23 hozzászólás a “A többiek” bejegyzéshez

  1. gratulálok a fotosop ipari szakmunkásnak, hogy a ráncokkal együtt Laura Dern szemeit is sikerült kiretusálnia az arcáról.

  2. Nem gondoltam, hogy ez lehetsége de Laura Dern szarabbul néz ki mint amikor a lila hajú idiótát játszotta.

  3. Laura Dern- nel mi történt? A Házassági történetben még normálisan nézett ki.

  4. Ebből a nőből gendersemlegest csináltak vagy mi a fene történt? Ki a fene bólintott rá erre? Volt ilyen épeszű ember aki ezt meglátás és azt mondta “ez igen! Szép munka!” Illetve maga a színésznő nem szólt erre semmit?? El se hiszem. De lehet, hogy mivel ezek kínai plakátok úg voltak vele, hogy oda jó lesz?

  5. Teljesen jók ezek a plakátok. A film is a franchise paródiája lesz kb, a plakátok tökre passzolnak ehez.

  6. Muszáj leírnom nekem is, hogy Dern horrorfilmbe illik. Nyilván a marketinges hibája, de mégis csak az ő szörny verziója van rajta. Kegyetlen.

  7. Hipokrita Hollywood. Az ilyen, és hasonló képekkel a létezésünk egyik legtermészetesebb velejáróját, az öregedést szinte vállalhatatlan jelenségnek állítják be, olyasminek, amit szégyellni kell. Különösen az idősödő színésznők hasonlítanak egyre inkább élő múmiákra a „feljavított” fotókon, és sajnos a való életben is. Ez csak a sokadik elrettentő példa. De érdekes, hogy Sam Neill mély barázdái a homlokán nem zavartak senkit. :)

  8. Sandra Bullock is szétnyomatta az arcát, Cruise-nak is van egy külön tokaeltávolító csapata, pedig nem szégyen az öregedés…

    Mindig is hiányérzetem volt az első részből Lewis Dodgson eltűnése miatt, erre most olvasom, hogy ugyan más színésszel, de visszatér. Még Hammond és a két unoka kéne egy cameo erejéig vagy a második rész tudósai, aztán bármilyen fos is lesz a film, teljes lenne a nosztalgiavonat.

  9. Lenne több milliárd forintom és öregednék, nem hiszem, h ne feküdnék kés alá egyszer-kétszer. Ennél a poszternél Dern esetében sztem inkább a fotosop a hibás.

  10. Platschu:
    Kiváncsi leszek, hogy kiírják-e valamelyik régi karaktert
    ———–‘
    Nem tudok semmit, nem láttam semmit, de szerintem Grant megy a levesbe. :( Mint a SW-ban Harrison Ford vagy a Függetlenség napja 2-ben Bill Pulman.

  11. Szegény Bryce-t most aztán nagyon arconköpi az a gyík vagy most ez nem olyan film lesz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.