Ezra Miller kinyírta a Flash alakítását?

Nem tudom mennyire követeitek a búvár híreket, én nem annyira, de Ezra Miller börtönbe került Hawaiin, mivel egy karaoké bárban inzultált egy párt, és utána még az otthonukban is rájuk tört, feltűnt a hálószobájukba.

Ezen kívül insiderek szerint Miller a The Flash tavalyi forgatásán teljesen kiborult, hogy mit keres ott, olyanokat mondott, hogy “I don’t know what I’m doing”, ami önmarcangolásra utalhat. Azt mondják “losing it”, de nem volt a forgatáson erőszakos senkivel, vagy ilyesmi.

A Rolling Sone értesülése szerint a Warner és a DC főnökei leültek március végén, a letartóztatás után, és a pletykák alapján úgy döntöttek, hogy a Miller által megformált Flash (gondolom a majdnem kész filmet csak bemutatják) innentől se folytatást, se más DCEU filmben való feltűnést nem kap majd.

human
írta
2022. 04. 06. 20:36
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Ezra Miller kinyírta a Flash alakítását?” bejegyzéshez

  1. Ez a tehetséges balf@sz teljesen tönkre teszi a karrierjét. A Beszélnünk kell Kevinről-ben már az elején világos volt, hogy mennyire tehetséges a csóka, erre… Hát igen, nem való mindenkinek a hírnév és a sztárság sajnos.

  2. Mázlija hogy a Fantastic Beast már moziba van. Vicces lett volna dupla főszereplő cserével a film

  3. Akkor lássuk.
    Ray Fisher Cyborg kuka.
    Ben Affleck Batman kuka.
    Henry Cavill Superman kuka.
    Ezra Miller Flash kuka.
    Az eredeti csapatból maradt nekünk egy Jason Momoa Aquaman és egy Gal Gadot Wonder woman. Ők nyilván megkapják a maguk trilógiáját, de csapatfilm már biztos nem lesz. Kár értük, jó volt ez a casting.

  4. Szerintem is kár ezért a csapatért. De gondolom Miller önmarcangolásához erősen hozzájárult az is, hogy egy olyan franchise egyik főszereplője, amit a rajongók is erősen savaznak. Illetve ha a Csudálatos állatokat is ide vesszük akkor kapásból két olyan közkedvelt franchiseban is szerepel, aminek csak azokat a filmjeit nem szeretik amiben ő is ott van. Sajnálatos.. a dceu-t a JL bukása és Zack változatának sikere után kellett volna újragondolni. De így ez zsákutca. És ezt tuti érzi ő is.

    A magánéletéről nem tudok semmit. Valószínűleg ott is vannak gondok.

  5. Kár érte, reméljük visszatalál a helyes útra. Lehet, hogy most nagyon mélyen van, de az kétségtelen, hogy a drámai szerepeiben kegyetlenül értett hozzá, amit csinált. Reméljük, hogy 1-2 év csendesebb időszak után újra jó filmekben és jó egészségben, zűrök nélkül látjuk majd.

  6. utána még az otthonukban is rájuk tört, feltűnt a hálószobájukba

    Wtf?!
    És ezek után még szabadlábon van?

  7. Blurayfan:

    Ha jó lett volna a casting, még együtt lenne a csapat :) az MCU környékén elkerült mindenkit a nagyobb botrány, mert a sajtósok vagy jól kezelték a gárdát és / vagy magasabb szinten konzekvensen irányították a színészeket, hogy ne csináljanak baromságokat.

    Lehetnek tehetségesek, érdekesek, szépek, ha nem lehet velük tartósan forgatni, sokat nem ér az egész franchise szinten.

  8. abelh:

    De nem azért lettek nehezen kezelhetőek mert a filmek rossz fogadtatása miatt nem akartak tovább szerepelni? A marvelnél nyilván mindenki happy hisz úsznak a pozitív visszajelzésekben és a pénzben.

  9. Ez crack-et szív, láttam pár youtubra feltöltött videóját, súlyos drogos a fazon.

  10. Ez a tipikusan a : “hogyan tedd tönkre a karriered és az életed minél gyorsabban!” -kategória! Hirtelen az első gondolatom vele kapcsolatban (mármint leszámítva ezt a fenti képet….hogy WTF?) az volt,hogy Shia LaBeouf ugrott be ahogyan ő is szépen leszánkázott a lejtőn és azóta sem tért vissza…

  11. Ő nem bírta azt a nyomást, amit egy ilyen munka, közéleti helyzet jelent, ennyi. Nincs ebben semmi különös, őt bedarálta ez a szakma. Ez nem azt jelenti, hogy hülye. Ez inkább mentális betegség valószínűleg.
    Van ilyen sajnos. A DCU-nak meg úgy is mindegy, annak a sorsa nem Miller-en múlt/múlik.

