Jöhet az új The League of Extraordinary Gentlemen

Majdnem 20 éves már a Sean Connery-vel készült első adaptációja a legendás Alan Moore-képregénynek, és most újra nekiugrik a 20th Century Studios és a Hulu.

Justin Haythe (Red Sparrow) írja és a Hulu-ra tervezik a bemutatót, ami elvileg képregényhűbb lesz, mint az említett film.

A képregény hivatalos tartalma:

London, 1898. Küszöbön a huszadik század, a viktoriánus éra a végéhez közeledik. Ez egyszerre a hatalmas változások és a pangás kora, a romlatlan rend és a nemtelen káosz ideje. Olyan kor, amelynek hősökre van szüksége.

A legendás Alan Moore és Kevin O’Neill lehengerlően eredeti történetében jól ismert irodalmi alakok fognak össze, hogy leszámoljanak az Angliát fenyegető veszélyekkel. Miss Mina Harker (egykor egy bizonyos hírhedt erdélyi gróf szeretője) felkérésére Nemo Kapitány, Allan Quatermain, a híres vadász és kalandor, dr. Henry Jekyll (és brutális alteregója, Mr. Hyde) és a Láthatatlan Ember alapítják meg a Különleges Úriemberek Szövetségét. De vajon elég erősek ezek a méltán híres és hírhedt kalandorok ahhoz, hogy szembeszálljanak a Dr. Fu Manchu jelentette fenyegetéssel?

9 hozzászólás a “Jöhet az új The League of Extraordinary Gentlemen” bejegyzéshez

  1. En azokhoz a kevesekhez tartozom aki imadja a Sean Connery-s filmet. Millio egyszer lattam. Meg is jott a kedvem megnezni ujra. Orulok ennek a hirnek.

  2. Vajon ebben már benne lesz az a jelenet a képregényből amikor Mr. Hyde megerőszakolja a láthatalan embert, amiért ő meg nőket erőszakol meg? Vagy inkább kihagyják? Valószínűleg kihagyják, mi? :D

  3. Feltételezem fu manchu helyett valaki más lesz az antagonista. Mellesleg én tudom kedvelni a filmet. Guilty pleasure

  4. Erdekes, a legutobbi reddit AMA-n Cage arra a kerdesre, hogy van-e szerep, amit szeretne meg eljatszani, Nemo Kapitanyt valaszolta. Nem hiszem, hogy sokszor lesz meg ilyen lehetoseg. Mondjuk nem tudom, hogy mit gondoljak rola.

    Egyebkent valoban Connery utolso filmje, de Stephen Norrington sem rendezett azota semmit, pedig a Blade mondhatni korszakalkoto volt. Peta Wilson, Stuart Townsend igy utolag utolso eselyuk volt, hogy felkapjak vegre oket. Volt egy idoszak amikor szinte minden filmben Richard Roxburgh jatszott, meg kb feltunt a Van Helsingben, de aztan ot sem lattuk tobbet. Talan Jason Flemyng az egyetlen, aki nem tunt el a vaszonrol.

  5. Human: 1. Miért is ne? 2. Nyílván ebből tudnánk meg, mennyire lesz bevállalós az új film. Amúgy nyilván én csak poénból írtam azoknak, akik nem olvasták a képregényeket, hogy ilyen is van benne, de 100%-ra veszem, hogy nem lesz a filmben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.