Tom Cruise ismét fut!

Hát nehéz helyzetben vannak a Paramount döntéshozói így vasárnap, mivel kiszivárgott a jövő pénteki debütálásra tervezett Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One előzetes, amit nem meglepő módon a Top Gun előtt akartak ellőni ezek szerint. Egy verzió van indán, de szerintem küldik nekik a DMCA értesítést nemsokára, viszont úgy terjed, hogy egyszerűbb lenne kiadniuk. A lényeg, hogy szerintem a legegyszerűbb twitter kereséssel ráakadnotok, ha a tovább mögött már nem megy.

A Tom Cruise által alakított Ethan Hunt utolsó küldetése lesz ez, amit két részre szedtek.

26 hozzászólás a “Tom Cruise ismét fut!” bejegyzéshez

 1. Chills

  Innentől nem is nézek/olvasok róla semmit. De jó lesz jövő héten a Top Gun előtt nagy vásznon. Remélem idehaza is.

 2. Elég fasza lett már a trailer is. Nagyon jó lesz ez…
  Szegény Ilsa, nyilván a hídon veszíti el a szemét…

 3. Fantasztikus ez a franchise összességében! Főleg az utolsó három epizódot kamàzom nagyon! Az első is nagyon jó volt.

  A második részt viszont rühellem, irtó gyenge resz volt SZERINTEM!

 4. Na kérem, ilyen egy minőségi akció-kém film! Jobb, mint a Bond filmek. Nagyon bízom benne. Tutira érzelmi húrokat is fognak pengetni benne, ha már lezárás.
  Csak ez a cím…

 5. A Tom Cruise futról nekem mindig az a Family guyos poén jut eszembe ami szerint azért fut annyira mert a meleg gondolatok elől menekül

 6. Azért kíváncsi leszek, hogy mi az istent tudnak két filmre szét húzni :S

  Alapból 2 órás a film. Mondjuk; bele tesznek pár jelenetet ide és oda, plus minden jelenet hosszabb lesz pár percel és nem lesz olyan feszes és már is kész a két film.

 7. @Gergely Illés: Ha jól emlékszem alapból két filmet akartak még, aztán később jött csak, hogy azonos címmel futnak. Ha megnézed az eddigi részeket, egyre több volt az átívelés, a kapocs a filmek között. Gondolom itt elég szoros lesz a kapcsolat, de nem hiszem, hogy arról lenne szó, hogy szétnyújtottak egy filmre való sztorit.

 8. Amugy most ezzel a kommenttel nem leszek nepszeru, de szerintem a MI franchise as a Fast & Furious sorozat nagytestvere, ami eppenseggel komolyan veszi magat. De ugyanugy over the top tulzasok vannak ebben is. Az urben ebben a reszben mennek, vagy a kovetkezoben? Mert ugy volt az a hir, hogy TC megy az urbe forgatni.
  Amugy en az MI-t es a F&F-t is nagyon szeretem :-)

 9. DH: nem azért nem leszel népszerű a kommenteddel, mert ez a véleményed, hanem azért, mert teljesen sületlenség, amiket mondasz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.