Az Avatar: The Way of Water hivatalos teasere

Megjött. Cameron beveszi decembert és januárt? Igazából ilyen kicsiben csak azt tudják mutogatni, hogy milyen helyszíneket álmodta, a nagy hatás csak moziban lenne meg, de hát pl. nekem nem volt a Doctor Strange 2 előtt az előzetes.

A történet? 1 évtizeddel az előző film után játszódik, és a Sully családot követi, meg a bajokat amik érik őket.

human
írta
2022. 05. 09. 16:28
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “Az Avatar: The Way of Water hivatalos teasere” bejegyzéshez

 1. Igen, így kisképernyőn nem igazán jön át. Ha jól tudom nem kapta meg időben a magyar korhatárbesorolást a trailer, ezért nincs még a Strange előtt itthon.

 2. Szerintem, ha rajzfilmet akarok nézni, akkor keresek vmit pl. a Ghibli-től, ha ragaszkodok a 3d animációhoz abból is van minőségi, van bennük történet, eredetiség, meg ilyen dolgok, amik már nem annyira menők úgy nézki. (JÓ, mOndjuk ez kb. az összes szutyok marvelre is igaz majdnem, de ott legalább vannak élőszereplős átvezetők….)

 3. @zolij: Sajnos alig van filmelőzetes, amit az illetékes elvtársak időben besorolnának. :(

 4. Mondjuk, ha a Strange 2 16+-os volt, akkor ezt simán eléereszthették volna gondolkodás nélkül.

 5. Teasernek nem rossz, csak még mindig attól félek, hogy Cameron fejében előbb volt meg, hogy bele van b*zulva a vízbe és köré akar építeni valamint, minthogy csak egy eszköz lenne egy fasza sztorihoz.

 6. az a “baj”, hogy csak a moziban fog eldőlni, megérte-e a jegyet, mert tévén ez nem nagyon mutat olyat, amit az utóbbi 13 évben megszoktunk már. de gyanítom, hogy IMAX-ben azért odaver majd.

 7. *nem nagyon mutat olyat, amit az utóbbi 13 évben ne láttunk volna már.

  bocs.

 8. Ha csak olyan “sima” 3D lesz, mint az első rész, akkor máris megéri a mozijegy árát. Amúgy én csalódnék, ha csak a decembert és a januárt venné be Cameron, az első részt egész évben játszották (legalábbis a UK-ban).

 9. Szép szép, legyen jó a story is! Bár nekem az első rész egyszerű történetével sem volt gondom. De itt azért kell valami fejlődést mutatni ezen a téren is, manapság nem lehet nagyot durrantani egy sima látványfilmmel. (Kivéve ha marvel ugye)

 10. Most meg is néztem a trailert, kicsivel jobbnak tűnik a grafika, konkrétan a napfény ábrázolásán akadt meg a szemem, Unreal Engine 5-ös szintű, vagy talán jobb is.

 11. Eddig sajnos inkabb tunik DLC-nek, mint teljes erteku folytatasnak, de gondolom eddig szinte semmit nem lattunk. En remenykedek a HFR-ben. Nekem a Hobbit es a Gemini Man-ben is bejott. De tudom, en vagyok a kisebbseg.

  Szegeny kisrac egesz eletet oxigen maszkben eli le, eleg remalom scenario.

 12. Hát továbbra sem vagyok elájulva tőle… OST jónak tűnik, grafika alig jobb mint egy mostani nextgen konzolos cucc.

 13. Az örök oxigénmaszk az tényleg érdekes…
  Szerintem még várjuk ki a végét. Habár én a Mátrix 4-nél is reménykedtem, aztán jött a pofon.:)

 14. Akik játék grafikához hasonlítgatják a cgi-t azok csak viccelnek remélem :D

 15. Az első résznek is fura volt az előzetes. Mármint technikailag volt kicsit más, mint a moziban ténylegesen látott dolgok. Még biztos finomítanak rajta itt-ott. Nem nézem meg, majd a moziban összefutok az ajánlóval vagy kivárom a decemberi premiert! :D

 16. Én várom.
  Örülök, hogy elkészült, és hogy láthatok ilyen filmet.
  “alig jobb mint egy mostani nextgen konzolos cucc”?
  Ilyen egy új generációs játék grafikája?
  Sosem láttam még “nextgen konzolos cuccot” azért kérdezem.

