Thor: Love and Thunder-előzetes

Thor keresi az új útját, járja a galaxist a hajóján. Egyelőre ennyi szűrhető le a Taika Waititi által rendezett Thor filmből, aminek az előzetesével nem várták meg a Doctor Strange 2 végefőcímét ezek szerint.

Sweet child of mine. Portman is felvillan benne.

Update: itt a poszter is, alatta ott a videó.

29 hozzászólás a “Thor: Love and Thunder-előzetes” bejegyzéshez

 1. Na majd a rendes trailer vagy trailer 2 eladja, mert ez eddig így belőlem semmit nem váltott ki.

 2. Csatlakozom. A Sweet child of mine oké, de amúgy semmit se váltott ki belőlem ezt a kedvcsináló. Mondjuk érezhetően tartogatják a puskaport.

 3. “Próbáljuk megismételni a Ragnarok-öt” feelingje van. Valami azt súgja ez már túl bugyuta lesz. Túl bugyuta Thorhoz. Meglátjuk.

 4. Nekem ez adja nagyon, mondjuk nekem a Ragnarok is bejött. Azokat is megértem, akiknek nem jön be Waititi stílusa, de az első két “semmilyen” film után ezek legalább “valamilyenek”.

 5. Javítsatok ki, ha tévedek, de az eddigi kb összes Marvel film amiben Thor szerepelt pont arról szólt, hogy “megtalálja önmagát”, nem?! Thor1, Ragnarök, Avengers2, Infinity War, Endgame, kb az összesben meg kellett találnia magát. Thor1-ben rájött, hogy a meggondolatlan, elkényesztetett, felelőtlen viselkedése és énje nem vezet sehová és hogy meg kell védenie a szeretteit, ugyanis csak így szerezheti vissza Mjölnirt. Ragnarökben ugyanez, megtanulta milyen elveszítenie az erejét meg a szeretteit, szóval csakis a barátai és számára fontos emberek védelme érdekében harcol. Ultronban ugyanez, elmegy abba a vízbe hallucinálni, és ott rájön, hogy a barátai védelmének és biztonságának érdekében mit kell tennie. Aztán Infinity War dettó, elveszíti a számára fontos embereket és megtanulja, hogy akár önfeláldozás árán is meg kell védenie mindenkit. Endgame alatt letargikus, depressziós, de meg kell találnia az igazi énjét, hogy akár a saját bőre árán is segítsen társainak és a világnak. Most, a negyedik önálló Thor filmben pedig úgy tűnik, hogy eléggé maga alatt van, szóval meg kell találni az igazi énjét annak érdekében, hogy segítsen a számára fontos embereknek. Már alig várom az 5. részt, ahol rájön, hogy az egyetlen járható út, ha önfeláldozás árán is megvéd mindnekit aki fontos neki.

 6. @senkinek sem az ura

  Ha egy forintom lenne minden pillanat után amikor a képregénybeli Thor-nak kétségei támadnak afelől, hogy ki Ő és mi a helye a világban akkor már milliomos lennék.

  De ettől függetlenül teljesen érthető, hogy számára is megváltoztak a dolgok. A Bosszúvágyókat feloszlatták. :D

 7. *kb. *film, *szerepelt, *összes film címe *kb. *Thorban *elkényeztetett *találnia *mindenkit,
  Fogalmazási hibákat nincs kedvem, bocsi.

 8. “Fogalmazási hibákat nincs kedvem, bocsi.” Értelmetlen mondatokhoz nekem sincs sok kedvem, bocsi.

 9. Szóval Thor új karaktert épít magának, a sok minden után amin átment. Így ránézésre ez jött le. Valószínűleg lesz valamennyi köze a multiverzumokhoz bár majd meglátjuk.

 10. Szép és színes. Remélem a Guardians csak cameozik az elején, amikor Thor eldönti, hogy új életet kezd. Nem igazán van rájuk itt szükség.

  Vajon Natalie Portman karaktere valamilyen illúzió vagy csapda lesz? Elvileg ő a Földön maradt, tehát semmiképpen nem indulhatna el kalandozni és pláne nem Mjöljirrel amkezében. Esetleg azt tudnám elképzelni, hogy egy másik valóságból ragadt itt, aztán szépen hazatér, míg Thor megkeresi az exét a Földön.

  Kicsit hiányzik Loki is innen.

 11. Aha…ebben eddig semmi érdekes nincs.. úgy érzem, értelmetlenül nagy áldozatot fogok hozni nettó 6 percnyi Bale cameoért:D

 12. Ez egy Teaser..
  Ennek nem kell senkit meggyőznie, vagy mutatni bármi nagy durranást szerintem.
  Én még trailerven sem látnám szívesen Bale-t, majd a moziban.

 13. Szerintem nagyon jó irányba mentek el a Thor filmek. Lehet, hogy a Ragnarök már túl vicces volt, de előző részekhez képest az pörgött a legjobban. Tetszik, hogy már kivan hangsúlyozva Thor isteni jellege, és már nem csak egy fejlett idegen egy másik “bolygóról”. Nem gondoltam volna, hogy az MCU-ban látjuk majd Thor két repülő kecskéjét, szóval köszi Taika :D

 14. igen ez egy teaser és pont azt a célt kellene szolgálnia, hogy minimális szinten felcsigázzon.:D Nem az a lényeg, hogy nagy durranás legyen benne, lúdbőrözzön tőle a karod – az a film feladata a moziban -, hanem hogy felkeltse az ember érdeklődését. Ez az, ami itt nem jött össze túlzottan. Egy trailernek sem szabadna elmesélnie a teljes filmet, néha (?) ebbe a hibába is beleesnek nabumm, meg kell találni az arany középutat..

 15. “Vajon Natalie Portman karaktere valamilyen illúzió vagy csapda lesz? ”

  Multiverzum is szóba jöhet.

 16. Taika Waititől bármi jöhet.
  De nem akarom, hogy Natalie Portman _worthy_ legyen. :( Bővel elég, hogy Cap forgatni tudta a Mjölnirt, más ne piszkálja!

 17. @sparrow:
  Ilyen karokkal valószinűleg az lesz. :)
  Egyébként Thoron kívül, Cap, Vision, Odin, Hella is elbírja mjolnirt.
  Stormbreakert pedig Groot is tartotta amikor elkészült.

 18. Ádám:
  Öcsém… ez “kipattintotta” szó… de amúgy igazad.
  Ő rendesen kígyurta magát a szerepre nem úgy mint más színésznők (Gal Gadot, Alicia Vikander, Brie Larson), akik az instás és youtube-os gyúrós videóik után és véznának néztek ki.

  Sparrow:
  Én annak örülnék, ha Jane rákos szálából (ami a Thorrá válásának a része volt a képregényekben) kihagynák azt a hülyeséget, hogy Thor erejétől súlyosbodik majd a betegsége, mert az egész totál logikátlan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.