  12. a siker után sajnos sokan kikötnek a drognál, abból meg gyakran ez lesz, ha mázlija van, eljut egyszer az elvonóra

    “és utána még az otthonukban is rájuk tört, feltűnt a hálószobájukban”

    baszki, nagyon kanos lehetett

  13. másik oldalról:

    “az elmúlt években több botránya is volt, előfordult, hogy Izlandon fojtogatott valakit, és a Rolling Stone-nak nyilatkozó források szerint a Warnert már akkor aggasztotta a viselkedése, de végül úgy döntöttek, hogy folytathatja mindkét franchise-ban”

    bezzeg Johnny Depp vagy Armie esetében nem töprengtek ennyit…aztán ott van pofozkodó Will is, őt is szépen penderítgetik kifelé mindenből.. nem tudom, csak nekem baromi következetlen Hollywood etikai kódexe?

    “Az előző héten történt eseményeket azonban nem ignorálhatta a stúdió sem: Millert letartóztatták, miután több embert is zaklatni kezdett egy hawaii karaokebárban, majd miután óvadék fejében szabadlábra került, tovább folytatta ámokfutását, és egy hotelben egy párra törve az ajtót megfenyegette őket. Emiatt távoltartási végzést adtak ki ellene a helyi hatóságok, és elmondásuk szerint a március eleje óta a szigeten tartózkodó sztár miatt már 10-szer (!) riasztották őket.”

    Szerintem picit elkeserítő, hogy ha valaki ennyire züllötté válik, hányszor megússza a börit.. értem én, hogy a pénz nagy hatalommal jár, de pont ilyen (visszaeső) esetekben nem kéne engedni, lecsukni 0,5-1,5 évre, aztán lenne ideje töprengeni az élet nagy dolgain, lehet jobb belátásra térne.. ehelyett óvadék fejében szabadlábra helyezik és mosolyogva várják, hátha véletlenül megöl valakit? Kevin lejött a vászonról, csak a nyílpuska hiányzik a kezéből..
    Valószínűleg az én készülékemben lehet a hiba, de ez (meg a Deppes balhé) jobban kiakasztott, mint anno a Spacey-s.

  14. Mondjuk én nem sajnálom, végtelenül antipatikus a faszi, Flashként pedig extra irritáló volt. Bárki jön, ez jó hír.

  15. “bezzeg Johnny Depp vagy Armie esetében nem töprengtek ennyit…aztán ott van pofozkodó Will is, őt is szépen penderítgetik kifelé mindenből”

    Ez az érzékenykedő magatartás elég divatos lett mostanság. Akkor most az a baj, hogy nem kukázzák a kész filmet, vagy hogy gondolkodnak rajta, azért írsz, mert nem azonnal elmeszelték?

    Már bocs, de miért fáj az, ha egy munkáltató eldönti, hogy kit miképp kezel? Egy stúdió így dönt, egy másik úgy. Mindenkinek joga van dönteni kivel akar és kivel nem akar dolgozni. Óbégatni azon, hogy nem PC a bánásmód, meg egyenlő elbánást követelni…, most komolyan. Nem egy hollywoodi bizottság dönt minden ügyben, hanem random produkciós cégek egyedi esetként kezelve mindent. Az, hogy a Sony most nem akar Smith-szel dolgozni (egy ideig), az nem áll összefüggésben azzal, hogy egy másik cég egy másik emberrel egy másik viselt dolga miatt mit csinál.

  16. Elkészítik a flashpiontot… meddig tart egy 5 perces jelenetet felvenni a film végére amiben már az új színészt és flasht láthatjuk…

    Elég csak meg nézni a doctor who sorozatot … ha valahol ott aztán elég kemény színész cserék vannak.

  17. Blady

    “Armie esetében nem töprengtek ennyit…aztán ott van pofozkodó Will is, őt is szépen penderítgetik kifelé mindenből..”

    Will esete abban más hogy Chris Rockon kívül más is megszívta nem csak az áldozat. Helyett a nyertesekről lenne szó mindenki a pofonról beszél.
    Olyan mint esküvőn ahelyett mennyasszonyról beszélne másnap mindenki arról beszél mindenki
    koszorúslány smárolt mennyasszony feleség apósával 😅

  18. Ennyire elátkozott film, mint a The Flash, nem sok van. Mindig későbbre került, most meg ez… Bezzeg a Sony/Marvel be tudott castingolni egy tök laza kölyköt, akit eléggé kedvelhető. Itt meg mindenki… O, drága faszom, pedig Flash a kedvenc képregény-figurám. Sheldon Cooper is biztos ki van akadva.

  19. winnie ne rikácsolj már, tökre félreértetted, amit írtam :))

    nekem az fáj, hogy rohadtul következetlenek. Armie-t bemondásra rúgták ki, Miller meg folyamatosan fullba nyomja a kretént és nem léptek semmit már a legelső alkalommal. Johnny Depp exnejét is menesztettem volna rég, ha már a kirúgásoknál tartunk. Már csak azért is, mert a csaj a legyet is képes lenne leperelni a falról. Nekem ez szigorúan munkáltatói szemmel szemlélve nem jelentene túl jó irányt, nem az egyenlő bánásmód a lényeg, hanem az, hogy ha már a színész szakmát választották, ahhoz méltó módon kéne viselkedni. Ez nem egy húde baromi nagy elvárás szerintem. Néhányaknak sok évtizede megy a balhémentes lét, nem egy nagy tudomány.. nem hiszem, hogy ez óbégatás lenne, de érdekesen állsz hozzá mások véleményéhez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.