Nagyot ment az Avatar folytatásának előzetese

A Disney-FOX jelentés szerint az első 24 órájában 148.6 millió megtekintést generált a “senki nem kíváncsi rá” Avatar folytatás előzetese. Ebből 23 milliót Kínában. Ez felülmúlta az új Star Wars filmek iránti első 24 órás érdeklődést is.

Egy család azért simán a kék család felett van: a F9: The Fast Saga előzetese az első 24 órában 202.7 millát akasztott.

human
írta
2022. 05. 11. 18:31
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Nagyot ment az Avatar folytatásának előzetese” bejegyzéshez

 1. Hatalmas durranás lesz, mint minden Cameron film. Nem véletlenül dolgozik annyit a filmjein az öreg.:)

 2. A trendeket valamennyire minden buckalakó követi, csak sokan letagadják. Az első részt én nem bírtam teljesen végig nézni, mert kockásra untam magam rajta, így a 2. résznek se merek neki menni. De attól még érdekel az évezred csodája folytatásának előzetese.
  Szerintem a tsalád’ 9 előzetesét is megnéztem, de a filmet már ott sem mertem.

 3. Én az elsőt imádtam és a második, harmadik, harmincötödik, ötvennegyedik részt is imádni fogom. De a trailer nézői között nem szerepelek, majd a filmet nézem. :)

 4. Ha lesz 2d-ben, ezért szívesen elmegyek moziba. De, ha csak 3d lesz, akkor ugyanúgy a tévén nézem, mint az első részt.

 5. “Akik nem kíváncsiak rá ugyanúgy ott lesznek moziban első héten.”

  Szerintem nem ez a tanulság. Hanem hogy a döntő többség az nem kommentel (mármint nem csak itt nem hanem sehol a világon) ebből következően hogy néhány ember rendszeresen beiroatja hogy nem lesz úgyse kíváncsi erre a kutya sem az zéronullasemmit sem jelent.

  (és persze nem arra gondolok hogy na erre aztán mindenki kíváncsi lesz, teljesen megértem hogy akik azokat a kommenteket írják ők tényleg nem lesznek kíváncsiak. Egyszerűen csak rajtuk kívül viszont nagyon sokan meg igen)

 6. 3. Pillager: Ez sem mindig igaz. Én sosem nézek meg olyan filmet moziban, ami nem érdekel. Mondjuk nekem az üzemanyag drágább, minta a kaja+mozi, így évente 15-20-nál többre nem nevezek be. Számomra nagyobb luxus, mint pl. egy pesti lakosnak. Ha olyan városban laknék, ahol van multiplex, akkor lehet, hogy megnézném még az Avatar 2-öt is. :D
  Bakker, igazad van! :D

 7. Az Avatar egy jol sikerult atmenet egy sci-fi es egy fikcionalis natgeo doku kozott, messze a legjobb 3d elmennyel az egesz mozis piacon. Az elsot 5x neztem meg moziban, a masodiknal is ott leszek elso nap.

 8. Azt lehet már tudni, hogy az első részt Magyarországon is újra mozikba küldik?

 9. Ez engem őszintén meglep. Tényleg azt hittem, hogy elfelejtették már az emberek, és simán el tudtam képzelni, hogy nagy bukta lesz.
  Én még nem láttam a trailert (majd megnézem), az első film se tetszett mert csak egy üres látványfilm. Szóval a közönsége egyébként sem én voltam.

 10. Én sem leszek ott a moziban, hogy megnézzem. 20 percet, talán láttam az elsőből is.
  Ettől függetlenül, egy meghatározó, újító film lehet,egyik legnépszerűbb, ahogy a TWD-sorozat is, előző évtized egyik legnagyobb dobása lehetett, de abból is 5 percet láttam…
  Városban, de tőlem 43 kilométerre is nagyon jó mozi van. De moziba járós haverjaim, már nem itt élnek, barátnőm, meg nem rajong a mozizásért.

 11. Fenti kíváncsiság-kérdéskörhöz: én se írtam erről eddig, de akkor bedobom, csak hogy árnyaljam az erről szóló statisztikát. :) ,,Beszéljék ki azok, akiket érdekel” alapon. Annó nem néztem meg az első részt, mert maga az alapkoncepció nem vonzott be, azóta sem láttam, ezt a trailert se nyitottam meg, a második részre sem megyek el. Van elég film, amiket szerethetek, és nem érzem magam attól kevesebbnek, hogy ebből pl. kimaradok.

 12. én sose láttam még filmet, és zenét se, mozit is csak képről, amikor a révai enciklopédiát olvastam, nem is érdekel

 13. Az elsőt pontosan 147x láttam már! Szóval kapaszkodj ön a 2., hogy lepipálja az elsőt, amit ugyan úgy várok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.