Heti mozibemutatók: május 5.

Azt hiszem a legtöbb olvasónak már rég megvan, hogy ezen a hétvégén mit néz. Ellenben mást is hoztak azért a mozikba, hátha.

 • Kaamelott – Premier volet (Camelot – Harcok trónja) – francia történelmi vígjáték, amiben Lancelot és Arthur csap össze.
 • Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doctor Strange az őrület multiverzumában) – yep, ma este vagy legkésőbb holnap kritika.
 • Chickenhare and the Hamster of Darkness (Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge) – belga francia animációs kalandfilm a fiatalokkal bíró szülőknek?

Amik csak 1-2 moziban mennek napi 1 időpontban, azokat már nem tüntettem fel, de a mostani abortusz téma kapcsán (aki követi az amcsi híreket) megemlíteném, hogy valamiért behozták itthon a Never Rarely Sometimes Always-t.

human
írta
2022. 05. 05. 12:25
megjelenés

hozzászolás


20 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: május 5.” bejegyzéshez

 1. Tavaly láttam online a Never Rarely Sometimes Always-t, annyira tetszett, hogy moziba is megnézem most! Nem egy könnyű témát dolgoz fel, de nagyon jó film.

  A Strange 2-re meg 1-2 hét múlva. Úgyis lesz műsoron egy pár hétig.

 2. Jujjj de várom már a PG-13-as “horror” kritikát. Biztos ez is csudijó lett. :/

 3. Kiváncsi lennék, hogy a Kaamelottnak mennyi köze van az alkotó általi 2000 ezres években futott sorozathoz.
  Kell ismerni hozzá?

 4. nagyon töprengek egy jövő hét csütörtöki Strange 2-n (ha már szabi), de rettegek, hogy élvezhetetlen lesz a nép viselkedése miatt.. ha csak szinkronnal menne, már rég temettem volna, de így..még a végén Human kritikája fogja eldönteni :D hm hm:D

 5. blady:

  Tegnap este néztem, síri kuss volt még a cameok megjelenésekor is. Pedig nem volt üres a terem.

 6. köszi az infót :) csak azért para, mert premier előtt az everything everywhere is feliratos volt, csaj mégis végigpofázta mellettem a 2,5 órát…

 7. Én gondolkodok, hogy beüljek-e újra a Dr. Strange 2-re. Elsőre óriási élmény volt, remek film lett.

 8. blady: nálam csomó fiatal volt a terembe és nem volt gáz zajongás vagy ilyesmi

 9. meggyőztetek :) a szívem mélyén amúgy sem akartam volna kihagyni

  Chickenhare and the Hamster of Darknesst egyébként hogy bírhatják a fiatalok? Meg mi ez a magyar cím? “A bolygó neve” fb oldalán nagyot megy, 2. napja ezen röhögök ::DDD kotkodács fülű nyúl..

 10. Strange 2-t premier előttiben néztem feliratosan, meglepően kevessen voltak rajta, viszont a cameo jeleneteknél indokololatlanul nagyot sikítoztak ami rontotta az amúgyis rossz film élményt. :/

 11. Engem is kicsit meglepett, hogy kb 30-40% volt a mozi telitettsege. Ugyanott, ugyanabban az idopontban a batman 100% volt.

 12. Marvel fanként (bár ezt a jelzőt most már leszedve magamról) bűn rossz volt a Strange film :( Nem is értem, hogy mehetett ennyire félre!
  Ez a 4. fázis eddig egy nagy nulla!Innentől a marvel filmek max. otthon, de költeni nem fogok rá!

 13. Etelében néztük premier nap este eredeti hanggal Strange2, teljesen kultúrált volt a közönség. A film meg nagyon jó lett.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.