Kecsap: The Nun, Puss in Boots: The Last Wish, Wicked, Absolute Dominion, Seconds, The Giant’s House, Haunted Mansion, A Quiet Place: Day One, Below, Showing Up, Ferrari, Hot Wheels

Elég sok kecsap el lett lőve most kis hírben a CinemaCon során a héten. Azért a többi cucc pótlása itt van, akadnak érdekességek.

Lexi Alexander (Punisher: War Zone) új akció-drámája a Netflixre jön Absolute Dominion címmel, és Alex Winter & Patton Oswalt szerepel majd benne. A történetet figyeljétek: 2085-re a Földet teljesen a vallásháborúk dominálják, és az összes kormány úgy dönt, hogy egy harcművészeti versenyen lesz eldöntve a dolog, az utolsó talpon maradó harcos által képvisel lesz az Egy Igaz Hit.

Ez a kép a Showing Upból van, ami az A24 filmje és Michelle Williams látható rajta. Egy művész a nagy kiállítása előtt elmerül a család-barátok-kollégák káoszban.

Itt megnézhető minden nagyobb film ami érkezik a Netflixre a nyáron. Ez a “blockbuster” felhozataluk.

A Greg Weidman és Geoff Tock által írt Below-ra vagy 6 stúdió licitált, és a Netflix akasztotta be David F. Sandberg rendezésében a thrillert, aminek nem tudni semmi a történetéről egyelőre.

Michael Mann már olaszban készül a Ferrari forgatására.

A Bad Robot a Warnernek tervez egy Hot Wheels (igen..) filmes franchiset.

Blake Lively első rendezése a Scott Pilgromért felelős Bryan Lee O’Malley által készített Seconds képregény adaptálása lesz. A forgatókönyvet Edgar Wright írja. A főszereplő képes módosítani a múlton, ha leírja amihez nyúlni akar és utána eszik egy gombát, de a túlkorrigálása rossz következményekhez vezet.

Andy Serkis rendezi a The Giant’s House adaptációját Nick Hornby forgatókönyvéből. Egy könyvtárosról aki az embereinél jobban szereti a könyvek társaságát, de egy nagyon magas fiatalúr mindezt megváltoztatja.

A harmadik csöndes film címe A Quiet Place: Day One lesz. Ez a spinoff, amit nem az eredeti gárda készít. Jövő ősszel nézzük Michael Sarnoski  rendezésében. Gondolom kitalálható, hogy előzményfilm.

Az új Haunted Mansion-film 2023 március 10-én érkezik. A szereplőgárda emlékeztetőnek: LaKeith Stanfield, Owen Wilson, Danny DeVito.

A Jon M. Chu által készített Broadwayről adaptált Wickedet két részbe szedik. Az első 2024 decemberére van tervezve.

A Conjuringokon dolgozó Michael Chaves kezébe került a The Nun folytatása.

A Pixarnál előléptették a Turning Red készítőit valami nagyobb főnöki pozícióba.

A Puss in Boots: The Last Wish, a Shrek spin-off szeptemberről átment decemberre.

Elhunyt Kenneth Tsang, a legendás Hong-Kong-i színész.

Elhunyt Jossara Jinaro.

Bónusznak Hans Zimmer:

11 hozzászólás a “Kecsap: The Nun, Puss in Boots: The Last Wish, Wicked, Absolute Dominion, Seconds, The Giant’s House, Haunted Mansion, A Quiet Place: Day One, Below, Showing Up, Ferrari, Hot Wheels” bejegyzéshez

  1. A koncert nagyon jó volt Zimmertől és csapatától, de nekem pont az a zene nem tetszett amiért az oscrart is kapta. A Dűne.
    A filmet még nem láttam, és kíváncsi vagyok, hogy hogy áll össze a zenéje a filmmel.
    De így külön ez a zene…. nagyon furcsa volt.
    Az viszont biztos, hogy hátborzongató volt a hölgy hangja, főleg az arénában.

  2. Ez a vallás film mekkora baromság lesz. Egyik nagy vallás sem fogadna el egy ilyen eredményt. Semmilyen körülmények között nem hajlandók meghunyászkodni…

  3. A Quiet Place: Day One hírnek elég vicces a vége:
    “Gondolom kitalálható, hogy”
    (…nem lett befejezve a mondat? :D ha jól sejtem, a szereplőválasztással függ össze az utalás)

  4. Ezt az Absolute Dominion-ötletet a Monty Python már elsütötte abban a szkeccsben, amikor egy vitaműsorban egy anglikán püspök és egy filozófus Isten létét vagy nem létét vitatta volna meg, ám a hagyományos tévévita helyett inkább birkózással döntötték el a szerkesztők a kérdést (a stáblista alatt a végén kiderült, hogy a püspök pontozással nyert, tehát Isten létezik).

  5. Az AD elég beteg ötletnek hangzik. Pláne a Winter-Oswalt párossal.

    Ferences rendi szerzetesek harca a buddhistákkal? Ha kijön megnézem, mert az ötlet megérdemel ennyit. :)

  6. A Quiet Place: Day One film k**** vicces lesz, ahogy azok a szerencsétlen lények lenullázzák a világ összes hadseregét :D :D Gondolom a dobhártyát beszakító lövések, robbanások meg sem kottyannak majd, hanggránát meg egyéb ugye nem is létezik és a páncélos járműveket is majd fél kézzel összehajtogatják. Bocs, de ahogy néztem azt a filmet, azon hitetlenkedtem végig, hogy ennyire elb**** szörnyek, hogy tudták leuralni a bolygót. Egy ijesztgetős világvégi horrorban elmennek egy faházban, de más kontextusban nem lehet komolyan venni.

  7. egyszervolt, teljesen igazad van! de gondolom kitalálnak egetrengető logikátlan baromságokat, ahogy az előző filmekben is. az, hogy értelmetlen hülyeség kit érdekel, amíg elég izgalmas és feszültséggel teli? :D

  8. egyszervolt: már rég láttam, de nem az a lényeg, hogy csak bizonyos frekvenciák zavarják őket? Nem a hanggal van bajuk (elvégre az alapján vadásznak), hanem csak speciális hangokkal.

  9. Egy, a szörnyekkel érkező vírus kipusztította az emberi populáció 85 százalékát. Case closed.

  10. Egyébként ezt a sztorit már ellőtték nemrég azzal az időutazós szörnyinváziós filmmel, nem jut eszembe a címe. Tudom ne akarjak logikát keresni és csak élvezzem a filmet, de egy ilyen übercsúcsragadozó ami kedvtelésből halomra öl mindenkit, ráadásul rengeteg van belőle, elég hamar éhen halna. Biztos rosszul vagyok bedrótozva, de ha nem nyűgöz le a film, nem tudok elvonatkoztatni a következetlenségektől.

  11. Tipca, de ha ezek a lények szuperhallásúak és hang alapján tájékozódnak, elég 5 különböző helyen folyamatosan hanggránátokkal összezavarni a tájékozódásukat oszt szevasz. Az első filmben is azért beszélgettek a vízesésnél, mert az elnyomta a hangjukat, tehát folyamatos zajkeltés mellett bármit csinálhatott volna a hadsereg. Áh, hagyjuk is, ne keressün logikát :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.