Heti mozibemutatók: március 31

Végre bizonyíthat a Morbius! Azt hiszem nekem kihagyós, a trailerek után egyszerűen nem tudom elhinni, hogy jó. Azért más is jött.

 • Les 2 Alfred / French Tech (Foglalkozása: szülő) – francia vígjáték egy apával, akinek bajban a házassága, és még az új munkahelyén is nehéz a beilleszkedés.
 • La fracture (Intenzív találkozások) – francia dráma egy törésről, és utána a várakozásról a sürgősségin.
 • Tout s’est bien passé (Minden rendben ment) – a francia drámában egy nő azzal szembesül, hogy a 85 éves, agyvérzést kapó apja véget szeretne vetni az életének.
 • Morbius – Jared Leto és a Sony Marvel.
 • Supereroi (Szuperhősök) – az igazi szuperképesség életben tartani egy kapcsolatot ebben az olasz romantikus komédiában.
human
írta
2022. 03. 31. 11:11
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: március 31” bejegyzéshez

 1. Az találtuk ki a társasággal, hogy újrázzuk a Batmant. Valahogy nem érdekel a Morbius. Nem győzött meg a marketing, meg úgy a film létjogosultságát sem értem. Biztos siker lesz.

 2. A Szuperhősök férfi főszereplője Alessandro Borghi (a Suburra egyik fiatal maffiózója). :)

 3. Ha már gyenge felhozatal, inkább meglessük hétvégén a Death on the Nile-t, ha már kiköhögte az online téka (vagy pár Fringe részt mert miért ne)

 4. Amilyen Marvel filmeket a Sony gyárt, ha nem az MCU-ba érkezik majd Miles Morales, hanem Sonyverzumba (bocs…), akkor az is el lesz b…va.

  Ez a Morbius még itthon sem nagyon érdekel…

 5. öröm volt nézni valami post alatt fbn a film célközönségének a kommentjeit. a kritikusok szerint rossz a morbius mi..hát ezeket azért fizetik, hogy mindent szarozzanak!! majd mi tudjuk mi tetszik és mi nem! bezzeg a patiszonos batman az jó mi..?!

 6. Morbius-t nagyon temeti a kritika. Mi majd elmegyünk rá moziba, csak egyenlőre idő nincs.

 7. “kritikusok szerint rossz a morbius mi..hát ezeket azért fizetik, hogy mindent szarozzanak!!”
  azért szomorú, hogy egyesek ezen a szinten ragadtak meg. reménytelenek már.

 8. Nem tudom mi van Letoval de olyan mint aki szánt szándékkal a lehető legrosszabb blockbuster szerepeket választja ki. Suicide Squad Joker, Gucci ház, most meg ez. Amúgy durva h elmúlt 50, egy 20-ast is letagadhatna.

 9. Inkább mondanám 40-nek mint 30-nak ez tény de ha nem tudnám h hány éves és azt mondanák h 30 akkor abszolút hihető lenne sztem, nem mondanám magamba h ez tuti kamu mert jóval többnek néz ki.

 10. “Amúgy durva h elmúlt 50”

  azosztazértigen! Te jó ég, azt hittem max 43..jó látni, hogy nem őszül bele a szerepeibe:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.