Margot Robbie-t kalóznak

Jerry Bruckheimer elszólta magát egy interjúban, méghozzá abból a szempontból, hogy a következő Pirates of the Caribbean filmbe a szőke sztárt akarják főszereplőnek. Mondjuk ez még nem fixet jelent, hiszen ahogy mondja két szálon fejlesztenek, az egyik arra az esetre készül, ha nem sikerülne megegyezni vele.

Yes. We’re talking to Margot Robbie. We are developing two Pirates scripts — one with her, one without

Depp visszatérésének esélyéről:

Not at this point

23 hozzászólás a “Margot Robbie-t kalóznak” bejegyzéshez

 1. Depp nélkül? Akkor menjenek a pics@ba. Nélküle nem létezik ez a feanchise és kész. Rakhatnak bele bármennyi kvóta rib@ncot.

 2. No Depp no care. Ennyire egyszerű. Jo hogy nem már Amber Turdot rakják be főszerepnek.

 3. Depp helyére keresnek húzónevet? Még a célközönséget is lecserélik, ha kell!
  Jó csaj a Margó, de hogy erre ugranának a népek, azt kétlem. Úgy látszik, iparkodnak egy újabb franchise-t földbe állítani.

 4. Szerintem non stop csörgetik Chris Prattet hogy vállalja el :D
  Ennél többet nem nézek ki belőlük.

 5. Azért mennyire elcseszett lelkületűnek kell lennie egy pasinak ahhoz, hogy akár MR-t vagy bármelyik nőt is “kvóta riba@nc”nak nevezze?! Te jó ég! Ez a nevet megjegyezzük. Ami mondjuk eleve árulkodik arról a túlkompenzálásról, hogy a való életben egy nagy nulla.

 6. Depp nélkül nincs Karib tenger kalózai és vele is kifáradt már… a negyedik rész kifejezetten rossz volt, a Salazar-ral kicsit összekapták és szépen lezárták a dolgot. Pl. megszűnt az összes természetfeletti a tengereken. Innentől kezdve ez kb. “a lőtéri kutyát talán érdekli egy eseménytelen, poros, forró nyári déluténon ha épp nem szunyókál” kategória.

 7. Én sosem voltam nagy fan. Az első rész oké, a másodikra már nem is emlékszem, a 3.-on elaludtam, a többibe meg bele sem kezdtem. :D

 8. Nem értem, hogy a férfi karaktereket miért kell minden esetben nőire cserélni.Utána meg jön a csodálkozás:Miért nem nézték a népek… Alig várom a Donnatella Brasco-t is…

 9. Szerintem szimplán készítsenek egy képsorozatot Margot Robbie-val, ahogy kalózként pózol és felejtsék el ezt a filmet. Ugyanazok fogják megnézni és még olcsóbb is.

  Vagy legalább adjanak neki más címet és indítsanak új franchise-t.

  De hogy megint tök feleslegesen fognak meglovagolni egy újabb címet, arra szívesen fogadnék most egy vagyonban. Depp nélkül sótlan lesz.

 10. Különben is, hogy fog a hátából kitépett szőrből kötelet fonni, ha úgy adódik? :)))

 11. Margot Robbie igazán sokoldalú és tehetséges. Egy jó új karakterrel azért lenne esély, hogy nem Harley Quinn őrültségét hozza itt is, ha mernek újítani és nem egy női Jack klónt kapunk.

  Egyszerűbb lenne Keira Knihhtleyt, Orlando Bloomot és Geoffrey Rusht visszahozni, amire utalták az ötödik rész végén, ha jól emlékszem. Eleve “Henry Turner” karaktere is ott van még függőben.

  Én a helyükben megvárná a per végét, majd visszavehetnék Johnny Deppet a projektbe, ha a javára dönt a bíróság.

 12. Depp sem volt anno húzónév, Sparrow miatt lett igazi sztár – nyilván a Sparrow körüli hype is vitte előre a franchise-t, de itt a karib tenger kalózai önmagában eladható brand.

  ha működik a főszereplő, tök mindegy ki kapja a szerepet, gondolom ő Harley miatt került a képbe.

