Christopher Walken a Dune 2-ben

Christopher Walken lesz Emperor Shaddam IV a Dűne folytatásában. Ha jól értem, a karakter a könyvben sokkal fiatalabb volt. A folytatásban Baron Vladimir Harkonnennel fog majd össze, hogy lenyomja a lázadást.

human
írta
2022. 05. 13. 03:07
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Christopher Walken a Dune 2-ben” bejegyzéshez

  1. A könyvben fűszerhasználó ezért az öregedése lelassult, de úgy tűnik Villenuve-ék másképp fogják prezentálni a karaktert, ami nem baj. Villeneuve egy zseni, a történet első fele után ( amitől tartottam picit mint könyv a rajongója) feltétel nélkül rábízom magam :D

  2. Nem értem a problémát, Walken kb. 40 éve folyamatosan 50 éves, ideális a szerepre :).

  3. DV eddig szerintem nem fogott mellé castinggal, nekem Momoa is kellemes meglepetés volt, pedig elsőre nem örültem neki anno. Bízom benne, hogy Walken is jól fog működni majd.

  4. Kicsit vicces, hogy 20 eve a “Walk without rhythm and it won’t attract the worm”-ra tancolt.

  5. “A könyvben fűszerhasználó ezért az öregedése lelassult” Biztos valami olaszos-mediterrán mixet nyom. Elnézést az ízetlen tréfáért, ez egy komoly film!

  6. Shaddam a sztori idején kb. 70 éves. Fűszerhasználat ide vagy oda, azért az már kor.

  7. A könyv szerint 73 éves amikor megölik Leto herceget, ehhez add hozzá azt a pár évet amikor Paul aktiválta magát az Arrakison. Irulan szerint az apja nagyon sokban hasonlít Letora, főleg mivel unokatestvérek voltak.
    Fűszert pedig mindenki használt, Duncan berúgott a kávétol, Gourney a csempészek körében élt évekig. Bene Gesserit tagok és mindenki fogyasztotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.