd vele játszani, hogy megszerezze, de rájön, hogy az élete igazából a tét.

Konkrétabban: választási lehetőségek vannak a játékban, ahol vagy ő szenved, vagy valaki más. Elég furcsa az előzetes grafikája. Április közepén már lehet is nézni.

human
írta
2022. 03. 30. 03:30
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Chose or Die-előzetes” bejegyzéshez

  1. meh.. ilyenekbe ölik a pénzt, ahelyett hogy tovább tologatták volna az archive 81 szekerét. Okééé, ott is rezgett néhol a léc, de legalább érdekes volt +a kivitelezésbe is feccoltak némi igényes melót, erről – az előzetes alapján – ez nem nagyon mondható el:D

  2. Meg kellett nyitnom a videót, mert a fenti képen Asa mellett a kiscsaj totál Chloé Grace Moretz. Sajnos a filmben már nem ő van. :(

  3. blady mit jelent, h nem tolják tovább az archive 81 szekerét?
    Én bírtam a srácot a Sex educationban, de ebben a horrorban remélem nem ilyen teszetosza karaktert hoz. Egyébként a szinopszis tetszik, aztán lehet hogy vótmá’ érzéssel állunk fel a film elől (vagy kapcsoljuk ki a az első 20 perc után).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.