 17. 13 év alatt az egész világ megváltozott technológiailag. 2009-ben az iphone3 jelentette a csúcsot, ma meg már hajlítható képernyős telefonokat kapni. Szóval, ha az ilyen mértékű fejlődéshez viszonyítunk, akkor elég gáz, hogy ez a trailer így néz ki. Konkrétan semmi extra, még a creature design is ótvar unalmas. A világ fejlettsége elszáguldott, a filmezés meg egyszerűen leállt. Csak nézzétek meg az első film trailerét, aztán rögtön ezt. Ez tényleg majdnem másfél évtizednyi fejlődést mutat szerintetek?? Miben néz ki különbül, mint az első rész? Ezt igazán kitolhatták volna 2012-ben és jónapot, kb ugyanezt kaptuk volna.

 18. azt hogy? mármint ahhoz az kéne, hogy embereket akarjanak életre kelteni, de ezek más lények.

 19. Hát ez így valóban nem mutat sokat, de nincs is benne semmi, ami bármilyen érdeklődést váltana ki belőlem. Persze ez csak egy teaser.

  A rossz arcú csávót az első részből navi testbe klónozták, akiket utált?
  A gyerek az meg hogy született két navitól? és maszkkal a fején nőtt fel?

 20. Llew:

  Adoptált gyerek nem létezik? Gondolom a szülei az első részben meghaltak, ő meg már ott született a Pandorán. Korban is stimmel kb.

 21. Szerintem az nem gyerek, hanem egy felnőtt ember, csak a navik ilyen nagyok.
  Az első rész végén is azt mondták, hogy páran az emberek közül ott maradhattak.

 22. Semmi érzetem nincs, hogy több mint 1 évtized van a 2 rész közt. Akár az elsőből is összevághatták volna ezt a trailert, semmi “wow” nincs benne. Addig inkább megnézem a Torukot a Cirque du Soleiltől, abban legalább élőszereplős minden.

 23. Nekem a hangulat egyébként teljesen átjött, tetszik. Egyedül a raszta srác idegesít már most, nem tudom miért.

 24. Csodálatos. Férfiasan bevallom, hogy kicsit meg is könnyeztem a moziban.

 25. Az jut eszembe, amikor a Katasztrógaművészben zöld háttér előtt odateszik stúdióban a San franciscói utcaképet a külső felvétel imitálásához, amikor csak ki kellene menniük az utcára lefilmezni ugyanazt.

  Mennyi ténylegesen pazar munka, odafigyelés, erőforrás ment bele egy lenyűgöző látványvilágú, ámde fiktív világ létrehozásába azzal az üzenettel, hogy védjük meg a sajátunkat, amikor ezt a sajátunk lefilmezésével is meg lehetett volna tenni és az ingyen mutatja magát.

 26. Nincs már a Földön érintetlen természet, amit lehetne filmezni. Akkor, ha megcsinálnák utólag, hogy úgy tűnjön mintha mégis, az hamis üzenet lenne. Azt hihetnénk, hogy van. Szvsz sokkal jobb egy fiktív világgal megmutatni, hogy ilyen is lehetne, de nem ilyen, úgyhogy rajzolni kell.

 27. A forgalmazó arról számolt be, hogy a hazai közönség legkorábban a hét végén láthatja a trailert, mert azt csak a napokban tudták benyújtani a korhatárbizottsághoz, és ennyi ideig tart, amíg elbírálják, hogy milyen besorolással lehet vetíteni. Meh, szívás, pedig biztos szép nagyvásznon. Bírnám, ha csütörtökön már lenne:D

