Az új Batman film kezdőjelenete

Batman megérkezett a streamingre tegnap, szóval pára most látják először, páran újranézik. Reklámnak még a kezdőjelenetet is kiadták teljesen ingyen, ha valaki csak belenézne. Részemről az autós üldözést újráztam csak. Ti újranéztétek? Megnéztétek? Csak ezért előfizettetek az HBO Max-ra egy hónapra? Kritika amúgy itt, ha a véleményem érdekel róla.

human
írta
2022. 04. 19. 03:55
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Az új Batman film kezdőjelenete” bejegyzéshez

 1. Ebben a másodpercben is a film zenéjét hallgatom..::))) Imádom…a filmet nem kevésbé..:))))

 2. Most már viszont jó lenne ha nem az HBO Max lenne messze a legszarabb streaming app technikai minőségben. Tegnap millióknak el sem indult a Batman. (A többi content igen.)

 3. nekem elindult. aztán a felénél rájöttem, hogy másodszorra már nem is érdekel annyira. pedig elsőre nagyon bírtam! szóval inkább átadtam a szerveridőt a többieknek.

  igazából nincs nagy baj a filmmel, de most már biztos vagyok benne, hogy túl hosszúra hagyták.

 4. Nekem egyedül az autós üldözés volt out of season érzés az egész filmből 😅 Biztos megnézném a filmet újra, de inkább mondjuk egy hónap múlva.

 5. “Ti újranéztétek? Megnéztétek? Csak ezért előfizettetek az HBO Max-ra egy hónapra?”

  1. igazából közvetetten emiatt fizettem előre (újra), mert valahol csábító, hogy tényleg megérkez(het)nek nagy premierek ilyen hamar. Tudom ott a Dűne, vagy a Mátrix is, de itt jobban beütött a hype.

  2. megnézni még nem sikerült. “muszáj” lesz, mert képbe kell vele kerülni, de míg a mozi kényszerít, hogy végigüld a 3 órát, itt valószínűleg az lesz, mint a Snyder Cuttal, hogy 5-6 részletben, ahogy lesz rá idő. aztán lehet beszippant és lecsúszik két adagban, de otthon biztosan nem ültet le a tévé elé 3 órára egyhuzamban.

 6. Én megpróbáltam újranézni, figyelni arra, ami másoknak tetszett, hátha megkedvelem a filmet.
  Nem sikerült, nem is kínoztam magam végig vele. De a legeleje nagyon hangulatos továbbra is.

 7. Megnéztem újra, és még mindig tetszik. Igaz, most észrevettem, hogy Batman és Gordon nagyon lassan sétál a legtöbb jelenetben. :)

  A Warner meg az HBO viszont szarjon farfekvéses sünt reggelente duplán. A 4 éves Samsung tévémen élvezhetetlen az app. Túl vagyok már egy hosszas levelezésen az ügyfélszolgálattal, természetesen a júzer a hülye mindig, véletlenül sem ők a kutyaütő banda. Azért megcsináltam mindent amit kértek ( igaz, a legtöbbet már előtte is: a szokásos dolgok, re-install, factory reset, IP cím, stb ). Lassú, akadozik, film közben megáll, tölt, átkapcsol fast forwardra, random leáll. Pedig csak a Netflix-et kellene lemásolni, az remek UX.

  Az lehet nem az app hibája, de a film angol hangsávja recsegett a tévén, ilyet eddig nem tapasztaltam. Házimozi erősítőn néztem, próbáltam váltogatni a különböző módok között, de semmi változás. Más is tapasztalt ilyet?

 8. Láttam a moziban háromszor (filmet még ennyiszer nem néztem meg ott). HBO Max pedig nincs, a közeljövőben nem is lesz Németországban és a Warner filmekkel még négy-öt évig gazdálkodó Sky majd valamikor nyár elején meltoztatik leadni. Borzalmas ez a szitu, az embernek kell három előfizetés, hogy hozzáférjen a WB-s kontentekhez: van, ami a Nerflixre jön, van, ami a Prime-ra és van, az HBO-s meg a mozis krém pedig a méregdrága (15 euró alaphangon a havi előfizetés és ez nincs arányban a tartalmak diverzitásával és mennyiségével) a Sky-ra, ráadásul minden androidos tévén lefagy az app.

