Prey-előzetes: a predátorok mindig erre jártak

Itt a Predator előzményfilm, amiben nyilas indiánok veszik fel a harcot az űrlény ellen. Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) rendezte, és augusztusi premier lesz.

Bonyolultabban össze sem lehet foglalni a sztoriját. A hangulat a teaser alapján?

human
írta
2022. 05. 16. 17:29
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “Prey-előzetes: a predátorok mindig erre jártak” bejegyzéshez

  1. Kedvcsinálónak tökéletes. Trachtenberg frankón összedobta a 10 Cloverfield Lane-t is, nekem legalábbis tetszett, ha nem lesz bárgyú a sztori, szerintem ennél is feltalálja magát. Forró nyári estén egy kis vérfürdő mindig jól jön:D szurkolok neki.

  2. Ez így oké. Már látom ennek a vége is az lesz, hogy bekenik magukat sárral, meg moszattal aztán kőbaltával lebunkózzák.

  3. Ha a hulu-ra jön biztos R-rated lesz. Gondolom a költségvetése sem volt magas.

  4. Eltapostatják egy bölénycsordával. Grizzlykarom-boxerrel megbökőzik. Viperákkal teli verembe csalják. A cím megtévesztő, a Predátor lesz veszélyben. :)

  5. jé, a csaj a rettenetes új Roswell sorozatból. főszereplő lesz? hogy kikupálták.

  6. Ha az Antal Nimród-féle Ragadozók színvonalát eléri már megérte elkészíteni. Az még egy elég jó Predator film volt.

  7. Az Alien 3. részét is azért tartottam jó ötletnek mert ott sem volt semmi fegyver és úgy kellett megoldani azt, hogy túléljenek. Lehet hogy ez is jó lesz.

  8. Ezek a leírás szerint Komancs indiánok. Azt hittem, hogy az a ősi Sziú történet lesz, amire Billy utalt az első részben. Mármint a könyvben. A filmben ez nem hangzott el.

  9. Várom! Sajnos lemezen nem lehet majd megvenni. Ilyen ez a fucking stream! :(

  10. Primitív fegyver vs. hightech fegyver. Innen már ez eldőlt. De még nem temetem, hátha megcsillan némi kreatív energia a szürke állomány által.

  11. 17. Akkor te tuti nem láttad az első filmet, vagy bealudtál a végére. Szomorú. :/

  12. Ha csak 3 percet szentelnek Raphael Adolini-nek, már megérte :D az ugye 1715…..szóval az idővonal még akár stimmelhet is csak a helyszín nem passzol.

  13. Igazából tök mindegy mit adnak ki hozzá mert úgyis megnézem. Aztán legyen is jó!

    @Yo-Ker: Nagyon faja kapocs lenne de a korábbi cikkek alapján ez a film kb. 150 évvel később játszódik. Persze várjuk meg a hivatalos, teljes leírást vagy majd megtudjuk a film alatt.

  14. Az előző förtelmes résznél csak jobb lesz, e kis szösszenet alapján elég várós. És remélem, egyszer ez és az Alien is kap majd egy olyan szálat, ami próbálja egybefogni az eddigi filmeket.

  15. Shame Black filmjét elkerültem a lesújtó kritikák miatt, ha ebből amolyan menekülős, Apocalypto meets Predator dolog kerekedik, minimális dialógussal még lehet, hogy lelkes is leszek. Akkor ez nem is kerül moziba, csak a stream?

  16. Arnold is primitiv fegyverekkel intézte el !
    Azért lehetne korrekt a Predator és legalább a lézersugaras fegyverét kihagyhatná a vadászatból!

  17. @Misi85 : én olyasmit olvastam,hogy 300 évvel ezelőttre teszik. És ugye az atlanti óceán partján spanyol gyarmatok voltak főleg…..és mivel Adolini spanyol volt……hmmmmm ne hagyják ki ezt a ziccert.

