Justin Lin dobbantott a Fast X-ből

Végül nem ő rendezi a Fast and Furious következő részét. Na ez meglepő hír volt mára.

With the support of Universal, I have made the difficult decision to step back as director of Fast X, while remaining with the project as a producer. Over 10 years and five films, we have been able to shoot the best actors, the best stunts, and the best damn car chases. On a personal note, as the child of Asian immigrants, I am proud of helping to build the most diverse franchise in movie history. I will forever be grateful to the amazing cast, crew and studio for their support, and for welcoming me into the Fast family.

Justin Lin

Producerként marad, szóval nem teljes hídégetés, de úgy tűnik pár dologban nem értettek egyet a film körül.

Mindez durva, mert pár napja jelentették be, hogy már készül a film, és Theron is feltűnt.

human
írta
2022. 04. 27. 03:20
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Justin Lin dobbantott a Fast X-ből” bejegyzéshez

  1. Remélem, most egyenesen Vin Diesel fogja rendezni. A csávó amúgy is meg van győződve róla, hogy itt valami magasművészetet csinál.

  2. Theronnak volt közös fotója Momoával is.

    Kapunk végre egy optimus prime-ot a 10. részre?:D Megnézném azért azt a pár dolgot, mikben nem értettek egyet…végre vissza akart menni az utcára, a universal meg időutazóvá avanzsálta volna Dieselt, Diesel nyomására?:D:D
    na mindegy jót tenne a szériának, ha picit visszább kanyarodnának, de biztos nem így lesz:D

  3. Semmiképp ne vegyenek vissza! Az egész sorozatnak a lényeg, hogy egyre elszálltabb dolgokat hoznak! Két tesó az űrben csodás volt, még sok ilyet! Alig várom milyen gyökérséget találnak ki a fináléra!

  4. Általában jó előjel, amikor nem sokkal a forgatás megkezdése után a franchise-rendező egyszerűen dobbant a projekt mellől… Janem!

    Már a 9. résznél is az volt az érzésem, hogy Lin valójában csak azért vállalta el, mert érzett egyfajta felelősséget a széria iránt, miközben semmi kedve nem volt már hozzá…

    Valszeg a forgatókönyvvel sem volt minden rendben itt az X-nél (jó, értem, hogy alapból faszság, de nem erről beszélek… :D) – Dieselnek volt egy olyan posztja, miszerint az eredeti forgatókönyvben Jordana Brewster karaktere nem lett volna benne. Mivel ő viszont forgat, ezért valahogy beleírták… A Rock sem jött vissza, hiába beefelte Diesel. Szóval nyilván lehettek újraírások.

    Totál szétestek itt a végére (8-9-10).
    Kár érte…

    Továbbra is állítom: ha a hatodikkal befejezték volna, akkor ez egy olyan sorozat lenne, amit kb. bármelyik esős hétvégén berakhat az ember (= király). Ha a hetedikkel zárnak, az még mindig OK. 8-tól totál lejtmenet (ideértve a H&S-t is) és az addig felépített dolgok rombolása. Ami szomorú, hogy a box office-on ez nem látszik meg… :(

  5. w77: Hogyne látszana meg a bevételen, Covid ide vagy oda, a nyolcadik 1,2 milliárdja utáni 726 millió baromi nagy zuhanás.

  6. csakegysrac, nem veszed figyelembe, hogy covid időszakban történt az F9 bemutatása. Írd és mondd, a Pókember és az utolsó Bond film után a harmadik legtöbbet hozó angol nyelvű film volt abban az évben. Ezt ennek fényében kell vizsgálni. Tuti kasszasiker.
    https://www.boxofficemojo.com/year/world/2021/

  7. Szerintem Justin Lin csak Han karaktere miatt vállalta, hogy vissza hozhassa a szériába.

    Már csak egy lépésre vagyunk attól hogy Gal Gadot is vissza kerüljön, mondjuk kiber fejlesztésekkel, mint amit a hobbs and shawban is láthattunk.

    Nyilván szerintem itt a studió VinD. kezébe adta a gyeplőt, és hát mint ahogy Rock is okosabb volt annál mint hogy bohócot csináljon magából, JL is inkább csak kívülről figyel és inkább nem adja a szériához a a rendezői nevét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.