Stan Lee örök

A Marvel Studios megegyezett a Stan Lee örökségét kezelőkkel, hogy 20 éven használhatják Lee kinézetét a Marvel Cinematic Universe-ben. Avagy folytatódnak a Stan Lee cameo-k a síron túlról, nyilván mindenféle deepfake és hasonlóval, régi anyagokat felhasználva.

Jó vagy nem?

human
írta
2022. 05. 19. 03:37
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Stan Lee örök” bejegyzéshez

  1. Sztem jó. Nyilván ha arról lenne szó h halála előtt egyértelműen a családtagok tudomására adta, h nem akar halála után megjelenő filmekben szerepelni, ennek ellenére mégis jó pénzért leboltolta a family, akkor azt mondanám hogy qurva gáz. De sztem ő is áldását adta rá még amikor élt, kétlem h bánná. És a nézők többsége is jó szívvel fogja ezeket a cameokat figyelni, már aki ismeri őt, engem sem zavar, sztem ez nem to much, sőt, szép gesztus és tisztelgés az emléke előtt is.

  2. Nekem már fel sem tűnt, hogy nincs se shang chiben se pókember3ban se dr. strange 2őben.

  3. Nekem hiányoztak a caomeo-k. Nem zavar senkit, aki meg érti az mosolyog egyet.

  4. Az a baj, hogy míg élt, a cameo megmosolyogtató volt, de ezután már nem hiszem, hogy az lesz.

  5. Szerencsétlen ember emléke előtt lehetne másként is tisztelegni és nem ezeket a cameokat kellene erőltetni.

    Pl. egy épület neve lehetne Stan Lee Building, vagy Az elnök csak megemlített neven lehetne Stan Lee. Vagy esetleg csak egy ócska, megsárgult plakáttal a háttérben, amin ő, vagy csak a neve szerepel.

    Így nem kellene belerakni úgy a filmekbe, hogy valaki más eljátssza és az ő arcát montírozzák rá. Kicsit hullagyalázás hangulata van így a dolognak számomra és leginkább az jut róla eszembe, hogy holtában sem nyugodhat az ember, mert a családja kiárusította további 20 évre.

  6. Így a lényegét veszti el a dolog. Ha plakátokon, képeken stb jelenne meg, az oké szerintem, mint megemlékezés, de úgy megjeleníteni, mintha még élne, szerintem gáz.

  7. Ahogy az első írta felesleges. Inkább magát a történetet helyezzék előtérbe, mint a fan service-t.

  8. Nem tudom hova tenni. Mivel nem pénzt keresnek vele, így elvileg nem etikátlan. De szerintem is felesleges. Ahogy fentebb írták, más módja is van a megemlékezésnek. Azért remélem, a neve a stáblistán a helyén fog szerepelni, nem a szereplők között.

  9. Aminek kezdete, annak vége is van. El kéne engedni végre, de hát a pénz nagy úr…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.