 13. Endymion: Egyetértek! Erre akartam reflektálni,de megtetted helyettem.

  Margot nagyon jó szinésznő és baromi jó nő, úgyhogy igen ugranak majd “rá”. Illetve a franchise népszerűsége már bevonz tömegeket.

  Viszont , hogy kiderült ki volt a ludas a magánéleti történetben az lenne a minimum, hogy nélküle nem készülhet el az újabb epízód!

 14. Szerettem a szériát, főleg az első 3 részt. A 4. még szódával elment, a “szarazár” után csak jobb lehet a színvonal, ha beveszik Margot-t:D

  A harley quinnes SQ dolgokat leszámítva eddig amiket láttam tőle/vele, egész kellemes csalódás volt, (mittomén pl Terminal, Mary queen of scots, Focus, igen még a birds of prey is:D) Merem állítani, hogy az I, Tonyáért neki kellett volna hazavinnie az oscart. Bármit el tud játszani, még egy kvóta ribancot is, bármit is jelentsen ez:D Ha nem tudnak megállapodni, nekem az is jó, legalább változatosabb lesz a karrierje (ha nem ragad le a Harley vonalon)

 15. Albeh, igaz, de az 2003-ban, vagy mikor volt és csak az 1. részre vonatkozik. Utána mar gyakorlatilag bárkit ki lehetett írni a sztoriból, Deppet kivéve. Ma se Turnerre emlékszik a nép, ha a filmek szóba kerülnek, hanem Sparrow-ra. Az 1. részben még bárki játszhatott volna, de a folytatásokban már nem.
  Márpedig akárhogy csűrjük-csavarjuk, ez is egy folytatás.
  Szerintem ez a franchise-ok átka, mikor folytatnád a zseniális ötletedet, már meg van kötve a kezed.

 16. Az ötödik résszel szépen lezártak mindent, javították a 3.rész hibáit. Will és Elizabeth sztorija lezárva, Jack visszakapta a Gyöngyöt, s Ő a kapitány. Le lett ez zárva szépen, még akkor is, ha Davy Jonest újfent belengették a stáblistás után. Szóval sztem hagyják csak békén a franchise-t.

 17. A lényeg kimaradt …..Mármint Johnny Depp “az lenne a minimum, hogy nélküle nem készülhet el az újabb epízód!” az események után..

 18. Deppet felejtsétek el. Egyrészt a korábbi per már kimondta, hogy bántalmazó, “feleség verő”, ez pedig üzleti szempontból eléggé nemkívánatos bélyeg. Plusz jelenleg is éppen azt mutogatják a bíróságon, hogyan verte meg Amber Heardöt. Másrészt, ha számára valamelyest kedvező is lesz a mostani pereskedés vége, ha a nevéből tud is valaha újra filmes márkát építeni, akkor is hosszú évekig tart majd, mire rehabilitálni tudja a karrierjét. A faszi pedig 58 éves. El tudom képzelni, hogy kisebb mellékszerepet kaphat majd benne, de hogy kiemelt alakja, pláne húzóneve nem lesz a Karib-franchise-nak, az is biztos.

  Margot Robbie nagyszerű, tehetséges színésznő, de karakterileg gondolom ugyanazt a bohóckodó, vigyorgó, abszurd kalandfilmes figurát akarnák vele eljátszatni, mint Captain Sparrow. Dögunalmas. Kizártnak tartom, hogy siker legyen belőle. Ha már nő, akit bazi szívesen megnéznék Karib-filmben főszereplőnek, az pl. Lupita Nyong’o.

 19. Az első rész volt igazán jó a többi limonádé de elnézegettem. Margot jó választás lenne de Depp nélkül kár piszkálni.

 20. Mikor készül újra egy a Fekete gyöngyhöz hasonlító, nagy költségvetésű, relatíve realisztikus, kincskeresős, felépített mitológiás kalózos film…?
  A Karib-okat leszámítva senki sem próbálkozott vele, ennyire nincs igény a felfedezés korára a mozikban?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.