 9. Tegnap néztem meg. Nekem tetszett a film. Bár Pattinson nekem kicsit túl emos. Még párszor biztos meg fogom nézni.

 10. bocsánat, OFF

  ugyan, a Disney-n kívül mindenre előfizetek és nem tudtam Alien maratont tartani, mert nem találtam sehol a filmeket. az lesz, hogy egy híján lassan megint lemondok mindent, mert ha ez a kapitalizmus, akkor inkább kimegyek az erdőbe madárdalt hallgatni. már az sincs, hogy egy sorozatot megnézhetek egyszerre a megjelenés táján, mert streamingen is két hónap mire leadnak 10 részt.

 11. Moziban nem láttam mert az előzetesek nem győztek meg.Most hogy lehetőségem volt otthon megnézni, látom, hogy semmit nem vesztettem.A Dark Knighthoz képest sehol sincs.Az végig lekötött ezen viszont majdnem bealudtunk haverokkal.Rejtély miért kellett ezt 3órára elnyújtani.
  10/6

 12. @Garfield
  Hát nézd, a DK mint film valóban jobb. Mint Batman film meg ez sokkal jobb.

 13. @TigerZoo: “Az lehet nem az app hibája, de a film angol hangsávja recsegett a tévén, ilyet eddig nem tapasztaltam.”

  Nekem nem recsegett, de a hangorojektort 10-15-ös hangerő helyett 40-esre kellett állítani, nagyon halk volt az angol hangsáv. És úgy se volt megfelelő hangtér, a beszéd suttogott, a robbanások túl hangosak voltak. Láttam a filmet moziban, ott nem tapasztaltam ilyesmit és itthon sem szokott ilyen gond lenni a filmekkel. (Viszont Netflix-en találkoztam már hasonlóval, ugyanígy az eredeti hangsáv volt szar, a magyar pedig “jó”)

 14. @EpicZurg: igen, nálam is ez volt, nagyon halk beszéd, és dörgedelmes akció. Már megszoktam, hogy távirányítóval a kézben nézek filmet, de ebben az esetben a szokottnál nagyobb volt a kontraszt

 15. Nekem nem jött be. Lassú, Batman unalmas (Alfreddel türhő), Macskanő súlytalan, lagymatag, kettejük között a kémia 0. A nyomozós rész az egyetlen, amit pozitívumként ki tudok emelni, illetve néhol a látvány, de nekem max fényerővel is olyan sötét volt, hogy az már befolyásolta a minőséget. Lehet, hogy egy jobb pillanatomban nekifutok újra, szeretném átérezni a nagy hype-ot. Addig is maradnék Nolannél.

 16. Puffin

  Ezzel nagyon nem értek egyet. Batmanhez nem sok köze volt a filmnek. Egyrészt a karakterek nem voltak hűek az alapanyaghoz, nagyjából a nevükön kívül semmiben. Igaz ez Batmanra is.
  A történetből ha kiveszed Kurt Kob… izé Brice Waynet/Batmant semmi nem változik. Alig volt bármi ráhatásra az eseményekre.

  A The Dark Knight se egy alapműhöz hű alkotás, de ennél még talán az is jobban tisztelte a Canont. Ha másban nem is, de a karakterek személyiségében, a castingban.

 17. Puffin
  Engem ugyan nem tudott beszippantani a film hangulata, de elhiszem, hogy neked és sokaknak ez tetszett.Míg a Nolan trilógia minden egyes darabját élveztem, sőt a Tim Burton féle verziót is szerettem, addig ezen sajnos majdnem bealudtam.Belátom nem én vagyok ennek a filmnek a célközönsége, de ezzel nincsen semmi baj.Sikeres volt, így jöhet az újabb folytatás – gondolom Jokerrel, ki mással.

