A LEDek ereje a Batman filmben

Kis ígykészült a filmben használt LED technológiáról, ami fontos volt a látványhoz, hiszen segített minél többet már in camera jól megvalósítani, kevesebb utómunka kellett.

human
írta
2022. 05. 07. 13:29
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “A LEDek ereje a Batman filmben” bejegyzéshez

  1. Ez a következő lépés a zöld háttér után, legalábbis, ami stúdiós felvételeket illeti. Azon lehet vitatkozni, hogy mennyire kell ezt túltolni és nem kimenni helyszínre, de a pandémia helyzetben megértem, hogy inkábbra erre hagyatkoznak.

  2. Regen lattam egy vigjatekot, meg a 90-es evekben lehetett, es abban volt poenkent pont ez a hatter LED falas megoldas. Ha jol emlekszem valami motoros filmet forgathattak es las vegasi utcat raktak a hatterbe. Csak a csavo volt a valodi, a tobbi mind a hatter ledfalon ment es tuti, hogy egyfajta fricska volt a szakma szamara, hogy hova fejlodhet a filmkeszites. Valaki tudja melyik lehetett az a film. Valami parodiafilm lehetett az emlekeim szerint.

  3. Ohh így már értem, miért lett ilyen az autós üldözés. Sajna annak nagyon nem állt jól, oké hogy így vesznek fel közeliket a színészekről az autóban, de azért itt javarészt más megoldásra lett volna szükség. De remélhetőleg tanultak az első rész hibáiból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.