Louis Leterrier érkezhet a Fast X-be

Igazi veteránt találtak a forgatás kezdetének környékén dobbantó Lin helyére, a The Incredible Hulk (2008), Now You See Me első, és a Transporter 1-2 rendezőjét, szóval az akciókhoz valamennyire ért, de azért nem az 1 milliárdos blockbusterekkel van tele a padlása. Még nem 100%, hogy ő lesz, mert más projektjei is futnak, és azokkal össze kell egyeztetnie

(A pletyka ugye valamiért az, hogy Vin Diesel akarná rendezni, nos lehet Leterrier kevésbé szól vissza, mint Lin.)

human
írta
2022. 05. 02. 22:01
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Louis Leterrier érkezhet a Fast X-be” bejegyzéshez

  1. nem olvastam olyan pletykát, hogy Diesel akarná rendezni, olyat viszont igen, hogy Lin egyszerűen besokallt Vinny-től:D lemondott 10M vagy 20M dollárról. Állítólag Diesel állandóan késett, nem tanulta meg a szövegét, és nem is hozta formába magát a filmre. Illetve egy a rendező keresősdi napi 600.000-1M dolcsijába kerül a stúdiónak:D azért az szép veszteség:D

  2. 3: Milyen szövegét? Szokott lenni szövege? Én általában csak annyit hallok, hogy mmmpfmlyffmf. :D

  3. elfelejtette Letty nevét, mittudomén:D ezt pletykálta valami belső forrás:D

  4. Jo valasztasnak tunik. Stathamnak illene visszaternie, gyakorlatilag Letterier alkotta meg a jasonstatham karaktert. De az is elmondhato a Transporter fillmekrol, hogy inkabb voltak Halalos Iramben filmek, mint maga az eredeti Halalos Iramban. Rob Cohen kicsit keseruen bamulhatja azt a meg nem csorreno telefont.

  5. A studió próbál nyaktörő sebességgel találni valakit, mert minden nap, ami nem forgatással telik, 600k-1M dollárba kerül nekik (lefoglalózni a stábot, helyszint, felszerelést, szinészeket).

  6. De szeretném, hogy bukta legyen, és érjen már véget ez a sorozat! Mondom ezt úgy, hogy az elsőt meg pl az ötödiket kifejezettem szeretem! Ott megállt nálam a sorozat amikor valami tengeralattjáróval “harcoltak”! Az utánalévők már annyira se izgattak, hogy letöltsem….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.