Heti mozibemutatók: április 7.

Sajnos az Amerikában épp sokmozis premiert (és jó kritikákat) kapó Everything Everywhere All at Once nem érkezett a héten, hiszen kicsi piac vagyunk, tippre nem merik kihívni a szinte másik hasonló korosztálynak szóló filmet. Azért van jó hír is!

 • Ambulance (Rohammentő) – Michel Bay filmre mehetünk a héten!
 • Sonic the Hedgehog 2 (Sonic, a sündisznó 2.) – a családoknak pedig ez is itt van.
 • Szelíd – Sudance-re menő magyar-német dráma.
human
írta
2022. 04. 07. 03:19
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: április 7.” bejegyzéshez

 1. :'((( 1perces gyász.. Everything Everywhere-re azonnal rohantam volna. Jake-et imádom, szeretem, de most valahogy nem érzem, hogy egy Ambulance-ra áldozzam a fél napomat, majd egy madárcsicseri szombat délután, otthon.

 2. Ambulance kezdett itt UK-ben múlt héten. Kellemes szórakozást nyújtott, kicsit ugyan hosszú, de nekem jobban bejött mint a 6 underground.

 3. Szerintem a 6 underground mérföldekkel jobb akciófilm lett, mint ez a mentős cucc. Látszik a büdzsé, kafák a stuntok, robbanás, zúzás, meg minden, de valahogy gyengének éreztem.

 4. Wittgen: szerintem itt jobban egyben van a sztori, minden hiba ellenére. Na de majd a kritikánál “holnap”, vagyis úgy 12 óra múlva.

 5. Az hogy látszik a büdzsé az nem kifejezés… 40 millió USD-bôl nem értem hogy forgatott Bay ilyen non-stop ôrületet, de nagyon örülök neki és remélem folytatja a felnôtteknek készülô akciófilmekkel. Ez a film ízigvérig Bay, annak minden elônyével és hátrányával.

 6. el sem hiszem a 40 milliós összeget, ha igaz, akkor itt az idő 40 milliókat szórni ilyesmikre a stúdióknak, egy Fantastic Beasts költségvetéséből 5 hasonló készülhetne!

 7. Meghallgattak az égiek,
  Everything Everywhere All at Once premier előtt már holnap juhéé😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.