Kidumáló: The Takedown / Loin du périph

Gondoltam Omar Sy miatt belenézek ebbe a francia boddy cop filmbe, de basszus, a Netflixre már megint valami gagyit sóztak nem olcsón. Pedig a Fast X rendezője készítette!

Az On the Other Side of the Tracks (itthon: A külváros mélyén) folytatása, az ott megismert két zsaru 10 év után újra összefog egy ügyben, de baszki, a kémia közöttük annyira nem létezik, mint a magyar sulikban fog a maradék tanárok nyugdíjbamenetele után. Az ezek szerint első részt nem láttam, de a Takedownban nincs Halálos Fegyver vagy Kiss Kiss Bang Bang idézés “buddy cop” zsáneren belül a főszereplőkkel, hanem a film olyan, mintha egy sorozatrészt néznénk valami átlagos gagyiból. Lehet elmegy szódával, de inkább mégsem.

Hiába forgattak Párizsban, és még “vidékre” is kimentek, ha az egész úgy néz ki, mint valami youtube videó, nem pedig egy film, amit az akciójelenetek sem dobnak fel túlzottan. Konkrétan már a kezdésben az a verekedés Liam Neeson Taken 2 ámokfutását idézte, és az egészre rász*rt a szerpentines autós lövöldözés. Nyilván nem vártam mesterművet, de azért a közepest megüthették volna, hogy elmenjen szódával egy unalmas este. Nem sikerült.

10 hozzászólás a “Kidumáló: The Takedown / Loin du périph” bejegyzéshez

  1. Valóban nem volt sajna egy nagy eresztés, amolyan vasárnap délután szódával, háttértévézésnek megfelelő. Van olyan, aki esetleg látta az első részt? Azt érdemes megnézni, vagy hasonló színvonal?

  2. Hasonló színvonal szerintem az első rész,maximum egy picivel élvezhetőbb.
    De ez most tényleg inkább a Netflix színvonalt képviseli,sajnos.

  3. Én például ezt a filmet Omar Sy miatt néztem meg, nagyon szerettem a Lupint és az Életrevalókat is. Nem úgy álltam neki hogy nincs más jó lesz ez is. De sokszor az ember nem is vágyik ennél többre, nincs kedve keresgélni sem csak bambulni valamit. Ott van pl a Severance amit régóta meg akarok nézni, de még mindig nem kezdtem el.

  4. Belekezdtem, de 10 perc után kilőttem.

    Hol vannak a jó premierek? 5 streaming szolgáltatónál vagyok előfizetve, se sehol semmi nekem való mostanában. Most ütött volna be a koronakrach?

  5. Megvárom, amíg raknak bele reklámokat. Akkor teljes lesz a Film+ élmény.

  6. Nem jó film, senkinek nem ajánlom.
    Teljesen ki van ölve belőle minden, amit az ember egy francia akció-vígjátéktól megszokott és attól elvár.

  7. gytibor007: nem a mostani csomagokban lesznek reklámok (egyelőre semmiképp), hanem lesz egy olcsóbb előfizetés és abban

  8. Ez nagyon béna lett. Komolyan ha ez a fickó rendezi a fastX-et, márpedig ő fogja, nagyon nagy bajok lesznek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.