  Régen is az volt, mint most: Worthington? Meh. Saldana? Meh….Weaver? Fejet beterítő telivigyor. Ő meg Lange lopta el a show-t és szerintem most is a mellékszereplők viszik majd el a hátukon. Egyébként meg sosem voltam Avatar fan, de régen valahogy csak elérte, hogy elájultam tőle és sikerült a bőröm alá kúsznia.. valahogy ezt jobban befogadja a gyereklelkem, mint mondjuk egy Cronenberg filmet.:D Az előzetest látva mintha felnyithatnám Cameron koponyáját és beleleshetnék az agytekervényeibe…és tetszik, amit láttat, pasim legyintett, mikor azt találtam mondani, hogy ha ezt moziban látod, lesz.pod a bokád.:DDDD amúgy nekem is a mátrix4 jutott eszembe, hogy hát fuck azzal is befürödtem, dehát na mégiscsak CAMERON-ról van szó

 28. Szép-szép, különösen a közeliek, de a totáloknál valóban van Ps5 érzés. No de mindegy is ez csak kedvcsináló, még semmit se mutattak én úgy kezelem. Viszont remélem nem annyi lesz a történet, hogy család így, meg család úgy. Mert arra sokallanám a tizenhárom évet.

 29. Szerintem meg lenyűgöző.

  Ezerszer inkább ez, mint egy Pókember film, ami 100 millió híján kétmilliárdot csinál tényleg nulla erénnyel és újító ötlettel.

  Remélem megmutatja Cameron ezzel a filmmel is a Marvelnek meg a világnak.

  Csak szerintem ciki, hogy a mai blockbuster rendezők random csávók, vagy csajok, bármelyik bármikor lecserélhető egy másikra. Még csak azt sem érdemes megjegyezni ki is rendezte ezt, vagy azt a Marvel, vagy más blockbuster filmet.

  Ugorjunk vissza három évtizedet:
  Cameron, Spielberg, McTiernan, stb. – Egyértelműen azonosítható stílussal bíró nagy formátumú filmesek. Ezek közül szerintem már csak Cameron van a top ligában. Ezért bízok benne.

 30. Hát ennyi év elteltével szerintem ez nem fog akkorát ütni mint az első rész, de nem érdemes elhamarkodottan ítélni, mert ez majd ennél a filmnél úgyis a moziban derül ki.

 31. Ha nem is vagyok elájulva ettől, attól függetlenül megnézem, mert a moziban lehet, hogy el fogok :-).

  Szóval ,ha Cameron akkor az egyenlő nekem a mozijeggyel. Nem győzöm ismételni, hogy nagyon szeretném már azt hallani, hogy már valami más projektel foglalkozik és nem az Avtarral 2030 ig :-(

 32. A látványon nem érte, miért problémáznak egyesek, azzal semmi gond. Kicsit HDR-es-túlszaturált, de a konzolos hasonlatot amúgy nem értem. És azt sem, hogy igazából ezt hová lehetne még fokozni, a valóságnál élethűbbet nem lehet csinálni :D
  A sztorit még homály fedi, de alapvetően nem gondolom, hogy itt valami nagyon összetett dologra lehetne számítani. Valakik ellen harcolni kell, megvédeni az otthont, sok ugrabugra, repülés, úszás, harc, látványosan. Mi más lehetne?

 33. 2 dolog ami a film sikere mellett szól:
  Az egyik, hogy a rajongók sok éve várják már a folytatását.
  A másik, hogy az embert vonzza a természet látványa.Mind a Dzsungel, mind pedig a vízpart megbabonázza az embert.Avatartól függetlenül jó nézni ezeket a tájakat.Kellemes megnyugvást ad a szemnek.

  Szép a látványa, bár olyan nagy különbséget nem látok e között és egy high tech számítógépes játék techdemója között.Éppen ezért nekem ez jó lesz majd itthon a projektoron megnézve.

 34. Vajon Quaritchnek honnan lesz avatárja és hogyan vihette át a tudatát még a halála előtt? Addig “kettős személyiségként élt? És Grace Augustine visszahozatalát hogyan magyarázzák majd? Vagy Sigourney Weaver flashbackekben fog csak szerepelni? Remélem nem lesz agyonerőltetett a történet?

 35. gytibor007 kérdésére reagálva

  148,6 millióan nézték meg az előzetest az első nap (ebből 23M csak Kína:D), szóval ja, akad még akit érdekel:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.