A véres Micimackó

Igen, lejárt az eredeti történet copyrightja, szóval most már bárki nyúlhat micimackóhoz (de nem a Disney változat kinézetéhez!) így érkezik is a Winnie the Pooh: Blood and Honey, ami véres horrorfilm szinte nulla pénzből, nem ismert arcokkal.

Hivatalos sztori még nincs, csak ezek a képek, meg még pár az előbbi linken.

18 hozzászólás a “A véres Micimackó” bejegyzéshez

 1. csacsi öreg medvém… :D:D:D

  Féltve őrzött gyermekkorunkat már amúgy is rég széttaposták mindenféle ócskasággal, én ettől már csak önkívületi röhögésben törtem ki

 2. Ez olyan mint valami beteg porno… Malac Úr leskelodik..még a bandage jellegu kep is..

 3. @blady
  Ami a Micimackót illeti, a széttaposást már a ótvar CGI sorozat változat is megtette…
  Én röhögni nem tudok, engem inkább nyomaszt ez a mindent széttrolkodó, láthatóan ötlet -és lélekhiányos dekadencia, amivel a filmIPAR (ami immáron szó szerint ipar lett) gyökérkezel mindent, ami miatt az ember hisz a művészetben és a szórakoztatásban.
  Gyerekoromban voltak ilyen szorongató gondolataim, hogy mi lesz akkor, ha “elfogy a zene” mert már minden dallamot kitaláltunk. Aztán rájöttem ,hogy igazából ez a filmekre, regényekre is igaz. Egy idő után már nem lehet újat kitalálni, mert minden helyzet minden lehetséges permutációját bemutatjuk (legalábbis aminek van szórakoztatási faktora) és onnantól kezdve már csak a thrash marad.
  Félek, hogy elértünk erre a pontra.

 4. @Scorpion82
  Szerintem nem is az ötlethiány feltétlen a probléma, hanem az agyon fókuszcsoportozás. Meg az, hogy mindenki biztonsági játékos akar lenni és inkább a régit húzzák, mint hogy újjal próbálkozzanak.

 5. 8. Azért az kurva vicces, amikor 70-80 év átlagéletkorú emberek attól félnek, hogy pont az ő életükben fogy el minden felhasználható új szöveg-zene-kép :DD Főleg, amikor egy Micimackóról van szó.

 6. jaj én nem temetem a filmipart:D azért itt még nem tartunk. Ezeket a mellékvágányokat a helyükön kell kezelni. Nemcsak fostengerben tapicskolás megy:D vagyhát úgy fogalmazok, hogy én horrorban, akcióban, animációban IS találok igazán vérpezsdítő darabot, szerintem nincs veszve minden:D

 7. Az utolsó képen a mackó parább, mint bármi amit mozgóképen valaha láttam. És ez áll…….

 8. @blady, Scorpion82

  Az új ötletek már nagyon régen kifogytak csak ahogyan cserélődnek az emberek úgy hiszik, hogy valami új dolgok fogyasztanak.

  De egy, a filmekkel/sorozatokkal komolyabban foglalkozó és sokat látott ember már képes felismerni, hogy mit akarnak tálalni neki csak új néven és más körítéssel és aszerint kezeli a dolgokat.

 9. Fú, ez részemről várós. De képek alapján nem tudom eldönteni, most ezek tényleg ilyen hibridek lesznek vagy rosszfiúk maszkok alatt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.