Kecsap: Jurassic World 3, Madame Web, Garfield, Aquaman 2, Fantastic Four, Suicide Squad, Blue Beetle, Rich Flu, Saltburn, Gran Turismo, King’s Land, Our Man From Jersey

Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife) is bekerült a Madame Web filmbe.

Samuel L. Jackson is benne lesz az új animált Garfieldben. Egy vadiúj, eddig nem ismert karaktert alakít majd Chris Pratt mellett.

A tárgyalás kapcsán megtudhattuk egy DC-nek dolgozó embertől, hogy majdnem kitették Amber Heard-öt az Aquaman 2-ből, de nem a perek vagy hasonló miatt, hanem mert nulla kémiája van Momoával a vásznon. Ouch.

A Blue Beetle fanoknak úgy tűnik tetszik a színész jelmeze, eléggé képregényhű.

Bryce Dallas Howard azt mondta, hogy teljesen elszállt pletyka, miszerint érkezik a Fantastic Four filmbe. “I swear to God, I swear to God. Yeah, yeah, for real. Total rumors. Total rumors.”

A Suicide Squad filmért (a rosszért) felelős David Ayer azt mondja, hogy az ő változatához semmi utóforgatás nem kéne, csak a VFX-et kellene befejezni. Avagy le van forgatva minden a víziójához, ami elvileg nagyon eltérne a mozis változattól.

Macaulay Culkin & Daniel Brühl is benne lesz a Rich Flu-ban. Már írtam az alapot korábban: egy thrillerről van szó, amiben egy különös betegség a világ leggazdagabbjait kezdi aprítani, de idővel mindenkire lecsap akinek picit vagyona is van, ezért a gazdagok igyekeznek megszabadulni értékeiktől.

Emerald Fennell (Promising Young Woman) új filmje, a Saltburn az Amazonnál köthet ki. Egy nagy arisztokrata családra koncentrál majd a mű, sokkal többet nem tudni egyelőre. Ősszel akarják forgatni Rosamund Pike főszereplésével.

A Sony tervezi a Gran Turismo autóversenyzős játék filmadaptációját, a kiszemelt rendezőjük Neill Blomkamp (Chappie) jelenleg

A King’s Land újra összehozza a rendező Nikolaj Arcel (A Royal Affair) és Mads Mikkelsen párosát, sőt, még Anders Thomas (Riders of Justice) is besegít az írásba. A The Captain And Ann Barbara regény feldolgozása, valami háborús helyzet az 1700-as években.

Az Our Man From Jersey szereplőgárdájába J.K. Simmons, Jackie Earle Haley, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw & Alice Lee is csatlakozott. A Netflixes kémfilmről van szó, ami amolyan “munkásosztályos James Bond”, egy munkást (Wahlberg) beszervez a régi középiskolás szerelme (Hale Berry) egy küldetésbe.

Elhunyt Haumann Péter.

Elhunyt Ray Liotta. Kinek miből, de nyilván Nagymenők kiemelten.

Elhunyt Bo Hopkins.

Két részlet a Jurassic World: Dominoból:

4 hozzászólás a “Kecsap: Jurassic World 3, Madame Web, Garfield, Aquaman 2, Fantastic Four, Suicide Squad, Blue Beetle, Rich Flu, Saltburn, Gran Turismo, King’s Land, Our Man From Jersey” bejegyzéshez

  1. Pont valamelyik este gondoltam a Blue Beetle karakterre. Most csak fejből írom, nem nézek utána, hogy a “bogár” egy idegenfaj katonai fegyvere és célja az áldozatnak kiszemelt faj kiismerése után annak elpusztítása. Vagyis a srác megszívta. Nem szuperhős, hanem csak gazdateste egy tömegpusztító fegyvernek, ami jófiút játszik a kedvéért, amíg minden fontos adatot megtud. Egy ilyen sötétebb sztorit talán még meg is néznék, de már unom a képregény adaptációkat. Nincsenek hősök, és az élet problémái összetettebbek annál mintsem némi hősködéssel megoldhatóak lennének.

  2. @Algieba

    Bizony. Ezek a hősöknek titulált önbíráskodók még a saját világukban is alig tudnak érdemi változást hozni de ennek ellenére emberek milliói istenítik őket a való világban. Régen engem is elvakitott a csili-vili effekt és az elcsépelt szövegeik de most már tisztán látok. Ideje teljesen lerombolni ezeket a pizsamás majmokat és a rém gyenge mítoszaikat.

  3. Így van. Az élet szar, ezért a mozivásznon a mesékben is legyen minden szar. Nem azért akarok beülni egy majd 3 órás pizsamás filmre, hogy ott mindenféle hősködések meg világmegmentések legyenek. Küzdjenek csak a székrekedéssel meg az elmaradó számlák befizetésével.

  4. A JW-ből ez a részlet haláli. :))) Látszik Granten, mennyire sajnálja, hogy Ellie elvált. :))))) Hihetetlen, hogy a két karakter között 30 év után is működik a kémia. Lehet, hogy a film egy nagy kalap kaki lesz, de én a JP trióért simá vállalom a szenvedést. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.