Rubikon-előzetes

A Földön jön a halálos gáz, és szinte mindenki elpusztul, a maradék pedig biodómokban él túl. Pár embernek problémája akad a légellátással, és tudna segíteni rajtuk egy űrállomás az oxigéntermelő algákkal. Megtegyék, vagy inkább ne törődjenek a régi világgal és indítsanak nyugodt új életet odafenn.

Katasztrófascifi nem Amerikából.

human
írta
2022. 05. 25. 11:33
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Rubikon-előzetes” bejegyzéshez

 1. Az a bajom ezekkel a filmekkel, hogy jol mukodnenek mint egy 25 perces epizod valami antologia sorozatban, de egesz estes filmkent a mai vilagban mar nem.

  Ott van a Fincher rendezte epizod a Love, Death & Robots-ban, ami 15 perc alatt elmeselt egy hasonlo mondanivalot.

 2. walker-rel egyetertek, ez Alkonyzona/Vegtelen hatarok epizod alapanyag, egy nagyjatekfilmnyi nincs ezekben.

 3. Szerintem csak el vagytok szokva a filmektől, sorozatokra / minisorozatokra(L,D&R) van manapság ráhangolódva mindenki. Egy 2001 Űrodüsszeia mekkora storyboarddal rendelkezik? A film felét az teszi ki hogy a majmok görcsöt kötnek… majd pistabá a kék duna keringőre hajókázik a holdra. Kb semmiről sem szól, de mégis jó.

 4. Hogy a 2001 a semmirol szolna azert kicsit tulzas. En imadom a lassu filmeket, de ahhoz kell egy Kubrick, Ridley Scott, Villeneuve vagy egy Roy Andersson.

  Amikor mar csak egy kicsit is kevesbbe tehetseges rendezo probalkozik ilyennel, mint pl Matt Reeves akkor a vegerdemeny mar nalam nem uti meg a mercet.

  Atmoszfera a lenyeg. Moon-nak volt, ennek a trailet alapjan nincs es nem hozta meg a kedvem, hogy megnezzem. Es erre akartam kilyukadni, hogy ma mar 10x annyi a tartalom mint akarcsak 1-2 evtizede, nagyon nehez eljutni a nezohoz.

 5. Hát a zsé kategóriás Project Gemini-nél (ha jót akartok magatoknak, ne nézzétek meg) biztos jobb lesz. Valami sci-fi-vel ki kell öblítenem a szemem, nem is értem, hogy került a néznivaló listámra. Közben rá is néztem imdb-n, 3.4-en áll :D te jó ég mibe futottam.. szóval az ilyenek, mint egy falat kenyér.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.