  18. Yo-Ker: Észak-Amerikában az Atlanti-óceán partján kizárólag Florida volt spanyol gyarmat, a képregényben pedig Raphael Adolini Afrikában harcol a predatorral, nem Amerikában, tökre nem illik az indián settingbe egy afrikai spanyol kalóz.

  19. Nem Adolinit kell Floridába vinni….hanem a Predatort afrikába :) Mondjuk kezdőthetne úgy a film hogy az első negyed órában megmutatnák hogyan kerül a Predátorhoz Adolini pisztolya és onnan ugorna át a történet amerikai vonalra….vagy akár két predatorral két vonalon futhatna a sztory…..plusz így láthatnánk a Predator 2 ből ismert elder predator fiatal éveit. Plusz mivel a z elder Predator még élt a Danny Glover féle Predator 2 ben így végződhwtne úgy is a Prey, hogy most kivételesen a Ragadozó nyert.

  20. Nem értem miért kéne belekeverni ebbe szerencsétlen Adolinit, az univerzumban egy teljesen minor karakter ő is és a Greyback yautja is, ráadásul nem is a predator öli meg, hanem az ellene fellázadt legénység egyik tagja. Sztem az átlag néző nem tudja hová tenni ezt a nevet 30+ évvel a Predator 2 után, másrészről meg ha eltérnek a képregénytől a sztoriját ismerők fognak fanyalogni, ezért akár szerepelhetne helyette bármilyen Kis Pista, abszolút semmi érdekes nincs Adolini történetében, addig volt jó, amíg csak egy név volt egy pisztolyon, annyi szerepe volt hogy szemléltesse, hogy az elder yautja milyen öreg már.

  21. Ízlésesen is meg lehetne oldani. Nézőpont kérdése…..sokak szerint azt is fölösleges boncolgatni, hogy hogyan került a Derelict az LV 426-ra másokat, többek közt engem is 1978 óta érdekel. És éppen ezért mondtam, hogy ha Kis Pista is lehetne, szerinted, akkor azt le lehetne tudni egy 15 perces bevezetőben….mivel az átlag nézőnek úgysem mond semmit, de a fanoknak sokat jelentene.

  22. Nem erre céloztam. Annyit akartam mondani, hogy a fanok kedvére lehet úgy is tenni, hogy az átlag néző élményét nem rontja le….azaz win-win. Ebben az esetben játszottam el a gondolattal.

  23. 15 perces átlag nézőnek semmit mondó bevezetővel kezdeni egy filmet? ilyenen ne is álmodozzatok már

  24. Human +1
    Azért, mert időrendben LEHET, hogy beleillik egy másik földrészen zajló esemény még nem kell vele megerőszakolni egy tőle totálisan irreleváns történetet, mert hogy fanservice. Sztem nincs is sok fan, akik tisztában vannak Adolini történetével azon túl, hogy szerepelt a neve az egyik filmben.
    Lehet, hogy Adolini története kibővítve megérhet egy külön filmet, csak ebből hagyják ki. Másik sztori, nem illik ide.

  25. Hú gyerekek lincseljetek már meg amiért eljátszottam a gondolattal.Amúgy a filmek első 15 perce mikor szólt még annál többről, hogy megmutatják a 2-3 fő karaktert?
    Max egy Nolan filmben.

  26. Még annyit, hogy a filmek első része azért általában senkinek nem ismerős és nem is jelent semmit, ennek ellenére igen megcsinálják a bevezetőt. És a Terminátor 1-2- nél is szinte csontra ugyanazt a bevezetőt kapta a két film mégis mindenki élvezte- a fanok is és azok is, akik nem is ismerték a T1 történéseit- szóval nem egy lehetetlen küldetés lenne ez…. És ha egy filmstudió nem tud 15 percet összehozni ami a fanoknak is és a laikusoknak is élvezetes, akkor nem is értem miért foglalkozik filmgyártással. De felejtsük el, egy gondolatkísérlet volt és egy régi vágyam, hogy valamilyen formában kapjak betekintést sok év fennálló kíváncsiságom kielégítésére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.