Lehet mégis moziba küldi a Batgirlt a Warner

Mit tesz isten, lehet megéri a képregényfilmeket előbb moziba küldeni? A 70 millióból forgatott Batgirl eredetileg HBO Max originalnak volt tervezve, de a Puck szerint a Warner-Discovery összeolvadás egyik változása lehet, hogy mégis moziba küldhetik a filmet.

Elvileg közrejátszik az új Batman és hát a többi képregényfilm jó szereplése (a Morbius-t nem szúrták ki a boxoffice listán?:), másrészt a Netflix megtorpanása (pár éves 700 dollárról 200-ra esett vissza a részvény) is rávette őket a korábbi “teljes erővel a streamingbe” AT&T és a már távozott Warner CEO ötletének felülvizsgálatára.

Ha úgy döntenek, hogy mozis premiert kap a film, akkor hozzácsapnak a marketinghez és a VFX budgethez egy nagyobb összeget.

human
írta
2022. 04. 26. 02:31
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Lehet mégis moziba küldi a Batgirlt a Warner” bejegyzéshez

 1. Bár engem nem igazán érdekel, de legyen csak moziban! Nem kéne erőltetni a streaminget a mozi rovására! Aki nem akar mozizni majd vár kicsit a netes megjelenésre.

 2. Támogatom.
  Ez a 45 napos csúszás szerintem egy teljes filmiparra ráhúzható megoldás lehetne.
  Megvan a mozi feeling is igény szerint, és a drága streaming szolgáltatók is így jobban megérik a pénzüket. (Azért drágák, mert legalább 4-5-re elő kell/ene fizetni ahhoz, hogy egy normális tartalom mennyiséget le lehessen fedni velük.)
  Idővel az lenne a megoldás, hogy minden stúdiónak legyen streaming szolgáltatása, amire sok százmillió ember előfizet, és így olcsón adva, szinte mindent lefedve hasonló árban jöhetnének ki a felhasználók, mint jelenleg. Mivel minden cégnek maga felé hajlik a keze, ezért pl. egybeolvadás kizárt. A modell csak akkor működhet, ha minden sorozat és film kedvelő előfizet majd mindenre. Csak úgy lesz elég tőkéje a stúdióknak az árcsökkentéshez.

 3. Valaki felvilágosítana, hogy most ez a DC universe, hogy is néz ki, melyik filmek vannak egy univerzumban ? Én mar teljesen elvesztettem a fonalat, gondolom a Batman az most egy új “világ, de például a Joker vagy ez a Batgirl hold helyezkedik El ?

 4. tortadara: Igazából ennek a filmnek egyetlen létjogosúltsága, hogy kipipálhatnak egy csomó négyzetet. Erős női karakter, a színésznő egy kisebbség tagja, ráadásul most éppen felkapott és népszerű a fiatalok körében. Ez három pipa a négyzetekbe.
  S bár a Morbius bukás volt, Batman és Gotham kiapadhatatlan tárháza a félig-meddig sikeres filmeknek és sorozatoknak.

  Én speciel már a gondolatától is undorodom, hogy kétmévente egy új Batmant vagy valamelyik csatlósát bámuljam, de ha erre van igény hát legyen.

 5. érdekes döntés tekintve, hogy szeretem a Warner Batmant és a Justice League se volt rossz szerintem a Snyder Cut változatban, de ezt még tékából se venném ki annyira nem érdekel. úgy megy el mellettem, mint ez a Morbius most, meg a Kraven amit terveznek, semmi, nulla.

  persze az USA-ban gondolom azért van piaca, de tippre csak az USA nem fogja megmenteni a bevételeket.

 6. kicsit lebutítva, csak a matekot nézve.

  ez most került x dollárba, amit streamingről akartak fedezni. ráköltenek ezen felül mondjuk 20-30 milliót vfx upgrade-re (de szerintem ezzel kegyes voltam), plusz még 30-50 millió dollárt marketingre = 50-80 millió, azaz globálisan 150 körül kéne hoznia, hogy megérje ez az egész.

  A Birdy of prey sokkal jobban felvezetve, brutál marketinggel csinált 200-at. szóval go warner, catch your rainbow, de ez hülyeségnek tűnik.

 7. Várjunk csak egy kicsit!
  Marvel-Disney sorozatok/DVD-filmek lehetnek kb 100-150 millió dolláros cuccok.
  Oké, ez DC, ám ennyiből, miért nem lehetne megpróbálni a mozit, 45 napos ablakkal??
  Nem csak az USA-ban van ilyenre igény.

 8. Heidfeld:

  nem az a baj, hogy megpróbálják. hanem az, hogy pont az ilyenek miatt látszik, hogy fingjuk nincs mi történik a komplett DC departmentben. van egy kocka alakú tervem / ötletem / filmem, akkor az mostantól karika lesz.

  ha a Marvel leforgat 150 millió dollárból valamit, akkor azt tudják, hogy miért, hova tartozik, mi lesz vele x év múlva és mi a hozzáadott értéke.

  itt meg annyi történt, hogy küldjük már be moziba ezt a Batgirlt -> ok.

  és lehet jó lesz, jól járnak a nézők, de megint a Warner agyatlansága húzható alá. nézd meg a Jokert, csináltak egy milliárd dolláros mozit, és nem tudnak vele mit kezdeni. persze lehet erre azt mondani, hogy van esztétikai értéke, szépen lekerekítették és úgy jó, ahogy van, de végeredményben ez egy üzleti vállalkozás és talán nem úgy kéne vezetni, ahogy egy fejetlen csirke rohangál.

 9. Abelh:
  Le is írtad: Üzleti vállalkozás.
  Pont ezért kell moziba vinni!
  Párszor vitába szálltam, hogy melyik streaming, meddig juthat, de a Netflix vezér helyett mondtam volna, kereskedelmi szakközépben:”Megférnek egymás mellett.” Udvaron “végeznek” ki, nyilvánosan…
  Vághatod több felé a tortát, de attól nem lesz nagyobb.
  Covid háttérbe mozdulásával, emberek mennének jobbra-balra. Mozira is van igény.
  Hellboy 3-at, messzire szakadt barátokkal néztük a moziban. Szörnyűségesen rossz volt, de régen nevettünk ennyit:D
  Ezt soha nem fogja hozni a streaming.
  Univerzum építésében messze Marvel vezet. De lassan mindent kell látnod, hogy csak a felét megértsed az utalgatásoknak/történéseknek.

 10. Heidfeld:

  “Le is írtad: Üzleti vállalkozás.
  Pont ezért kell moziba vinni!”

  azt értem, hogy üzleti vállalkozás, de ez még nem jelenti azt, hogy jó :) ha a te plusz ráfordításodat nem termeli vissza a terméked, akkor az megérte?

 11. Michael Keaton féle Batman lesz ebben is a Flash mellett. Ha másért nem,ezért talán
  érdemes megnézni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.