 18. Már vártam hogy jöjjön, négy embertársam állhatatos türhősége miatt életem legrosszabb mozis élménye volt az a 3 óra…
  El is kezdtem, de kb 20perc + a batmobilt néztem csak meg még belőle. Nagyon sok erénye van a filmnek szerintem, de tényleg hosszú, és kurva sötét. Kerítek rá alkalmat, és megpróbálom egyben megnézni, de ahogy a Dűne sem ütött akkorát már otthon a kis képernyőn, sajnos ez sem fog, attól tartok.

 19. Két profilunk van egy account-on belül. Az egyikben nem jelent meg a film, a másikban meg a főoldalon lapozva kb a felénél. :D (este 9kor)
  Miután megnéztük, már mindkettőben kihozta, hogy újonnan hozzáadott tartalom.
  Nekünk bejött ez a nyomozós Batman. Berántott a hangulat erősen.
  Az HBO Max app meg botrányos sokszor. 2 LG TV-n is használjuk, az egyiken néha random kilép miközben böngészel rajta.

 20. Nem tudom miért vannak ennyien oda a Batmobilos autós üldözésért :D. Az egyik legrosszabb autós üldözés volt amit valaha láttam. Mindent a kerék szemszögéböl látunk hát kurv@ jó tényleg. Meg volt minden lehetőség ahhoz, hogy epic legyen az a jelenet, de csak a tűzböl kiugrós rész volt jó a legvégén.
  Nekem elég volt 1x a moziban. Akciójelenet 0, katarzis 0, túl sötét, túl lassú, túl depressziós, túl hosssssssszzzzzzúúúú. Soha többet. Majd max a 2. Részt.
  Egyedül az első 10 perc tetszett amikor bevannak szarva tőle mindenhol meg a Riddler kihalgatás azt csum.

 21. Aki teheti annak az HboMax appot xboxon ajánlom, mióta pár hete frissítettek rajta minden flottul megy, stabil és nem vált át szarabb felbontásra. Egy próbát megérhet.

  Nálam a magyar hangsáv is ugyan olyan szar volt hangzás tekintetében mint amit az angolra írtatok (soundbarral hallgatva), 35-40es hangerőn a párbeszédek épp hallhatóak effektek meg hangosak.

  Film nekem bejött, kicsit hosszú az igaz de végig lekötött, valahogy az elején olyan jól indított és behúzott a hangulattal (kicsit Rorschachos volt a Watchmenből és az épp elég is volt hogy felkeltse az érdeklődést)

 22. Megnéztem, de nekem ez nagyon lassú, vontatott. Riddler sokkal jobb volt, mint a Jim Carrey-változat (megnéznék egy ilyen modernizált Poison Ivy-t is!), de nem menti meg a filmet. Nekem túl nyomasztó volt, és olyan sötét, hogy ha OLED-tévén nézed, alig fogyasztasz valamicske energiát. Macskanőt nem találtam szexinek, Anne Hathaway jobb volt. Nem érzem, hogy bármikor újranézném ezt a Batmant.

 23. Egyszer elment, de újrázni nem fogom mint pl. a Nolan féle filmeket. Riddler valóban király volt.

 24. Csak ezért még nem fizetnék elő (moziban láttam, tetszett, de nem feltétlenül annyira hogy máris újráznám), ám az Our Flag Means Death kötésben már lehet hogy benevezek.

 25. Moziban élveztem iMax vásznon, de otthon már nem volt annyira jó, bele-bele nézegettem. Egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni a Nolan féle batmenektől, és azok milliószor jobb Batman filmek mint ez. Nolan filmjében pl. egy Alfreddel való beszélgetésben több érzelem van mint itt az egész filmben. Én azt mondom iMax vásznon elment. De otthon nem fogom megnézni szerintem soha újra.

 26. 19.

  Leginkább a Canon kepregenyekhez, 80 as évektől.
  Az earth One -hoz van vmi hasonlóság, de azert az is messze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.