Interceptor-előzetes: Pataky és a rakéták

Matthew Reilly kőkemény B akciófilmjében Elsa Pataky és Luke Bracey áll az igazság két oldalán. A hivatalos leírás: Íme a világ utolsó védelme. Egy katonatisztnek minden taktikai tudását és katonai szakértelmét fel kell használnia, amikor egyidejű koordinált támadás fenyegeti a rakétavédelmi állomást, amelynek ő a parancsnoka.

Kiemelt premierként feliratos az előzetes…

16 hozzászólás a “Interceptor-előzetes: Pataky és a rakéták” bejegyzéshez

  1. Várjunk egy picit. Olvastam pár Matthew Reilly könyvet – Scarecrow és Jack West sorozatok – de azt hittem csak író a fickó. A könyvei híresek arról, hogy az elején beindul az akció és utána több száz oldalon keresztül csak pörög megállás nélkül. Akcióbuzi vagyok, de néha már nekem is sok volt egy idő után. :) Mindenesetre kíváncsian várom.

  2. Azt hittem elöször, ez valami poén lesz, utalással az Edda frontemberére, akit épp elvisznek az ufók…

  3. Ezt a csaj már a Halálos iramban filmekben is nagyon idegesített, ez a fos pont neki való.

  4. szeretem az akciót, de azt hiszem, ez nem nekem való :D már a trailer felénél elment tőle minden kedvem :D

  5. Nincs egy igazán jó jelenet sem az előzetesben. Ez már jelzi mennyire semmilyen hulladék lesz. Kihagyjuk.

  6. Ez egyáltalán nem túnik rosz filmnek………………..hanem NÉZHETETLENNEK!!:)))))))))

  7. Az előzetes meg a szinopszis alapján ezzel kb. a Véres Ököl 6-ot csomagolta újra a Netflix, csak középnyugati rakétabázis helyett tengeri elhárítóplatformmal, harcművész-központú csihipuhi helyett több lövöldözéssel, és hát Don ‘The Dragon’ Wilson helyett Elsával.

    Én személy szerint nem húzom annyira a számat, egyrészt mert a hölgyet kedvelem, másrészt pedig mert alapvetően szeretem ezeket a szerényebb angolszász B-akciómozikat, minden esetlenségükkel együtt. Mindenesetre elnézve a CGI-t és a fentebb is emlegetett sovány akciójeleneteket, igazából meglepődnék, ha színvonalban ez a darab messzebbre nyúlna, mint a ‘női Die Hard’ zsáner filmpluszos etalonjának (?) számító Drágán add a halálod. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.