A Ghost Of Tsushima is feldolgozást kap

Chad Stahelski (John Wick) rendezi majd Takashi Doscher forgatókönyvéből. A Sony megszimatolta a pénzt? Legalábbis úgy tűnik kezdenek beérni a játékadaptációk, lásd Uncharted, ezen most nem a minőséget értve.

A lényeg, hogy újabb sikerből, 8 millió fogyott a játékból, ami open world szamurájos darab, és egy szigetet kell megvédeni benne az első mongol invázió alatt, de lehet mindjárt kijavít valaki abban amit innen vettem.

9 hozzászólás a “A Ghost Of Tsushima is feldolgozást kap” bejegyzéshez

  1. Már várom a bejelentést, hogy a szteroid-keselyű Rock elvállalta a szerepet és hogy ő mennyire készül rá. “I’ve never done anything like this before, everybody is so excited”

  2. Ez is legalabb annyira fontos mint a Max Payne. Omazsolnak egy filmes zsanert/rendezot egy videojatekban, aztan a videojatekbol keszitenek filmet. Minek? Az eredeti alapok mar reg meg vannak filmesitve, valszeg jobban mint az uj videojatekfilm barmennyire is megkozelitheti azok szinvonalat, a masik ut meg a Tomb Raider uj valtozata, mikor leforgatjak az atvezeto bevagasokat meg a ket gombbal iranyithato setpieceket egy filmre mindenfele valtoztatas nelkul. Egyik se szorakoztato.

  3. A játék maga tele van Kurosawa utalásokkal és megvalósításokkal. Ha ezt végig szem előtt tartják akkor még akár jó is lehet…de mivel Sony és “adaptáció” ezért nem lesz az :D

  4. Az Uratok.: értem h utálod Rockot, de a vicc úgy működne ha tényleg felmerülhetne a neve ennél a projektnél, viszont szerintem erre nincs esély.

  5. A legjobb, hogy a játékban van Kurusawa mód. Így abból meg is van a moodboard, aztán a storyboard. :)
    Én imádtam a játékot, a hangulata és a játékost vezető kreatív megoldások miatt.
    Ebből sem kellene filmet készíteni, ahogy az Unchartedből (nem láttam) sem kellett volna (mondom már pár éve, az első pletykák óta). Ezek már filmek.

  6. Daisuke Tsuji neve már a bejelentéskor is felmerült. Nem csak az arcát kölcsönzi, teljes mocap és VA is volt a játékban. Ha a Sony-nak van egy ki esze, akkor a többi karakterre castingolnak a bevélekre gondolva. Bár Khotun Khan színésze, Patrick Gallagher is tökéletes lenne, filmes karrierje is van.

    Mondjuk szerintem ez az a játék, ami a filmszerűsége miatt volt jó, nem az érdekes története miatt. Elég ritka a szamuráj fentezi játék, főleg nyugati körítésben, filmeknél ez nem akkora plusz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.